Miloš Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Nějak to tady usíná - máte zimní spánek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Spis novorocni pracovni vypeti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 13. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2009 taky toho mám dost , ale snad nějaký čásek třeba večer se najde, ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 no, nějakej víkend by se možná našel...ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Jasný vemem auta saně a sejdem se někde na kopci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Třeba na Měděnci....to by byl sešup do Klášterce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 ty wole Miloši... nepřipadal sis tam blbě s tou dvojkovou Oktulí??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 14. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Ani ne, nám jde především o ducha.................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Tož chalani,az budete zasejc organizovat něějákej ten srázek,tak tož podle času doválím i já.Tedy Kadaň se hlásí. PS:v jednotě je síla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Je další zachvíli nás bude že budem na srazy pronajímat letíště to je super Jel by někdo z vás do Prahy na sraz škodahome aby tam bylo zastoupení Chomutovska loni jsem byl a dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Ja by jsem do Prahy na sraz urcite jel. Uz je v planu, jaky je termin..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 (editace) Tak už je termín 15-17.5.2009 Editováno: 4. Únor 2009, autor: alzbetka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Pokud mi to cas dovoli stavim se urcite. Teda pokud nekde nezustanu stat s TIREM ve spanelsku bez eur na naftu jak je ted zvykem na nasi firme... Njn kazdej se vymlouva na fin. krizi. Ale vse se vozi porad stejne. Takze dokud mi firma bude vyplacet mzdu jen po pulkach/ a to ty pulky po mesici/ tak moc srazovat v praze moc nebudu ale na nejakej ten Cv bych se jel podivat.. Skoda ze nebylo vice casu ALE jak to tak vypada tak priste muzem jit do globusu kdyz nas bude vic abychom se nekam nacpali Zatim lidi mejte se .. frcim zas do spanel .. a kdy se vratim to zalezi na firme.. Hodne stastnych Km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Ahoj, další Chomutovák respektivě Kadaňák se hlásí do "grupy" Když něco vymyslíte a čas dovolý, rád se přidám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Tak a je nás zase víc paráda jestli to takhle pujde dál budem potřebovat letiště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 (editace) co takhle zamrzlý Nechranice? Přes Lipno se jezdí, tak můžem bejt první, kdo udělá sraz na ledu... Editováno: 13. Únor 2009, autor: holy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 co takhle zamrzlý Nechranice? Přes Lipno se jezdí, tak můžem bejt první, kdo udělá sraz na ledu... To by šlo nevadí že mam čas až v červnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 OK tak v lete na nechranicich.. Jinak po ceste na nechranice je letiste takze asi budem jezdit tam jak to tak vypada.. A s tim ze i muj otec ma fabuli a podiva se na nejakej sraz takze ne jeden ambri ladis ale dva lidi takze o dalsiho clena vice .. Jinak dotaz pro lidi z cv.. Odesli mi predni sterace zalozil jsem na to vlakno na exterieru z niceho nic prestali stirat proste jsou uplne mrtvy zadni funguje. Na te pacce na sterace mam i ovladani pal . PC a to funguje normalne a zadni sterac taky pojistky jsou ok nevite co s tim nemuzete mi nekdo z mistnich poradit ? Diky.. kdyz tak na MT 774 989 767 diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 To by šlo nevadí že mam čas až v červnu Hele neva...hodíme to na přívoz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Dobrý nápad (přívoz),ale mohli by jsme se zase někdy ted sejít už je nás tu zase víc dejte navrhy a terminy dáme zase něco do hromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Prblem vyresen pojistka c. 15 ne 42 a ni 31 ale 15 zla hnusna pojistka mala nozovka.. !!! Ta letela /myslel jsem ze poleti daleko ale je lehka tak moc neletela a nsa jsem ji pak i prejel/Pro nejakej sraz jsem urcite.. Ale nevim kdy a hlavne kde v tehle zime bych navrhnul SLEVARNA a.s. Je tam i v zime velke teplo je to za hrbitovem .. makal jsem tam takze vim _) Venku v tehle zime nevim a kam se vsichni naskladame taky nevim na jakou benzinu nebo nejakej jinej navrch?Kdyby byl nejakj sraza pevneje termin dejte mi nekdo vedet na mobil staci jedna sska.. ja odjizdim zitra do nemec z nemec do francie z francie do spanel a zas z5 a to je tak na 14 dni.. Rad s Vama poklabosim .) Mej te se lidi .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Koukám že Chomutováci tu maj "nejudrbanější" koutek Tak jak se lidi těšíte na jaro, nebo alespoň jarní počasí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Tady to spíš vypadá že se všíchni z Chomutovska odstěhovali Já se těším hned jak bude líp tak se musíme někde sejít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Uz aby bylo jaro a hlavne leto! Ta depresivni zima uz me stve... Az bude sraz, tak se pripojim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Berete mi t z huby, už mám dost tohohle počasí...a když už konečně vyleze slunko, jsem jako na potvoru v práci Každopádně jak vyleze slunko, nějaký to střetko by nebylo od věci...pokecat, pokochat se naší prací na autíkách a samozřejmě někoho pomluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.