Publikováno Září 15, 200816 r Mám problém! Nehreje mi sedačka vedla řidiče. Skontroloval som relé- v poriadku, Napetie ide do relátka ale relátko bohužial necvaka. Neviem aka závada to môže byť. Sedačka řidiče hreje. Prosím o pomoc. Ďakujem!
Září 15, 200816 r Kabelaz od sedacky k RJ (rele) a k spinacu je OK? Moze to byt aj teplotny snimac v decke, pripadne kabelaz, konektory, ...
Říjen 18, 200915 r Autor Ďakujem všetkým. Pustil som sa do opravy a zistil som,že je prerušený obvod vo vyhr.dečke. Takže teraz musím zohnať novú. Ešte raz,vďaka.
Říjen 19, 200915 r JJ nejčastěji na 100% je to bohužel ta dečka.......mnohokrát jsem ti sedačky rozdělával jak kvůli dečce tak kvůli zástavbě LCD monitorů a práce na nic :-))))))Mrs.
Říjen 21, 200915 r Ďakujem všetkým. Pustil som sa do opravy a zistil som,že je prerušený obvod vo vyhr.dečke. Takže teraz musím zohnať novú. Ešte raz,vďaka. Jednu decku tady mam
Únor 1, 201114 r Octavia II, 1.9 TDI, 77kW, r.v. 2007 Při zapnutí výhřevu předních sedaček na stupeň 5 je cítit, že sedačky hřejí ale úplně minimálně. Slabý stupeň 1. V neděli vše fungovalo normálně a při stupni 5 to hřálo moc a museli jsme ubírat. Pojistka je OK tak v čem by mohl být problém? Dělají to obě přední sedačky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.