Borg Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 když chci u služební fábky otevřít kapotu, tak mi nevyskočí pojistka pro otevření kapoty co je v masce, prý je to známá chyba, nicméně zatím mi nikdo neporadil co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karabatic Vloženo 30. Září 2011 Sdílet Vloženo 30. Září 2011 Mám ten samý problém a opravdu nevím co s tím mám dělat. Může někdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Září 2011 Sdílet Vloženo 30. Září 2011 a skúšal si to dobre očistiť a potom premazať?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scarecrow Vloženo 30. Září 2011 Sdílet Vloženo 30. Září 2011 Mě se tohle taky stalo u fábie. Bylo vyskočené lanko od páčky na otevirání kufru, moc to tam nedží. Mrkni tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karabatic Vloženo 8. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2011 OK a díky. Zítra to vyzkouším očistit a nahodit to na tu páčku, teda jestli to bude tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 řešil jsem to loni v zimě (zdechlá baterka + zamrzlý zámek haubny), nakonce nezbylo než lehnout pod auto, sundat dekl motoru a pošťouchnout to kusem tlustého drátu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.