Přejít na obsah

Chomutovsko


Miloš

Doporučené příspěvky

zdravim všechny chomutováky, chtěl bych Vás požádat o prosbu:

je v centru na žižkově náměstí vidět začínající rekonstrukce OD PRIOR, popřípadě nevíte, kdy by se měl Prior uzavřít a stávajícím nájemníkům vypovědět smlouvy? :palec2:;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nakonec s Vami z Chomutova nepojedu! Musim odvest rodinu do Litomeric, takze to vidim, ze by jsme si dali spicha na benzince BENZINA (viz mapa). Jen mi dejte vedet v kolik se tam sejdeme, respektive v kolik tam mam byt? Co v 8 rano, to by bylo akorad ne? :kol-14:

mapaojh.jpg

Klikni pro otevreni detailu mapy v novem okne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

srazík opět vydařený ... počasí se umoudřilo , děkuji za ocenění a všem za přízen ... jinak camp a personál ... no každoročně nesklamal .. i když jsem po zkušenostech jídlo docela vychytal a najedl se docela rychle... mozná změna by nebyla na škodu ... i když je jasné ,že v praze sehnat dobrej plac není jednoduché ale v okolí se něco určitě najde...

Jinak akce skaja a michal .. tak bohužel si kluci užily ..auto .. porucha turba ,odtahovka čekačka místo hodiny tak 3 ,cena místo 1500 kč tak 2300 kč po slevě.. pak se kluci trochu rozčilovaly u mně na ulici .. nakonec cena 1700 ..jediné peníze .. a u mně byly okolo pul jedné ráno .. takže pak cesta do brna .. no libovka .. auto je už na dílně .. asi bude výmněna turba nutná ... :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...