Přejít na obsah

jak moc ovlivni zvuk mrizka repro

Doporučené příspěvky

Nazdar vsichni,

do sve kombikovaci fobie jsem koupil radio (Hamburg MP 68),ale měl jsem pocit,že to nehraje tak úplně dobře.Tak jsem pátral a ejhle..přefázované přední repro.Po opravě se zvuk zlepšil,ale oproti firemní fobii (1,2htcosi.ale v plné náloži),mi to pořád připadalo slabší.Tak jsem tedy investoval do nových repro (Axton AC 26ES),Rozkuchal jsem dveře - u řidiče byl reprák úplně rozervanej,vyměnil repráky,ty nové jsou větší,tak jsem tam dal ten plastovej bazmek.Jediný ,co jsem nechal ,tak je tak origo mřížka ve dveřík,i navzdory tomu,že ty nový repráky jsou o drobet větší.A výsledek je takovej,že to stejně hraje hůř jak ta firemní fobie .o(.Nemáte někdo tucha,jakej má ta mřížka vliv na zvuk....nerad bych ji nějak modifikoval.

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych viděl problém v rádiu. Předpokládám, že jde hlavně o basy? Ne všechna rádia umí (bez subwooferu) podat na běžných repro dostatečný zvuk. Pokud máš tu možnost, tak zkus na zkoušku prohodit rádio ze služební fabky. Jinak z vlastní zkušenosti doporučuju radio Pioneer.

Odkaz ke komentáři

přesně tak,hlavně basy až středobasy,dá se to přidat na rádiu,ale není to ono.Je ale divný že v tom služebáku je origo rádoi -taková ta hujda ještě na kazety,ale mám pocit,že pro škodovku to dělá taky blaupunkt,nebo se pletu?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...