Březen 20, 200916 r Cretino to si piš že sem jak nadrženej cap Miro dej si budíka do hrnca a paličku na poličku
Březen 20, 200916 r Vďaka Montykovi (dík) mám to už tiež od dnes spravené v Levoči, takže dnes 150 km už s chipom. V tiahlych stúpaniach lepšie drží rýchlosť, reakcia na plyn je už poznať, auto sa lepšie dostáva do otáčok a tam sa i dobre cíti. Zmenu spoznala i manželka s dcérou keď som tomu trochu oprel. Odporúčam.
Březen 20, 200916 r jaj já se těším, modrobílá vede 6:0 takže paráda. snad nebude ráno sněžit Upraveno Březen 20, 200916 r od Honz@
Březen 20, 200916 r Cretino to si piš že sem jak nadrženej cap bol som na tom podobne.. a teraz som este viac nabudeny, kedy zas sadnem za volant - normalne sa na rano tesim uz len z toho dovodu, ze sa pojdem povozit..
Březen 20, 200916 r DeMajo namáš vubec zaco a sem rád že jsi spokojenej Klucííí já snad neusnu a modrobílá???? já jí mám modro černou
Březen 20, 200916 r koukal sem na hokej Plzeň vyklepla Slávku 6:0 no nic v 9 jdu spát ráno budíček už před 5 ráno. fuj jak do práce
Březen 20, 200916 r jj to znám teď sem měl ranní tak vstávám 4,45 a ráno hurá má nám do odpoledne svítit sluníčko
Březen 20, 200916 r tady je něco na ukázku njn je to trochu dražší, ale to pro to že to není nic made in tržnice nebo Tesco Upraveno Březen 20, 200916 r od Honz@
Březen 20, 200916 r Já myslel že je budeš mít tak od 200kč na horu ale to je na mě moc tak sry musím mít na chip
Březen 20, 200916 r to su tie priority.. ja som si tiez odpustil par pivnych vikendov a vysledok sa dostavil - pecen je usetrena a auticko krasne slape... co viac k tomu dodat..
Březen 20, 200916 r ja som to nemyslel v zlom, kludne to zo sebou vezmi, mozno to niekto kupi... ja som len konstatoval moj aktualny stav, kedy som chytil druhu vlnu zanietenia a uz teraz spekulujem, co dalsieho pribudne na mojom aute aj napriek tomu, ze uz preslo za poslednych par dni / tyzdnov zasadnymi zmenami co ju odlisuju od ostatnych seriovych..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.