djpetr Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 také sem se nemoh účastnit a abych řek pravdu,takovej mumraj sraz taky není můj styl.Pokud bude v budoucnu sraz skodahome,navrhuji jedno místo.Parkoviště před firnou Donaldson na Kadaňské průmyslové zoně královský vrch.Je to velký parkoviště a o víkendech je prázdné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 (editace) Co bys chtel zadara... je to sraz o sprintech nic vic... Editováno: 23. Březen 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Videosestrih z Tuning srazu Brezno u Chomutova 3/2009: ZDE Snad se bude sestrih libit, stalo me to 10hod prace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 JasterR: povedlo se, perfektně odvedená práce - pěkný videjko jináč for all CV: takyy bych byl pro nějakél "lokál CV SkodaHome srazík" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Já taky...prostě pár lidí z fóra....měli jsme takhle třeba v Sokolově s Fabkama...asi deset aut, lidí co se znali z fóra. A bylo to fajn, na parkovišti před obchoďákem, žádný sprinty a hovadiny...pokoukat, pokecat, dát kafe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 holy: přesně taak sprintík klíďo dát můžem, ale musíš si vzít tu Felinu co máš v podpisu - Octu nech dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Když bude sucho, klidně jí přivezu...šetřím si jí na veterána, tak s ní v mokru nejezdím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Pekrt Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Prave proto je to o 100% lepsi ... ta druha je jak na pouti... majitele bych tipoval na 18 let ...no kazdej z toho vyroste... majitel je druhej puvodne to mnel 35 letej je tam trochu moc chromu ale to pujde dolu uz jsem synovi domluvil takze to bude lepsi on je porad v zahranici takze casu malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Pekrt Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 napiste nebo se dohodneme na datumu u te kadane by to slo je to kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 To by šlo dejte datum a dohodnem se ,jo dnes jsem trošku tunil při couvání mi neuhla lampa zitra dám foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 (editace) Jo park senzory jsou k nezaplacení :-)......Do Kadaně to mám taky celkem kousek.....nejlépe pro mě sobota.....když bude dobrá konstalace a nebudu v práci, přijel bych se svojí FII.... Editováno: 27. Březen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Pekrt Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 To by šlo dejte datum a dohodnem se ,jo dnes jsem trošku tunil při couvání mi neuhla lampa zitra dám foto a kde odpoledne jsi byl v pohode zeby si pospichal domu z kv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 (editace) Tak tady je foto a parkovací senzor by trubku, která kouká 50cm asi nezaznamenal no nevím stejně jsem chtěl jiný světla,ale ten nárazník mě se...... byl přesně měsíc na autě no moc se neohřál ale já ho spravím Editováno: 28. Březen 2009, autor: alzbetka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 (editace) Tak to je blbý, ale když jsi šikula, opravíš to ...jinak ten senzor by to chytil...je akorát v tom místě...alespoŃ u FII combi...viz foto...ale i u FI jsou ve stejným místě.... Editováno: 28. Březen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 to alzbetka: Tez verim ze to das do kupy, podle toho jak mas upravene auta, tak jsi sikula. Ale umim si predstavit jak ti asi po narazu bylo! Ja by jsem asi tyden nespal... Posli mi prosim na SZ nazev te lestenky, jak jsme se o ni bavili v Brezne. Diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 (editace) Tak tady je foto a parkovací senzor by trubku, která kouká 50cm asi nezaznamenal no nevím stejně jsem chtěl jiný světla,ale ten nárazník mě se...... byl přesně měsíc na autě no moc se neohřál ale já ho spravím z toho si nic nedělej, já si vyhádal od Škodovky nové páté dveře na OII combajn v rámci záruky a měsíc po tom nás někdo na u Kauflandu.. takže veškerá snaha vyjde vniveč Editováno: 7. Duben 2009, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Už jsem se s tím smířil a jsem i na jednu stranu rád zase změna jiné světla a to mi ještě praskla pružina na předku tak jsem to celí pustil níž tlumíče stejně už byli nefunkční tak to šlo komplet předělat ted už jen nastříkat nárazník a je hotovo tak už se mužem někde sejít co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Sraz by byl fajn. Pokusim se podridit Vasim navrhum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 no ja to budu mít dodělané snad v sobotu tak co v neděle to by šlo počasí ma být hezké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 jsem taky pro nějakej ten srázek....pokecat, pochlubi se autíkama, skrátka příjemně strávenej den Březno by nebylo špatný...když tam budeme jen mi z fora a nééé záplava tuningářu tak by tam bylo pěkně místo a klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 V nedeli dopoledne jdu litat. Odpoledne by nemel byt problem. Brezno "nebrat" neni tam zadne obcersteni atd. Radsi jine, nejake pohodove misto na sraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 sejvi: asi máš recht....stačí ne´ěco vymyslet, když mi do tooho nic neskočí, rád bych se přidal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tak zase nějaká benzínka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 A co třeba v neděli v Kadani u Kauflandu cca ve 14:00? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 u Kaufáče bude v neděli plno..je před svátkem a lidi budou šílet ale u nějakýho obchoďáku by to nebyl špatnej nápad - co třebas Globus v CV - tam je to parkoviště obrovský a uprostřed je vždycky místo? čas by mi vyhovoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.