Koldavideo Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 (editace) Tak kamarádka byla včera v autorizovaném servisu na kontrole po 30tis km . Výsledek je tady: http://prerovsky.denik.cz/pozary/pozar-aut...ce20080904.html Jen pro info motor 1.4 16V Havarijní pojištění se na samovznícení NEVZTAHUJE !!! Editováno: 5. Září 2008, autor: Koldavideo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Já to říkám furt, že tyhle pravidelné servisní prohlídky autu škodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 nevim jestli to je možný, ale někde jsem slyšel že jeden chlap jel taky ze servisu po garančce a auto mu taky z ničeho nic chytlo. Potom se zjistilo, že technik, kterej doplňoval náplň do klimy, tak to rozlil a ta náplň má prej relativně nízkej bod vzplanutí a jak jel tak od tepla v motoru to chytlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 ty kokso....to mám kousek od baráku ...to je v prdeli..hlavně, že se nic nestalo té ženske.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Proto jsem si koupil za 300,- kč 1 kg hasičák a vozím ho sebou. I když už nejezdím do origo servisu ,takže můžu být v klidu Je to fakt mazec, jedeš na garančku, necháš tam 5 litrů a po cestě ti ještě zhoří auto. Prostě najdi si svůj prostor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 nevim jestli to je možný, ale někde jsem slyšel že jeden chlap jel taky ze servisu po garančce a auto mu taky z ničeho nic chytlo. Potom se zjistilo, že technik, kterej doplňoval náplň do klimy, tak to rozlil a ta náplň má prej relativně nízkej bod vzplanutí a jak jel tak od tepla v motoru to chytlo... náplň do klimy je nehořlavá, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto105L Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 náplň do klimy je nehořlavá, ne? Co tam po R134a ta je v pohode ale kompresorovy olej s prisadov na zistenie netesnosti je vysoko roztiazny, nebezpecny a v teple aj horlavy!!!!! platia pren zvlastne predpisi takze to moze mat suvis...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 to montas: jak říkáš, radši utratit pár stovek na hasičák a můžeš být v klidu a pokud by ti hasičák na vzniklý oheň nestačil, tak alespoň můžeš si říct, že pro záchranu auta jsi udělal co jsi mohl, kdežto bez hasičáku ..... prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 o tej havarijnej viem. podobna vec sa stalaaj mne. mal som vsak hasicak, takze okrem luxovania to dopadlo dobre. ale mal som stres poriadny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 (editace) nevím jestli 1 Kg hasičák vystačí, já mám pro jistotu 2 Kg, ale i tak pěkný mazec, jsem zvědav, kde byl zakopaný pes, že to chytlo. Jinak u nás máme pěkné kuny, ty se semtam zahryznou do drátů a hadiček, taky už pár aut splanulo, ale to bude trošku jiná. Editováno: 5. Září 2008, autor: blizard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 Ja jsem pro jistotu rozmistil po podvozku jed na krysy a zatim tam nic nevlezlo. Jinak vozime 1kg hasicak , ale asi se jeste priberem 2kg. V kombiku mista dost.A kdyz se nesikne me, tak aspon pomuze druhemu. Jinak do autorizovaneho servisu jezdime , ale ja si u toho vzdy stojim.Jinak opravy si delas castecne sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 V TESCU mají práškové hasičáky s manometrem do auta za 885,- Kč Obsah náplně: 2 kg. Mám jen ten hasící spray, práškový hasičák by byl lepší Alespoň něco s sebou mít je základ. než dojedou "hašani" je po autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 hmm skoda penazi za servis a jazdit tam k tym odbornikom, simply never. p.s.: treba si robit bezne veci sam, alebo to davat robit ludom s doverou ze to neposeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 Havarijní pojištění se na samovznícení NEVZTAHUJE !!! Fábie mi zatím nechytla, tak nevím, ale mě v pojišťovně ujišťovali, že na poškození vozidla požárem (t.j. jednak na vandalismus a taktéž i na samovznícení) se havarijní pojištění VZTAHUJE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 možná záleží na pojiš´tovně a typu pojistky. Jinak jak to začne hořet, tak je to fofr. bavil jsem se s hasičema a i ten 2 kg hasičák bude možná málo. ale už jen pro ten dobrý pocit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 (editace) chlapi a nie je lepsi snehovy hasiaci pristroj ? ten praskovy vsetko zase*e. snehovy (CO2) sa roztopi a vsetko zostane "ciste" EDIT: z webu: Snehové hasiace prístroje "Keďže po hasení nezostávajú zbytky hasiacej látky, sú ideálne na hasenie prístrojov jemnej mechaniky, spaľovacích a elektrických motorov a ich prídavných zariadení ako sú spúšťače, karburátory, elektrické spínače a tiež na zariadenia na spracovanie údajov. " Editováno: 8. Září 2008, autor: domino666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 sakra chlapi, vy myslite, ze 1 kilo hasicaku Vas muze spasit? Ano muze, ale jak to chytne svunk, tak ti nepomuze ani 5kg hasicaku, jo a pokud chcete, aby byli poradny plameny, tak hlavne nezapomente te prudko a rychle otevrit kapotu nad motorem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.