Přejít na obsah

Totální chaos v elektronice

miki 39

Doporučené příspěvky

Všechny vás zdravím a žádám o radu,lítám od servisu k servisu,po netu a všude a nikdo neví!!!

Mám fabii sedan r.v.2003 1.4 MPI 50kW najeto 220.000 celkem bez problémů až do teď.

Za jízdy se mi pobláznila palubovka,padají budíky,nulují se stavy počítadel km,rozsvěcují kontrolky funkcí,které ani nemám a tak pořád dokola.Při těchto potížích nefungují blinkry.

V servise řekli,že je to buď ř.j.komfortu,alternator,nebo palubovka,ale že neví,bo s nimi ř.j.nekomunikuje,tudíž žádná závada!

Na výkon motoru to nemá vliv,takže jezdím,ale jsou to nervy.

Prosím o pomoc,protože "autorizovaný"servis už mne .....!!!

Díky moc za názory a konzultaci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 měsíce později...

Tak to muzes klidne zamcit.Dekuji za vase nazory,ale nikdo se netrefil.Pri servisni prohlidce mi dali spatne svicky a ty za to mohli,neodvadeli vsechno napeti a to se rozlivalo po celem aute az oddelalo zap.most.Jelo to na tri valce a tak na to diky bohu prisli.Vse zase klape.Dik jeste jednou

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...