Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Já to říkám furt, že tyhle pravidelné servisní prohlídky autu škodí :)

nevim jestli to je možný, ale někde jsem slyšel že jeden chlap jel taky ze servisu po garančce a auto mu taky z ničeho nic chytlo. Potom se zjistilo, že technik, kterej doplňoval náplň do klimy, tak to rozlil a ta náplň má prej relativně nízkej bod vzplanutí a jak jel tak od tepla v motoru to chytlo...

ty kokso....to mám kousek od baráku :feve: ...to je v prdeli..hlavně, že se nic nestalo té ženske..

Proto jsem si koupil za 300,- kč 1 kg hasičák a vozím ho sebou. I když už nejezdím do origo servisu ,takže můžu být v klidu :p:p

Je to fakt mazec, jedeš na garančku, necháš tam 5 litrů a po cestě ti ještě zhoří auto. Prostě najdi si svůj prostor. fuck

nevim jestli to je možný, ale někde jsem slyšel že jeden chlap jel taky ze servisu po garančce a auto mu taky z ničeho nic chytlo. Potom se zjistilo, že technik, kterej doplňoval náplň do klimy, tak to rozlil a ta náplň má prej relativně nízkej bod vzplanutí a jak jel tak od tepla v motoru to chytlo...

náplň do klimy je nehořlavá, ne?

náplň do klimy je nehořlavá, ne?

Co tam po R134a ta je v pohode ale kompresorovy olej s prisadov na zistenie netesnosti je vysoko roztiazny, nebezpecny a v teple aj horlavy!!!!! platia pren zvlastne predpisi takze to moze mat suvis......

to montas:

jak říkáš, radši utratit pár stovek na hasičák a můžeš být v klidu a pokud by ti hasičák na vzniklý oheň nestačil, tak alespoň můžeš si říct, že pro záchranu auta jsi udělal co jsi mohl, kdežto bez hasičáku ..... prd :palec2:

o tej havarijnej viem. podobna vec sa stalaaj mne. mal som vsak hasicak, takze okrem luxovania to dopadlo dobre. ale mal som stres poriadny.

nevím jestli 1 Kg hasičák vystačí, já mám pro jistotu 2 Kg, ale i tak pěkný mazec, jsem zvědav, kde byl zakopaný pes, že to chytlo. Jinak u nás máme pěkné kuny, ty se semtam zahryznou do drátů a hadiček, taky už pár aut splanulo, ale to bude trošku jiná.

Upraveno od blizard

Ja jsem pro jistotu rozmistil po podvozku jed na krysy a zatim tam nic nevlezlo.

Jinak vozime 1kg hasicak , ale asi se jeste priberem 2kg. V kombiku mista dost.A kdyz se nesikne me, tak aspon pomuze druhemu. :palec2:

Jinak do autorizovaneho servisu jezdime , ale ja si u toho vzdy stojim.Jinak opravy si delas castecne sam.

V TESCU mají práškové hasičáky s manometrem do auta za 885,- Kč

Obsah náplně: 2 kg.

Mám jen ten hasící spray, práškový hasičák by byl lepší :palec2:

Alespoň něco s sebou mít je základ. než dojedou "hašani" je po autě.

hmm skoda penazi za servis a jazdit tam k tym odbornikom, simply never.

p.s.: treba si robit bezne veci sam, alebo to davat robit ludom s doverou ze to neposeru.

Havarijní pojištění se na samovznícení NEVZTAHUJE !!! :aggressive:

Fábie mi zatím nechytla, tak nevím, ale mě v pojišťovně ujišťovali, že na poškození vozidla požárem (t.j. jednak na vandalismus a taktéž i na samovznícení) se havarijní pojištění VZTAHUJE.

možná záleží na pojiš´tovně a typu pojistky. Jinak jak to začne hořet, tak je to fofr. bavil jsem se s hasičema a i ten 2 kg hasičák bude možná málo. ale už jen pro ten dobrý pocit.

chlapi a nie je lepsi snehovy hasiaci pristroj ? ten praskovy vsetko zase*e. snehovy (CO2) sa roztopi a vsetko zostane "ciste"

EDIT: z webu: Snehové hasiace prístroje "Keďže po hasení nezostávajú zbytky hasiacej látky, sú ideálne na hasenie prístrojov jemnej mechaniky, spaľovacích a elektrických motorov a ich prídavných zariadení ako sú spúšťače, karburátory, elektrické spínače a tiež na zariadenia na spracovanie údajov. "

Upraveno od domino666

• 3 týdny později...

sakra chlapi, vy myslite, ze 1 kilo hasicaku Vas muze spasit? Ano muze, ale jak to chytne svunk, tak ti nepomuze ani 5kg hasicaku, jo a pokud chcete, aby byli poradny plameny, tak hlavne nezapomente te prudko a rychle otevrit kapotu nad motorem ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.