Publikováno Září 12, 200816 r Všiml jsem si několika prasklin v karoserii, viz. foto http://www.zizanet.com/auto/tlumic1.jpg http://www.zizanet.com/auto/tlumic2.jpg a nevím jesli to je jen tmel a nebo to je opravdu prasklý plech v karoserii. Jak přesně je chycen tlumič, kdyby to fakt po obvodě celé bylo naprasklé, tak kdyby to ruplo, tak se mi propadne celé auto a nebo je zespoda větší miska a tak to drží celé dale OK a není se čeho obávat ? Viděl už někdo něco takového ?
Září 13, 200816 r bud v klidu je to jen tmel. Upraveno Září 14, 200816 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Září 19, 200816 r Autor Z čeho tak usuzuješ, už jsi to někde viděl popraskané ? Myslíš že by to nemohlo prasknout v karoserii ?
Říjen 26, 200816 r asi blbej dotaz, ale proč tam ten tmel je? dneska sem leštil plechy okolo uložení tlumičů a tak a všiml, že to mám taky, tam nevím jestli to řešit ne.
Říjen 26, 200816 r Protože je ta miska jen přibodovaná a mohla by mezerou mezi miskou a podběhem pronikat voda do motorovýho prostoru.
Říjen 26, 200816 r tak na tom něco bude. před opravou by to asi chtělo komplet obrousit na plech což?
Říjen 27, 200816 r Zas bych to něpřeháněl, určitě si neobrus pozinek, jinak uděláš víc škody než užitku.
Říjen 27, 200816 r no kvůli svý lenosti bych na to plácl jenom další vrstvu, ale aby to na tom drželo...
Říjen 27, 200816 r Tak nějak, asi bych to jen zdrsnil smirkem, odmastil a potom napatlal a případně přestřík barvou.
Říjen 30, 200816 r Zas bych to něpřeháněl, určitě si neobrus pozinek, jinak uděláš víc škody než užitku. zinek se stejně všechen setře v tahovce a co místa střihu, tam žádnej zinek být taky nemůže, co potom
Říjen 30, 200816 r to víš že tam nějakej zůstane. V místě střihu bohužel žádnej není, ale jak je vidět není to takovej problém, i když jsem slyšel že nějakej profesór na vejšce učil že se zinek "natře" na střiženou hranu, to jsem se taky nasmál...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.