Hrábě Fernétti Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Není čeho !!! Ta nuda která je občas po cestě se ale mnohonásobně vynásobí na místě samým kde to stojí zato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 jsem rád že pojedeš také pokud se pojede:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Ještě uvidíme pokud seženu druhý játra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tequii Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 No játra tam budete potřebovat nejmíň troje :-D Po cestě potkáme stádo krav a šílený kamiony, ale bude se vám tam líbit ... :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 co se týká lukyska - docela jsem se bál,aby nedostal nějakej šílenej nápad jet se někam projet nakalenej a pak to někam nezapích, tak to je pohoda. i když.... jestli jel brzo ráno, tak podle jeho stavu večer to bylo úplně jedno jsem rád že má taky někdo o mě strach..... ....já už večer moc nepil....a ráno před sedmou jsem byl fit, 130km cestu do ústí nad labem jsem zvládnul poránu za necelý 2 hodinky po okreskách:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 ...Po cestě potkáme stádo krav a šílený kamiony, ale bude se vám tam líbit ... :-))) Ale zní to líp než potkat "stádo kamionů a šílený krávy" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 hrabě: to bude fajn, když se přidáš. přeci jen to máš blíž, než kolíňáci nebo turnováci pokud jde o mě, tak já vás budu šetřit, když budete chtít, ale běda jak se dostanete do spárů kolegy... :D foromen: že by se indy přestal trhat partu? Pro všechny: akci jsem odnesl nějakou chřipkou nebo co... Doufám že ne stejnou,jako dostal v sobotu ráno ten vrak na výměnu kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) hele, přemýšlel jsem o nějaké schůzi na konci měsíce, nebo na začátku června. ale zároveň bych to chtěl s něčím spojit, ať to není nuda. máte někdo nějakej nápad? s forčou nás napadla schůze na lodi na vltavě Editováno: 12. Květen 2009, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tequii Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 jj v tom vás podpořím. A pokud Juráši budeš zlobit tak pujdeš i do vodičky:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 jojo loď by nebyla zlá teda já vám do toho nemužu kecat...ale vybrali jste dobře....hiii jinak já můžu každy sudý týden o víkendu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Hááá, a bude koupáníčko. Tak to bychom měli počkat až na ten červen, aby bylo teplo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 mira: za kilíčko ročně do toho můžeš kecat i ty, dobrých lidí se vždycky všude vejde (samozřejmě budeš zván i bez toho) tequii: tak já se sotva uzdravím a ty už bys mě zase máčela,jo? tsss, to si ještě vyjasníme foromen: a ty ji v tom nepodporuj... mno nic, viděl bych to tak na 30.května - co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 znáte někdo Bezďu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 vorlajz: měli bychom? a už jsi byl na ukrajině? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 čau dětská:-) mole:ještě si promluvíme o mém členství jinak toho 30.5 není problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Tak schůzi bych viděl na 30.5., jen mi řekněte, co byste chtěli víc - schůzi s focením aut na Sychrově (300kč/auto) nebo sešlost na parníku v Praze? Já osobně jsem za to druhé, vzhledem k tomu, že mám celý víkend zkoušky ve škole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 30.5. mám ranní, pokud to bude trochu odpoledne, snad to stihnu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Bude to odpoledne, dopoledne jsem ve škole. Většina co se ozvali je pro Prahu,takže to asi uděláme tam. Akorát lucky nemůže,ten je v práci... A dlouho se mi neozval Bumbrlik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 30.5. vypadá dobře. předběžně mám volno, takže why not!!! Jen by to chtělo upřesnit čas a místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 tak 30.5. nemůžu, ve Lhotě u Plzně je tjuning sraz.. tak se předem omlouvam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Tak přátelé, oficiální schůze se 30.5. ruší pro nedostatečnou účast. Nicméně pokud někdo bude mít zájem, rádi vás tu uvítáme a někam vyrazíme. Zatím mají sčucha tyto osoby: mole.first tequii foromen a asi i foromenka bedlickaa & mira Za sebe navrhuji sraz kolem 12.00 na parkovišti u OC Černý Most. A pak se uvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 jasný, já jen trochu později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 (editace) Zvu vás všechny na grilovačku o mole.firsta (Doubí, kousek od toho co byl III.srazek) 6.6.2009 řekněme od 16.00 bude to stylem kdo si co přinese, to si taky sní, maximálně se můžeme dohodnout že mi napíšete co chcete a já to koupím. Účast zatím přislibíli: mole.first a ukecá i tequii bumbrlik a miluška nebude chybět ani malapacka a ondra, vždyť to mají pod okny a bedlickaa pokud nebude v práci těší se i foromen a foromenka a bez luckyho by to nešlo Editováno: 1. Červen 2009, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tequii Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 tak já se hlásím i bez překecávání:-) a bedličkaa pokud nebude v práci tak určo pujde taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 ty jo, ty mi ty termíny opravdu nepřeješ ....5.6. ráno odjíždím a 7.6.večer se vracím....jedu do Karviný, takže to je trošku z ruky....ale tak snad už to fakt příště vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.