Milhausek Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 FAKRA konektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBOBU Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Viete niekto porovnat co je lepsie? Kmitoctova vyhybka alebo druha antena pod pristrojovkou? Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 (editace) To by me take zajimaloco s cim bude lepsi prijem, jestli s vyhybkou, nebo s druhou antenou nekde schovanou za plastama... Podle me bude lepsi ta druha antena ( čim vic tim lip ) Ne vazne by me to zajimalo. Editováno: 7. Duben 2010, autor: DRYVER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBOBU Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 To by me take zajimaloco s cim bude lepsi prijem, jestli s vyhybkou, nebo s druhou antenou nekde schovanou za plastama... Podle me bude lepsi ta druha antena ( čim vic tim lip ) Ne vazne by me to zajimalo. Dnes som sa rozpraval s chlapikom ktory o tom nieco vie, a ten mi ozrejmil funkciu kmitoctovej vyhybky. Ide vraj o to, ze dva tunery v radiu su preto, ze kym jeden prehrava zvolenu stanicu tak druhy hlada lepsi signal s tou istou stanicou na inej frekvencii. Ked taky najde, bez spozorovania sa radio prepne na lepsi signal a volny tuner opat hlada kvalitnejsi signal. Preto musia mat rovnake alebo aspon velmi podobnu silu anteny. Takze bud dve anteny na streche, antenu na okne ale lepsia ako antena schovana za plastami je vyhybka pri ktorej je signal rovnocenny. Hovoril mi to aj s odbornymi vyrazmi ale ja som to pochopil takto. Co vy na to? Asi som napisal najdlhsi prispevok na fore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Asi nejdelší v tvém životě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 Tak namm to ferdo25 podej svymy slovy jak to vlastne "spravne" funguje!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 (editace) No já nevím, ale to přelaďování na jinou frekvenci mi nesedí. To umějí i starý radia s jednou antenou. Spíš jestli nejde o to nahrávání dopravních zpráv. EDIT: pravopis... Editováno: 13. Duben 2010, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt12 Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Je to tak ako píše Bubobu. To je režim v oblasti s "čistým" signálom. V oblasti kde je FM signál rušený interferenciami (odrazy signálu od objektov alebo terénu) sa rádio prepína do iného režimu (fázová diverzita) a prijíma signál naraz z dvoch antén, digitálne ho spracuje (odstráni sa rušenie) a upravený signál pošle do jedného z demodulátorov. Toto jednotunerové rádio s jednou anténou určite nedokáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Aha, tak to je asi nějaká vyšší dívčí a to už nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBOBU Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Je to tak ako píše Bubobu. To je režim v oblasti s "čistým" signálom. V oblasti kde je FM signál rušený interferenciami (odrazy signálu od objektov alebo terénu) sa rádio prepína do iného režimu (fázová diverzita) a prijíma signál naraz z dvoch antén, digitálne ho spracuje (odstráni sa rušenie) a upravený signál pošle do jedného z demodulátorov. Toto jednotunerové rádio s jednou anténou určite nedokáže. Velke Ď. Niekto pisal ze sa uz neda v Skode kupit. Stale ju maju - u nás za 93€. Skusam este zohnat inde ale asi im tie euricka nakoniec dam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Zkus napsat Ferdovi25 - on mi tu kmitoctovou vyhybku nedavno nabizel za jiny penize nez ve skodovce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 nebo www.skodateile.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzap Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 K problemu s radio textom... tatko ma v nissane radio system Connect (nieco ako columbus) a ma s tym ten isty problem... posledne znaky sa proste neprepisu... hladal, pytal sa v nissane... nic nezistil, akurat nasiel prispevok na fore z roku 2005 kde niekto popisuje podobny problem (na neznamom autoradiu). Velmi by ma teda zaujimalo co je to za chybu ze sa tak casto vyskytuje, resp ci existuje radio kde to funguje korektne:) Mozno to vyplyva z podstaty RDS... ale to mi fakt nedava zmysel, neviem si predsatvit preco by to jednoducho nemohlo fungovat spravne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 Radiotext : musim vzdy prepnut na inu stanicu a vratit sa , potom je uz tesxt vacsinou spravny. Nemyslim ale, ze ide o podstatu, resp. chybu RDS, pretoze doma na AV recaivery YAMAHA je to v poriadku. NIKDY som nezaznamenal chybu tadiotextu. JAS : ten jas ma uz uplne stve, rano vobec nic nevidim na display. Ani nevidim poriadne auticko pri parkovani :-( Večer je uplne krasny a jasny display, ale nemyslim, ze je to tym, ze je tma. Svieti určite viacej !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Tischler Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Ahoj, vim,že se to tady řeší pořád dokola, ale napište mi prosim někdo, co je teda vše zapotřebí udělat, aby Bolero fungovalo tak jak má,chci si kopuit nějaký starší. mám OII MR2005 a radio stream. Díky chlapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Tischler Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Ahoj, vim,že se to tady řeší pořád dokola, ale napište mi prosim někdo, co je teda vše zapotřebí udělat, aby Bolero fungovalo tak jak má,chci si kopuit nějaký starší. mám OII MR2005 a radio stream. Díky chlapy Ještě jsem chtěl napsat, zda nemáte někdo video nebo fotky, jak vypadá na obrazovce prostředí při parkování ,nebo používáni A/C atd. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 (editace) stačí ti Gateway a někoho kdo to nakoduje... pro parkováky potřebuješ novou jednotku parkováků a změnit zapojení, pro klimu vyměnit ovládání klimatizace... celý panel.. Editováno: 26. Duben 2010, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 to Míra Tischler: Zde je docela dobře popsané ovládání: Jinak pokud chceš aby se Ti na Boleru zobrazovalo autíčko-parkování, tak musíš mít FL parkováky včetně jednotky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Tischler Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 to Míra Tischler: Zde je docela dobře popsané ovládání: Jinak pokud chceš aby se Ti na Boleru zobrazovalo autíčko-parkování, tak musíš mít FL parkováky včetně jednotky! jj,díky, a co říkáš na bolero? Nebo spíš i o staršim? Můžu ho mít za 4 - 5 tis. K tomu teda to gateway asi 2 tis , nevíš kde to koupit,nebo to vzít radši do škodovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Tischler Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 To je ono ,to gateway ???:http://skodateile.cz/index.php?pg=product∏=153&menu=%A9koda A kam se to pak zapojuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 gateway už v autě máš.. ale starou.. a bez korektního nakodování někým kdo tomu rozumí ti je nová k ničemu.. nejde vyměnit kus za kus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Tischler Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 gateway už v autě máš.. ale starou.. a bez korektního nakodování někým kdo tomu rozumí ti je nová k ničemu.. nejde vyměnit kus za kus... Takže můžu použít starou a jen si jí nechat nakodovat teda? Nebo to chápu blbě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martas1 Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 Takže můžu použít starou a jen si jí nechat nakodovat teda? Nebo to chápu blbě? nemužeš nakodovat stárou gatewey ale vyměnit za novou gatewey typu S,AD, nebo novější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 vyměnit za novou a nakodovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarisFazer Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 (editace) Ahoj všem,potřebuji poradit, mám to nové bolero v OII 2004 a vše mi funguje, jen se mi nezobrazuje autíčko se senzorama. Mám novou gateway a ŘJ ze superba, ale pořád nic. Všechno je nakódovaný, ale na rádiu ani ťuk. Senzory předek i zadek jinak pípají. Zadek senzory jsou z FL. Jistě nevím, jestli je to rádio z FL OII, nebo z nového SU, ale gateway je z OII FL. Snad už jen vyměnit gateway ze suberba a nakodovat. Díky za každou radu Jaris Editováno: 1. Květen 2010, autor: JarisFazer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.