Srpen 23, 200817 r Autor neni problem prijed do Trutnova. Stačí kody zbytek zvládnu vag mám jenom ty kody.
Srpen 23, 200817 r Jestli Ti pomůže tohle..tak to nevím......je to na Fábii....reálná šance že to je stejné tady je.
Srpen 24, 200817 r Autor Jestli Ti pomůže tohle..tak to nevím......je to na Fábii....reálná šance že to je stejné tady je. DÍK TO MÁM TAKY.JDE MI O TO JESTLI NEMÁ NĚJAKÝ LOGINK.
Srpen 24, 200817 r a co chces vic ?? tohle je kodovani a stejne s fabii I,II a roomstrem .nebo napis co presne potrebujes
Srpen 24, 200817 r Autor Volvakovi nejde trippling a myslí že to bude kódovaním... Přesně tak nejde mi trippling .Cokoli změnim v kanálech vrátí se na původní hodnoty.
Srpen 25, 200817 r Tak potom mas blby soft alebo kabel. Aj mne to fungovalo kazdy desiaty raz. Ale ja mam dubling...nie tripling. Upraveno Srpen 25, 200817 r od RomanKo
Srpen 25, 200817 r Autor kabelem to neni ,protože jsem to zkoušel jiným a stejný .Tak napiš krátký návod???? Upraveno Srpen 25, 200817 r od foromen NECITUJ předešlý příspěvek.
Srpen 25, 200817 r stejný to měl i Pecoun, ale nevím co s tím poladil, nicméně zobrazovalo to hodnoty původní, ale fungovaly hodnoty zadané, zkus jeho
Srpen 25, 200817 r Ja som nejaky specialny navod na to nemal. proste klikal dovtedy kym si to tam tu hodnotu neudrzalo (vypnut a zapnut VAG...). uz si to ale presne nepamatam, ale viem ze mi to blblo a chvilu trvalo kym si to zapamatalo vetky hodnoty ako som chcel...to iste aj s pipanim pri zaradeni spiatocky na senzory. Ma to pipanie otravovalo a tak som to vypol...ale tiez az na par pkusov.
Srpen 29, 200817 r No asi ti pomôcť nejde akurát vymeniť BSG. Ja mám doma jednu a tá tiez nebliká aj napriek tomu že ten kanál tam mám a môžem ho meniť
Duben 9, 200916 r Dotaz na BSG kdyz ho vyměním za nový typ je třeba něco kodovat nebo jen stačí vyměnit?Mám to s novou kompletní kabeláží? Půjdou mi dálkové ovladače abych nastartoval? Upraveno Duben 9, 200916 r od jtfcobra
Duben 9, 200916 r BSG se samo kóduje, s DO nemá nic společného, to je vázané na komfortku a startování na imobilizer, kterej je v budíkách
Duben 12, 200916 r Prosím o radu po výměně kabeláže mi nejde Tripling a otevřít páté dveře (kufr) a měnil jsem jedinou BGS nevíte čím, to je...
Duben 14, 200916 r Tak palivo vyreseno vratil jsem puvodni BGS.A vse jde ok uz jen doladim kodovani a je to
Červen 25, 200916 r Mám FII 1.2 htp. Měnil jsem BSG, měl jsem 6Q2 a vyměnil za 6Q1. Mám dodělávaný Maxidot. Po výměně mi ukazuje naopak ukazatel paliva, naopak se počíta i dojezd. Kódování jsem dal z původní jednotky, zkoušel jsem si i spočítat kódování podle pdf co tady bylo pro F I, ale výsledek byl pořád stejný. Nevíte někdo čím to je? Lze to spravit kódováním anebo je to zapojením či verzí softwaru jednotky? Dík za radu.
Červen 26, 200916 r Mám FII 1.2 htp. Měnil jsem BSG, měl jsem 6Q2 a vyměnil za 6Q1. Mám dodělávaný Maxidot. Po výměně mi ukazuje naopak ukazatel paliva, naopak se počíta i dojezd. Kódování jsem dal z původní jednotky, zkoušel jsem si i spočítat kódování podle pdf co tady bylo pro F I, ale výsledek byl pořád stejný.Nevíte někdo čím to je? Lze to spravit kódováním anebo je to zapojením či verzí softwaru jednotky? Dík za radu. bohužel si dal BSG z FI, musíš sehnat přesně z FII
Červen 30, 200916 r Jaké označení by měla mít správná jednotka do FII? Případně liší se to verzí sw? Potřebuji aby měla CAN (rozeznala i zadní dveře), uměla dodatečné setření, tripling, setření při zařazení zpátečky a aby s ní správně ukazoval palivoměr. Dík
Červen 30, 200916 r bohužel si dal BSG z FI, musíš sehnat přesně z FII tahle BSG je vyndaná z mého Roomstra,tak proč nefunguje ve Fabii II?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.