Přejít na obsah

nemlaťte mě


dick

Doporučené příspěvky

Ja az se rozloucim se svym mazlikem 4x4 octa,urcite jdu do Audi!Doufam,ze to tak hned nebude,ale audi se mi strasne libi!Nejsou to vubec poruchove auta,nadherny desing,a cena v nemecku za Audi A4 combi,diesel,2.0 obsah 130kw,r.v. 2006 zacina na cene od 13tis ecek!Coz je nadhera,o 2tis min jsou kupoval mazlika pred 2 rokama!Ups :)

No také miluju Audinky, ale také se kazí a po záruce ten servis není z nejlevnějších. Ale kvalitativně oproti Škodulce jsou kapámek jinde, to jóó´. Mám kamaráda co má nějakou tu Audinu a jak říkal, hlavně né Q7, měl 3 kusy a všechny na p.ču. Za to A4 a A6 i S6 a´t už sedan či avant bez nedostatků

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nerekl bych neni z nejlevnejsich,podle me je nejdrazsi! :) To je fakt,jak se jednou zacne audi srat,tak hodne stoji!Uvazoval jsem o A6,ale na tu bych se nedoplatil havarijko,takze A4 je takovy krasny zlaty stred!Havarijko by se dalo nejak zvladnout,a jizdni vlastnosti,odhlucneni auta,zatah auta neni jak u skody od 2tis otacek,(mluvim o Tdi),a je to nadherne auto! ;):palec2: Kamos ma A4 2.0TDi S-line,a to pohodli je bes!Vozim se porad!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak pomalu taky zvažuju co dál,tak za tři roky. Z mého vysněného naftového Accordu mě pomalu začíná opoutět nadšení,hlavně kvůli nízkýmu posezu. Svezl jsem se totiž s novou(no novou-tři roky jetou) hyundaí santafe. Majitel nám přijel dělat cenovou nabídku na topení,hned sme dali řeč,páč doma jsem měli dohromady dvě a stále jednu hyundai máme. Povídal,měl jsem MB ML Cdi,po roce jsem odstoupil od smlouvy,pak sem si koupil starou santafe(žádný problém po asi 200 tisících),pak sem jí dal na protiůčet a pak nová santa fe. Teď asi 160 tisíc a v záruce třikrát stabilizační tyčky a vrzání přístrovky hned od začátku,ale bylo odtraněno(holt nový model),jinak žádná závada. Že už by jinou značku nechtěl. A cena nový v eleganci je více než velice slušná. Pak mě kámoš co dělá prodejce ve Fordu půjčil S-MAX. Taky sem si ho zamiloval. Vzhled super,prostor bomba,motor lepší než v hyundai ale horší než v accordu,ale opět ten vysoký posez a to parádní vystupování a nastupování. Neváhal jsem a jel se ještě podívat do Hondy na CRV ale dojem nic moc. Motoricky nevím,ale bude to podobně vychytanej motor jako v accordu,ale nějak mě nenadchnul vzhled a prostor je takovej jako jo,ale nic moc. Takže stopro budu vybírat něco vyššího,kam nepolezu jako do sklepa a první adepti jsou S-max a SantaFe. Jinak obě hyundaie co jsme měli,neměli ani jedna vážnou závadu. Teda ta druhá má najeto jen 85 tisíc,kupovaná ojetá rok stará,ve slušné výbavě jako druhé auto do rodiny(Matrix-takovej paskvil ale za bomba cenu),před tím lantra(benzín-mitsubishi) dovezeno rok staré bouchnuté,najeto při prodeji asi 165 tisíc(podvozek origoš bez vůle,zazlobila akorát tlačítka ovládání oken u řidiče) Toť kázaní o kvalitách hyundaie :D každý ať si udělá svůj názor,ale já bych se jí nebál

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdybych mel rodinu,jako ze nemam,tak bych si vybral taky ford X-Maxx,vzhledove je to super!Motorove taky,zrovna pred tydnem k nam dorazila rodinka v X-Maxxu a typek jednoznacne tuner, :) auto v cerne barve,folie a kola 19" cerne s lestenym limcem,no cumel jsem co to je za pilu! :palec2: Ale jenom v pripade vetsi rodinky! :prc:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nerekl bych neni z nejlevnejsich,podle me je nejdrazsi! Kamos ma A4 2.0TDi S-line,a to pohodli je bes!Vozim se porad!

pokud se opravdu rozhodneš pro Audinu doporučuji www.audiclub.cz a https://erwin.audi.com.

Audi club má trochu jiné webové stránky ale nějaké info se tam taky dovíš a na ErWinu lze objednat DP ( za dost peněz, samozřejmě vždyť jde o Audi,že).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...