zabiak Vloženo 3. Září 2008 Vloženo 3. Září 2008 (editace) A tady je můj pokus o video ze Sprintů z Mimoně Bohužel slunko je sviňa a svítilo mi blbě. Takže je to také tmavé Editováno: 3. Září 2008, autor: zabiak Citovat
JasteR Vloženo 4. Září 2008 Autor Vloženo 4. Září 2008 (editace) A tady je můj pokus o video ze Sprintů z Mimoně Bohužel slunko je sviňa a svítilo mi blbě. Takže je to také tmavé Nebylo by to spatny... ale ta hudba me k tomu nesedi... jindy a jinde proc ne, ale ke sprintum... PS: Pokud budes chtit pouzit moje video na tvych strankach tak neni problem.. Editováno: 4. Září 2008, autor: JasteR Citovat
zabiak Vloženo 4. Září 2008 Vloženo 4. Září 2008 (editace) jj asi máš pravdu. Jen sem se do tohohle dost zaposlouchal tak jsem to tam dal, abych i podpořil tuhle kapelku. Navíc tucky, které by se asi hodili více v compu nemám. Příště tam jdám nějaký nářez spíše. Díky použiju máš je fakt supr Hlavně tech kun co si nafotil A záběry z vrtulníku špica Editováno: 4. Září 2008, autor: zabiak Citovat
JasteR Vloženo 4. Září 2008 Autor Vloženo 4. Září 2008 (editace) jj asi máš pravdu. Jen sem se do tohohle dost zaposlouchal tak jsem to tam dal, abych i podpořil tuhle kapelku. Navíc tucky, které by se asi hodili více v compu nemám. Příště tam jdám nějaký nářez spíše. Díky použiju máš je fakt supr Hlavně tech kun co si nafotil A záběry z vrtulníku špica Jj vrtulnik super zazitek, za 1500 3lidi na 5min to meli docela vejvar.. Editováno: 4. Září 2008, autor: JasteR Citovat
JasteR Vloženo 27. Září 2008 Autor Vloženo 27. Září 2008 Sestrihane video z Mimone zde: LEPSI KVALITA: http://www.stream.cz/video/11/150738-mimon...ast-1-2-sprinty Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.