Tomas_ek Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Tak taky to máte klucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 (editace) Tome díky mocík!!! Konečně se tu můžem vyřádit Editováno: 20. Září 2008, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 No nekecej... já už tomu ani nevěřil!! Díky moc (hodně moc) a ať ti povoz šlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 (editace) tak jako první nečlen EDT sem přispívám a doufám, že nás EDT bude zásobovat nějakejma hezkejma novinka, srazama a zábavou celkově Editováno: 20. Září 2008, autor: Sinius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 No tak o zábavu rozhodně nebude nouze, srazů bude co se dá, akorát s těma novinkama by to mohlo trochu váznout. Ta uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Hurááááá, to mám radost kucííí. PARÁDA!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Hurá, forča si nás našel Už víš o setkání (interně tomu říkáme schůze) 4.října? Dorazíš? Viděl bych to tak od šesti večer a potom bowling... Mimochodem - to platí pro všechny členy (doufám, že sem někdo do tý doby dorazí). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 (editace) vím o tom, koukal jsem na naše stránky . Ale mám to na levačku, jsem ten víkend v práci. Pokusím se s tím něco udělat. Editováno: 21. Září 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 na schůzi dorazím určitě! jinak kdo máte zájem o půllitry s logem EDT, pište mi na mail nebo ICQ, ušák 350 Kč, obyč. 250Kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Tě prsk draci, tak jsem tu taky a je to super. Na schůzi budu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Vítám tě mezi živými, bumbrlajs Budu se těšit. A co ten zbytek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Jaa ja jááá se taky hlásím.... snad mi do toho nic nevleze a po dlouhé době na schuzi dorazím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 tož co mám s vámi dělat..taky se přijedu na vás podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Usilovně na tom pracuju, snad to vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Taky se hlásim na schuzi a doufám že se tam sejdeme v plnem počtu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Výborný, koukám, že to zatím vypadá na slušnou účast. Však je taky proč Budu se na vás těšit, hezky ve vyhřátém BB, kdo by v týhle zimě lezl ven... P.S. Lucky, změn si podpis, to phorum už nepoužíváme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Kluci, bacha tam u vás: http://turnovskovakci.cz/view.php?nazevcla...anku=2008090041 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 foromen: ani nevím, že ta stránka existuje jinak o Roomsteru vím, mám pár známých na městský dokonce tu přibývají i radary, už jsou tu celkem 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 2Foromen: No jo, už jsem ty grázly viděl třikrát (za jeden víkend) a z toho mě jednou málem smetli ze silnice a to dost nevybíravým způsobem. Chytaj za 66 km/h, ale co jsem je viděl, tak se po Nádražní přehnali daleko rychlejc, než 80 km/h... :/ 3Dakie: A kde jsou ty radary? Už mám dost málo bodů, tak by se mi to hodilo vědět. Díks, kémo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Zdar včera mě jeden radar překvapil v Radvanovicich je směrem na turnov asi 100m za motorestem,ale moc těžkou hlavu jsem si z toho nedělal,sice to blejsklo ale na motorce spz na předku nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 foromen: ani nevím, že ta stránka existuje jinak o Roomsteru vím, mám pár známých na městský dokonce tu přibývají i radary, už jsou tu celkem 3 kde je ten další radar aby mě čerti někde nevybraly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 pánové, pár let jsem v Turnově skoro žil, takže vím o radaru tam u výjezdu u špitálu tam je radar, no když sme jeli s kámošem v srpnu ze srazu tak on to tam valil 80 a má doma hezkou fotečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 (editace) No jo, ten je klasickej. Ale mám pocit, že ho občas o pár metrů nahoru či dolů přemístěj. Pokud se nám podaří dát ty jednooký práskače dohromady, udělám vám z toho mapu a fláknu ji jak sem, tak na naše stránky. Popřípadě ji můžu udělat i pro libereckej kraj, když mi budete posílat jejich umístění... Samozřejmě těch stálejch a potom míst, kde častěji měří hlídka. Ideální by bylo, kdyby se vám podařilo zjistit, který jen očumujou a který jsou aktivně ve službě. Co vy na to? Zatím máme dva. P.S. Sinius: odkud teď vlastně jsi? Stav se 4.10. na bowling, když bys neměl co dělat. Editováno: 27. Září 2008, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 u nemocnice je stacionární, ten měnit fakt nemůžou, protože měří 2 pruhy v silnici.. to samý je teď na příjezdu od Prahy, když ho valíš na Jičín tak hned za odbočkou na ulici Nádražní a dalfší novej je v Bezručovce, přímo u toho novýho Casina (zelenej barák) ve směru od Rohozce (či od Harrachova) do centra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Tak sundáme spz a půjdeme se pořádně projet. Zatím mám plný počet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.