sejvi Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Tez by jsem to videl na GLOBUS, v nedeli uz tam nebude tolik lidi a jidelna mi tez vyhovuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Máš pravdu Kibi u toho Glóbusu by to bylo opravdu nejlepší,velké parkoviště a do tepla kousek.Bylo by to podle mne taky nejvýhodnější.Tak jsme dva kteří se schodujou. Je někdo další? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Tak to jsme už tři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Supr...snad se během zítřka ještě někdo přidá jináč na kolikátou hodinu by jste to tak viděli?...já budu po noční tak nejdřív bych byl tak ve 14:00 tam, abych byl alespoň trošku ready Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Mně je to celkem jedno a ten čas mi i vyhovuje.Budu se těšit bude nás doufám víc na počasí si myslím ani tak moc nezáleží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Zustal by jsem u te 14:00h. Jak znam Alzbetku, tak se taky prida... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Pokud se dohodne 3 a více lidí není problém....a na počasí nesejde, posedět a pokecat můžeme i uvnitř v teple - každopádně kdby bylo hezky tak jen dobře Sejvi: jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Tak na datumu a čase jsme domluveni.A sraz bych viděl uprostřed parkoviště (ve středu),abychom se tam nehledali.Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 souhlas...je to defakto naproti globus benzince, hlavně tam nestojí auta, tak se i poznáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 (editace) Jasný ve 14 : 00 jsme tam i s woodmenem Editováno: 18. Duben 2009, autor: alzbetka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Tak kdepak váznou fota Chomutováci? jináč rád jsem s váma pokecal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Já byl od 15.00 s klukem na divadelním představení o pejskovi a kočičce...jinak Feldu jsem měl nablejskanou a připravenou, foťák nachystanej...tak snad příště... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Jó bylo to dobrý fotky slíbyli kluci tak musíme vydžet.Počasí taky vyšlo nad očekávání.Můžeme se někdy domluvit na tom pivku nebo na nějakém srazíku opět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 určo není problém zase něco vymyslet a pivko není na škodu holy: tak pejskovi a kočičce nemžeme konkurovat určo se něco naplánuje jináč zatím "na chuť" alespoň ty dvě ušmudlaný foto z mobilu co mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Dnes se asi fotek nedockame, tak zitra... (pravdepodobne Alzbetka fotky bude delat v Photoshopu celou noc - hold retusovani, vyvazeni kompozice, nastaveni odstinu a sytosti, oriznuti atd. je prace na pekne dlouho ). Sraz byl OK, zase jsem pochytil par dobrych rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Jeste dodam, ze se srazu zucastnili tito skodovaci: sejvi kibi Karlos 71 alzbetka woodmen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Posílá taky něco s telefonu doufám že se mi to povede.Jinak zdravím všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Večer budou fota včera jsem se opil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 to alzbetka: Vzdyt jsem rikal ze jsi komponoval, vyvazoval a nastavoval celou noc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Ta už jsem střízlivej tak tady jsou fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 fota jsou tu...dobřéééé co ty společný - jako mi lidi, dáš je sem, nebo ti mám dát majla? PS: nejlepší je jak jsou všecky auta nablejskaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Ty fotky budou zítra ty má brácha a ten se sem nedostane ještě mu neposlali heslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 oky jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Aaaa fotecky.., vypdaji dobre. Kurna co to mas za fotak, nejaky zazracny, ne? I woodmen ma fabii jako kdyby ji pred srazem min. 2h lestil! Jestli budes priste brat fotak, tak se na nejake myti vyprdnu - i kdyz budu mit auto od bahna tak na Tvych fotkach bude vylesteny jak psi kulky (za kolik mi prodas ten fotak?)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Za 4 kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.