dr.snacek Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Zdravím. Nemáte někdo prosím Vás na své FabceII difuzor zadního nárazníku s chrom. koncovkou výfuku (z orig. příslušenství)? Rád bych viděl nějaké foto z reálu, nejlépe u kombíka (spokojím se i s krátkou verzí). Přemíšlím o difuzoru, a rád bych si ověřil teorii, že s difuzorem nevypadá FabkaII tak vysoká. A ještě jedna věc - kolik Vás to stálo a kde Vám to dělali. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 ja som si to kupil ako ND a stalo to okolo 7tisic sk. a lepil som to sam aj montoval koncovku .. len problem je ze ked si to kupis ako nd tak ten plast je taky ze pripraveny na lakovanie .. cize si to musis streknut alebo nieco . .ale co som videl original od vyroby tak to bolo streknute takou sedou . .tak neviem no .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.snacek Vloženo 27. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Zdravím. Nemáte někdo prosím Vás na své FabceII difuzor zadního nárazníku s chrom. koncovkou výfuku (z orig. příslušenství)? Rád bych viděl nějaké foto z reálu, nejlépe u kombíka (spokojím se i s krátkou verzí). Přemíšlím o difuzoru, a rád bych si ověřil teorii, že s difuzorem nevypadá FabkaII tak vysoká. A ještě jedna věc - kolik Vás to stálo a kde Vám to dělali. Díky moc. Tak, difuzor a koncovka je na autě (dokonce i s tažnym). Vypadá to celkem pěkně, jen ta koncovka je dle mého trochu moc dole, jakoby vysí pod nárazníkem. Na jaře s tím něco udělám. Časem sem lupnu nějakou fotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 (editace) Čau , na kolik tě to teda ve finále vyšlo ? Hoď foto chci se na to najaře vrhnout. Editováno: 27. leden 2009, autor: Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.snacek Vloženo 28. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Faktura je dosti nepřehledná a zmatená (nebo v ní neumím číst ), ale ceny byly asi takové: Difuzor cca 5500,- (včetně lakování - černá obyč, montáže) Koncovka cca 1600,- (včetně montáže) Tažné (orig., odnímatelné) cca 9000,- (včetně elektroinstalace, montáže a adaptéru) Ceny jsou poslevách (5% matroš, 20% práce), dával jsem to do autorizovaného servisu, tam kde jsem auto kupoval. Ale s tím difuzorem jsem byl první, takže moc nevěděli, co s tím. Ale povedlo se. Byl jsem tam někdy koncem ríjna. Vše nafotím, ale až o víkendu (ráno tma, večer tma, přez den v práci a musim ho umejt). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Zjistil jsi po montáží nějaký vliv na špinění zadního okna při jízdě za děště nebo za mokra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Jsem zvědavej na fotky, jak to vypadá na Combi. Pokud auto nebude vypadat tak vysoké, začnu o tom uvažovat. Ceny jsou celkem přijatelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) Pánové chci se zeptat, máte někdo difuzor od Milotecu? Cena od škodovky( 4500Kč) a cena od Milotecu( 1600Kč) je už k zamyšlení nemyslíte? Editováno: 8. Březen 2009, autor: fousky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Levnejsi sice je, ale krasy moc nepobral.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Ako ste tam montovali tu koncovku vyfuku ?? ja mam ten vyfuk zahnuty dolu, treba to odrezať alebo čo ? A ešte - je vzadu na narazniku vyznačeny ten vyrez na tu koncovku ? Kedže by som chcel len koncovku bez difuzoru a možno časom aj ten difuzor tak aby mi ten vyrez tam potom sedel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 (editace) Ano treba rezat aj naraznik aj vyfuk .. tu som si naskenoval manual co je k tomu ked si to original kupis. je to par stranok . .vsetko sa mi nechcelo Editováno: 3. Květen 2009, autor: Arts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Aha, takže bez toho difuzoru tu dieru vlastne ani presne nevyrežem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Udelas tu diru. Normalne tam nasadis tu koncovku a budes diru zvetsovat, az bude mit takovy tvar, jaky chces. Tak to mam udelane na aute, ale jeste to musim poradne dostelovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladoFII Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) Chcem sa opýtať, či niekto nema foto tej koncovky výfuku namontovanú na aute bez zadného difúzora. Uvažujem nad tým ale na stránkach Škodovky čo sú koncovky píšu, že je skrutkovateľná a " iba pre vozidlá so zadným difuzorom FAA 710 001" tak neviem a nechcel by som zato dať 66€ a nič z toho...... Editováno: 13. Květen 2009, autor: VladoFII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Jedinej problém bych viděl ve vyříznutí nárazníku - samotné vyříznutí a pak zahladit hranu a nabarvit místo řezu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Tak se podívej na české stránky škoda-auto a tam máš i koncovku bez difuzoru. a jinak to mám já na autě bez difuzoru, protože mě originální přijde tragickej, teda celej styling kit, kdyby byl rovnej bez vlnek tak by se to možná dalo i koupit, ale takhle nee. A když si šikovnej tak nárazník nemusí ani barvit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 piskot možem ťa poprosiť o foto ? rad by som vedel ako to vyzera na žltej bez difuzoru len s koncovkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 mrkni ke mně na profil mám tam fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladoFII Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Ešte jedna otázka na ktorú som pozabudol je ten športový výfuk omnoho hlučnejší ako obyčajný?... Jazdím dlhšie trasy a obávam sa či mi to nebude prekážať. Motor 1.4 16v je dosť "drzí".Je ho dosť počuť v aute na ceste ak idem 130 a vyššie... Poraďte.. Objednal si už niekto z Vás takú koncovku na sériový nárazník bez difúzoru na Slovensku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Vlado: Ak máš na mysli len samotnú koncovku na štandardný výfuk, tak zvuk zostáva rovnaký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladoFII Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Vlado: Ak máš na mysli len samotnú koncovku na štandardný výfuk, tak zvuk zostáva rovnaký. Dík za odpoveď. Dá sa objednať aj na slovensku v škoda servisoch??? Lebo v slovenskej ponuke nieje, ale je iba na českej stránke. Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Vlado: Jasne, bez problémov! Pre 1,4 bez styling kitu a teda aj bez difúzora je objednávacie číslo FDC710007. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Harris Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Ahoj všem,...chtěl bych se vás zeptat čím nejlépe vyříznout ten otvor do nárazníku pro koncoku výfuku,..chystám se kupovat difuzor - originál,..nechám si ho nastříkat do Flamenga,...proto by mě zájímalo čím to nejlépe udělat,...díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Ja sem to vyriznul flexou s kotoucem na zelezo. Jde to krasne, jen to trochu zasmrdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Harris Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Ja sem to vyriznul flexou s kotoucem na zelezo. Jde to krasne, jen to trochu zasmrdi. O tom jsem taky přemýšlel,..ale jak jsi udělal ten rádius,...? myslím že je stejně jedno jak se to vyřízne,...to určitě překreje ten difuzor,..nebo se pletu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.