alzbetka Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Tak chata obsazena beru kámoše , když jste se k tomu nikdo neměl . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 (editace) OK doplnim v seznamu ze uz je OBSAZENO... Alzbetko, Tvuj kamos ma tez skodovku? Editováno: 27. Duben 2009, autor: sejvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Nemá škodovku ale wv ale jede se mnou v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Jo jo v pohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 zdravim všechny chomutováky, chtěl bych Vás požádat o prosbu: je v centru na žižkově náměstí vidět začínající rekonstrukce OD PRIOR, popřípadě nevíte, kdy by se měl Prior uzavřít a stávajícím nájemníkům vypovědět smlouvy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 to nexus: Za Priorem je videt stavba - spise tam ted archeologove zkoumaji stare chodby co prave vykopali. Vedle Prioru se tez kope, vypada to jako by menili kanalizaci nebo plyn. Jinak nejvyssi patro v Prioru je kompletne uzavrene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 no měly by se sebou hodit, už v březnu má mít novej kabát, navíc za ty peníze co chtěj už chci mít business děkuji za analýzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Tak pro učastníky srazu skodahome : středa 6.5.09 v 17 :30 Na Ušáku domluva podrobností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 (editace) OK budu tam. Kibi snad taky dorazi... A kdyby chtel nekdo ostatni z Chomutovska prijed ve stredu na mini sraz, tak neni problem. Pro ty, kteri nevi kde se nachazi Motorest Ušák. Editováno: 4. Květen 2009, autor: sejvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 zdárec kluci, pokud nic akutního do toho neskočí určo dorazím jináč i karlovaráci a louňáci můžou klíďo dorazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 pokuď mi to kluci vyjde přijedu taky rád vás uvidím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Kibi a Alzbetko mam pro Vas pripravene cedule na sobotni sraz SKODAHOME. Neco dame na chatku, parkoviste, do auta, aby jsme trosku reprezentovali nas krasny kraj... A nezapomente ani slovo o tom ze je to tu sama dira od Severoceskych dolu, pssst... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ty voe kluku ty si šikula - ty tabulky vypadaj luxusně a neboj o našich dírách bude ticho jako po pěšině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Sejvi: dobrá práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Tak nakonec s Vami z Chomutova nepojedu! Musim odvest rodinu do Litomeric, takze to vidim, ze by jsme si dali spicha na benzince BENZINA (viz mapa). Jen mi dejte vedet v kolik se tam sejdeme, respektive v kolik tam mam byt? Co v 8 rano, to by bylo akorad ne? Klikni pro otevreni detailu mapy v novem okne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 ahoj, já jsem teda zvyklej jezdit přez Slaný, ale tak snad na tu Benzinu trefim....takže v 8sm ráno budu tam - kdyby něco brnknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 OK kibi budu tam v 8h na Tebe cekat. Alzbetka dorazi pozdeji... Pres Lovosice je to kratsi, kdyby jsi jel pres Slany, tak by jsi musel projet celou Prahu a to je na dlouho. Tudy do Prahy skoro ani nepojedem... Trasa: http://jdem.cz/be482 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Jojo s Alžbetkou jsem mluvil...jináč já myslel přez Slaný na Novou Ves a hnedka na Teplickou - to je kratší a asi i nej cesta Tak v 8sm na Benzince PS: jináč do Chaber určo trefíme, já jsem kousek vedle bydlel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Takze kibi a alzbetko diky za perfektne stravenou sobotu na 8. srazu SKODAHOME. Uz pekne dlouho jsem se tak pekne od plic nezasmal. SUPER akce! Fotky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Sejvi: ty nemáš nafocené moje krásné auto??? Zitra okamžitě pošli Acery zpátky do H.K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Romariooo: Fotku tveho auta? Ty za acery musis mit neco lepsiho, proto jsem udelal VIDEO (fotek jsou tu mraky), ktere jsem hodil do jineho vlakna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 srazík opět vydařený ... počasí se umoudřilo , děkuji za ocenění a všem za přízen ... jinak camp a personál ... no každoročně nesklamal .. i když jsem po zkušenostech jídlo docela vychytal a najedl se docela rychle... mozná změna by nebyla na škodu ... i když je jasné ,že v praze sehnat dobrej plac není jednoduché ale v okolí se něco určitě najde... Jinak akce skaja a michal .. tak bohužel si kluci užily ..auto .. porucha turba ,odtahovka čekačka místo hodiny tak 3 ,cena místo 1500 kč tak 2300 kč po slevě.. pak se kluci trochu rozčilovaly u mně na ulici .. nakonec cena 1700 ..jediné peníze .. a u mně byly okolo pul jedné ráno .. takže pak cesta do brna .. no libovka .. auto je už na dílně .. asi bude výmněna turba nutná ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak toto je peklo... Jeste ze te maji garny!"! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.