Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Moc prosím, kdo by vypnul airbag spolujezdce kvůli dětské sedačce(vajíčku). Předem děkuji

Po správnosti by ti to měli udělat pouze v autorizovaném servisu.

Odkud jsi?

V Praze udelam.

• 11 měsíců později...

Zdravím,

Připojuji svůj dotaz. Dnes jsem si nechal vypnout airbag spolujezdce v autorizovaném servisu. Starosti mi dělá, že kontrolka airbagu svítí trvale, i když v návodu se píše, že by měla jen blikat 12s. V servisu mi po telefonu řekli, že je to v pořádku, že se takhle chovají řidící jednotky nějaké druhé verze (?)

Přesně mi to dělá toto:

- zapnu zapalování, kontrolka se rozsvítí na asi ty 3s, pak začne blikat asi těch 12s a pak zůstane svítit trvale.

- pokud po zapnutí zapalování hned nastartuji, tak se blikání nekoná ale kontrolka rovnou svítí trvale.

Je takové chování v pořádku? Pokud ano, jak v takovém případě poznám, že je v systému porucha?

Díky.

Opravuji - doplňuji:

- pokud po zapnutí zapalování hned nastartuji, tak začne taky normálně blikat asi těch 12s a pak zůstane svítit trvale..

- pouze pokud zapnu zapalování krátce po předchozím vypnutí zapalování, tak se blikání nekoná ale kontrolka rovnou svítí trvale.

Upraveno od Boban

Tak je to vyřešeno. Zajel jsem tam dnes znovu aby se na to podívali osobně. Byla tam SW chyba "příliš malý odpor" tak to vymázli.

Jen mě štvalo, že mi to ten technik v tomhle stavu už předal jako že je to dobrý. Až cestou domu mi začlo být divné že ta kontrolka svítí pořád a tak jsem tam pak volal. Ale technik mě po telefonu asi špatně pochopil...

No, hlavně že se to vyřešilo.

v autorizovaném servise je normální že to napoprvé neudělají dobře

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.