Montyk Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Cretino to si piš že sem jak nadrženej cap Miro dej si budíka do hrnca a paličku na poličku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Tak nikdo už nechce na chip ???? zítra ráno??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMajo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Vďaka Montykovi (dík) mám to už tiež od dnes spravené v Levoči, takže dnes 150 km už s chipom. V tiahlych stúpaniach lepšie drží rýchlosť, reakcia na plyn je už poznať, auto sa lepšie dostáva do otáčok a tam sa i dobre cíti. Zmenu spoznala i manželka s dcérou keď som tomu trochu oprel. Odporúčam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) jaj já se těším, modrobílá vede 6:0 takže paráda. snad nebude ráno sněžit Editováno: 20. Březen 2009, autor: Honz@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Cretino to si piš že sem jak nadrženej cap bol som na tom podobne.. a teraz som este viac nabudeny, kedy zas sadnem za volant - normalne sa na rano tesim uz len z toho dovodu, ze sa pojdem povozit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 DeMajo namáš vubec zaco a sem rád že jsi spokojenej Klucííí já snad neusnu a modrobílá???? já jí mám modro černou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Nikdo už na zítřejší chip??? jednou zkusíš a nikdy jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 koukal sem na hokej Plzeň vyklepla Slávku 6:0 no nic v 9 jdu spát ráno budíček už před 5 ráno. fuj jak do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 jj to znám teď sem měl ranní tak vstávám 4,45 a ráno hurá má nám do odpoledne svítit sluníčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ale od neděle noční a ta je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Někdo další kdo by se chtěl na zítra ráno přidat na chip????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Zitra vyrazim pred pul osmou... No uz se na to tesim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Creku zítra brzo jdeš na to jako první a ne že pak řekneš že jsme tě donutil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Poslední možnost chipu zítra ráno v Sukoradech v 9h nikdo už nemá zájem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 bude chtít někdo brýle? asi ne co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Potapěčský ne ale proti slunci něco vém auto to uveze ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 a ceny?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 okolo 1 tis kč max cena je 1300,- mám většinou RBK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 oouu tak to je radši nech doma tolik teď dát nemůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) tady je něco na ukázku njn je to trochu dražší, ale to pro to že to není nic made in tržnice nebo Tesco Editováno: 20. Březen 2009, autor: Honz@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Já myslel že je budeš mít tak od 200kč na horu ale to je na mě moc tak sry musím mít na chip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 to su tie priority.. ja som si tiez odpustil par pivnych vikendov a vysledok sa dostavil - pecen je usetrena a auticko krasne slape... co viac k tomu dodat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 jasný sem na tom podobně, takže to nechám doma. no nic jdu spát. tak ráno čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ja som to nemyslel v zlom, kludne to zo sebou vezmi, mozno to niekto kupi... ja som len konstatoval moj aktualny stav, kedy som chytil druhu vlnu zanietenia a uz teraz spekulujem, co dalsieho pribudne na mojom aute aj napriek tomu, ze uz preslo za poslednych par dni / tyzdnov zasadnymi zmenami co ju odlisuju od ostatnych seriovych.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 jj hoj pujdu také pánové hlavně nezaspěte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.