Montyk Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Takže jsi z praha??? tak to vidím na sobotu Sukorady viď????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 mytrix: diki moc, toto mi rozhodne pomoze.. ked uz netrafim podla tohoto, tak si ten chip ani nezasluzim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 ta susienka mi pokazila cely mesiac.. neboj nějaká se objeví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Tak jak Makoo??? Sukorady sobota??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 neboj nějaká se objeví nejaku budem musiet pohladat, treba nejako vyuzit tie zvysne kW co ziskam chipom - aby to maly nejaky vyznam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 EE krásná auta jezdí pomalu aby se na ně aždej podíval pomalu a ty co lítaj rychle se za to styděj jak vypadaj dívej já sem krásnej a proto jezdím pomalu aby si mě prohlédly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 když Mako pojede tak určitě Sukorady, asi přijedem spolu, pokud se někde v Praze potkáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 EE krásná auta jezdí pomalu aby se na ně aždej podíval pomalu a ty co lítaj rychle se za to styděj jak vypadaj dívej já sem krásnej a proto jezdím pomalu aby si mě prohlédly si fesaaaak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 jj jasně tak jo super ještě někdo další??? stále máme volné vstupenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Stále volné vstupenky na kolotoč řetizák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Je třeba dohnat tel číslo od dežněva musím to předat p Jandovi!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 kuuuupte si vstupenkyyyyy... lacne vstupenkyyyyy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mako Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Jasně a kam to bude?? sukorady, jedu z prahy9 kousek od čerňáku. v kolik mám zhruba přijet? protože myslím že tam budu zbytečně v9. nebo mám přijet na 9? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 (editace) v 9h Jasně dáme pokec nééé Editováno: 17. Březen 2009, autor: Montyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 jo a mako napiš mě motor a rok dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mako Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 1,3MPi 50kW 10/1997 a domlouval jsem se snehulakem ten pojede s VW polo 1,2, myslím že už se s váma domlouval ale nevím jakej má tady nick.takže přijedu tak nějak na 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Budu tam pred devatou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 1,3MPi 50kW 10/1997 a domlouval jsem se snehulakem ten pojede s VW polo 1,2, myslím že už se s váma domlouval ale nevím jakej má tady nick.takže přijedu tak nějak na 9 jj to sem já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Hele hele jakej sněhulák sněhu už bolo dosť ne čo bolo to bolo to už nam sem netahej síh ať si teď užijou jinde Crake já také Mako díky za motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mako Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 tak já nevěděl jakej má nick a na FK je snehulak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 tak já nevěděl jakej má nick a na FK je snehulak jj to sem jááááááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 tak já nevěděl jakej má nick a na FK je snehulak hihi vím si dělám prr.... v poho jinak Tak ještě někdo novej ???? Dežněv si tady??? potřebuju tvuje čísilko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Tak se mě neozvali vůbec SCANE A D.E.N.S.O takže zřejmě bez nich jinak DJPetr také nemůže je v prrr.....práci přece a Mira 19 ještě neví jestli se dostaví Jinak DeMajo to má zařízené na slovensku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Brno 19.3 od 18h u můmie Cretino Jiri czech Dežněv Mytrix Filip 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 (editace) Sukorady 19.3 9h ráno Já Fabobo Honz@ Hanzy 1 Elder Crake Mako Buchty s mákem?????????? Editováno: 17. Březen 2009, autor: Montyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.