pešír Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 tak uvidim, jak mi to vyjde časově. ale snad dobře a stavim se. a ta evropská pouť je parádní, ale na mě je to moc dlohý. mě stačej jen obrázky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 čauky dacani:-)Jířo moc pěkný fotky máte:-)závidím...hned bych jel taky na něco takového:-)dneska jsme si koupil ten speciál škodováckej...jste tam sice na poslední straně...ale to se počítá...taky se pan mohl trošku rozepsat a tak...ale hlavně že vás tam dal... já na grilovačku nemůžu... 23.8 brzo ráno odlítáme na 15dní do řecka....užijte si to.... a foťte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 No Jířo, parádní tejden. Jen tiše závidím. Toho 22. dorazím určitě, a asi v plné sestavě . Mimochodem, pro všechny info, DVD ze srazu je hotové, tak je povezu s sebou. ( jmenovitě pro: Mole.first, Lucky, bumbrlík, Pešír). Pokud ještě někdo se u Jíři objeví a chce DVD, tak dejte včas vědět. Pro ostatní možno poslat poštou na dobírku. Tak zatím se mějte. a čus bus příští víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 mira: tak hezkou dovču, na příští grilovačce ale nesmíš chybět Mimochodem, na tu grilovačku si každý přivezte něco sebou, tentokrát nestihnu vůbec nakoupit. Pouze se pokusím zajistit aby nám vyměnili velký sud co zbyl ze srazu za dva malé, protože jeden velký asi fakt nemáme. Jinak ze srazu zbylo trochu vody, cola a nealko pivo. Ostatní je na vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Tak dorazim na 100%. a kde že to v tom Doubí přesně je? Dá se tam někde přenocovat? Kdyžtak se doplazim vyspat do auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Máš SZ (neboli severozápad ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Jířo díky:-)budu na vás u toho válení u moře myslet:-)no někdy chybět nebudu určitě....a vyjde mě to třeba v zimě taková grilovačka v zimě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Tak lidičky, další akce je skoro připravena. V sobotu to proberem u Jíři a dáme info. Těšte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 koukám, že to tady akcema přímo žije!!! njn sem z vesnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 neboj, moc to nepřeháníme, však se dneska dozvíš. Mimochodem, vezu ti to DVD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 kdo neochutnal, neuvěří!! mimochodem, grilovačka super!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 No sakra, ani jsem si nevšiml, že jsi něco fotil . Souhlas, perfekt gril. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 jj jako vždy grillparty super až na ty potvory z moře vytažený...no ale na druhou stranu proti gustu žadnej dišputat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 tak teď tu týden nebudu letim do Tunisu. Držte mi palce, ať máme pěkný počásí a když tam bude intelfernet (internet) tak se vám ozvu jaký to tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Kurňa to EDT ale žije ... Jinak Jirko super fotky i cesta, něco podobného má v plánu i jááá koncem září. Když tak mi hoď pls do SZ telefon a zavolám Ti, abych nějaký ty moudra vyzvěděl Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Sakrapes, hned bych taky někam na dovču ještě aspoň jednou vyrazil... pešír: hezkou dovolenou a spoustu fotek pentadius: máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Upřesněno místo setkání na akci 27.9. 2009 do Lán. Jukněte se všichni, kdo pojedete, do prvního příspěvku vlákna akce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Tak jsem zpátky. Bylo to super, teda až to vedro. Fotky a popisky dpdám časem Co je tu novýho za ten týden? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 čauky všichni...:-)také už jsem dom..jako pan Pešír...Hoď jsem nějaké fotečky z Tunis...já byl 15dní v řecku...moc jsme cestovali..ne jen válení u moře...říkáš že bylo teplo??kolik pak mají v Tunisku?my tak od 30 stupnu do 38...:-)a teplo mě vůbec neva... koukám pěknou grilovačku jste měli..nějaký raci či cooo mňamm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Ale, kdopak se nám vrátil. Vítejte doma pánové, už se těším na fotky od obou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 Tak pánové (a dámy), kdo nebyl v sobotu na Vypichu na "po čertech velkým koncertu" Kabátů, ten ať se aspoň dva tejdny vždycky před spaním mlátí do hlavy, protože to byla naprosto FAMÓZNÍ ZÁLEŽITOST!!!! Ještě kdyby tak lístky na Rammsteiny nestály pět litrů, bylo by to bomba.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 To by se mi fakt chtělo mačkat s 60000 lidma. já se mačkám jenom s Pešírkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 No právě že žádný velký mačkání neproběhlo, čemuž jsem se sám dost divil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Jo na tyhle akce jsem už moc starej , vybouchla by mě asi hlava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 (editace) Tunisko město Tabarka moc fotek ještě v pc nemam taj jen tak trochu pro představení, jak to tam vypadá. Editováno: 16. Září 2009, autor: pešír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.