Sinius Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Hele ted možná malinko OT, ale vlastně se to EDt týká... pár jedincu odtud jede do Chaber, tak sem se chtěl zeptat, zda bych se teda mohl přidat ke skupině (koloně) pokud ano tak v kolik a kde je místo odjezdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Sinius: Tady je to samý OT - ten tvůj příspěvek je možná jeden z těch nejvíc tématických Dakie: hele ty draku, a jak bys je chtěl zaplatit? ne že by to nebyl špatnej nápad, ale nerad bych v tom utopil všechny prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 tak sme se konečně domluvili na odjezdu, takže Siniusi a ostatní, odjíždíme v pátek v 16:00 z autobusového nádraží v Turnově. mole: hele, když by to byla zábavka, tak se počítá se vstupným že zejtra to proberem na icq a řeknem si k tomu víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 (editace) Sinius: to sme rádi že nepojedem samy s Dakiem, pač dvouma autama se dělá kolona hodně špatně Editováno: 20. Říjen 2008, autor: Art Car Design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Kdyz ma dneska mole ty 16-ty narozky ze !! Vse nej kloucku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 šestnáctý prej... ale dík, zahřálo to víc, než vodka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 jeeeee. Mole tak to ti přeju všechno nejlepší k narozenínám....a tak to by jsi mohl po Dakiem poslat nějakou velkou flašku a budem na tebe v Chabrech vzpomínat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Já se připojuji k blahopřání k narozeninám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Moc mě to mrzí ale víte že s váma nemůžu jet, za prvé má Milča narozky a za druhé jsem finančně v mínusu. Mole. Vše nejlepší, a užívej ve zdraví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Teda pánové, všem díky moc Do Chaber přivezu flašu v sobotu osobně. nezůstaneme přes noc,ale chvilku bychom snad mohli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 mrkněte na www.iseven.cz je to ta skupina, co hrála v so na zábavce - v sekci ke stažení je celý jedno album, dost dobrý songy (doporučuju Sahara, Další ráno..) ! a jinak hrajou i převzatý (Kabát, Divokej Bill, Metallica, Deep Purple...) v jejich podání fakt mazec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 (editace) Dakie: kdybys radši makal když už seš v ty práci Mole: též přeju všechno nejlepší no a aby toho dneska nebylo málo tak to bylo cestou domu z práce za rovnou tisku a nějakej ten bod Editováno: 21. Říjen 2008, autor: Art Car Design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 počkej, to chceš říct, žes jel dneska z práce dřív jak ve 12??? máš z práce pěknej holubník teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Dakie: je tam edit 3:03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Art - díks. kolik máš teď bodů, tobě už nějakej chyběl,ne? holt smolnej tejden... Dakie - žádný reklamy kapela dobrá, trochu brichta,ale dobrý. v sobotu se domluvíme co dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Mole: ani ne pul roku sem měl čistý konto pač mi na jaře odmázli, ted zase musim znovu dávat rok pozor jinak zatim mě víc než body serou ty peníze, pač jeslti to pujde takhle dál tak budu mít z vejplaty velký kulový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 mole: reklama pro dobrou věc do Brichty to má daleko je to lepší Art_Car_Design: njn, sem si nevšim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 (editace) takže ještě jednou pro všechny: odjezd na 7. sraz Škodahome je v pátek 24.10.2008 v 16:00 z autobusového nádraží v Turnově. Na opozdilce neberem zřetel v 16:20 se sejdem s Bobíkem a nejspíš i Matesem v Boleslavi na Benzině a pofičíme společně směr Dolní Chabry, Triokemp Editováno: 22. Říjen 2008, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Trošku si tě dovolim poopravit na opozdilce čekáme, teda aspon na mně když bych náhodou leštil auto a už sem ti jinde psal že to v 16:20 nestiháme, pač tam přijedem v 16:23 tak tu nikoho nepleť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 nečekáme, píšu to schválně, žádný leštění se nekoná, naleštíš si to až na místě a přijedem opravdu v 16:20, páč pojedu první a dám vám záhul mrkni se na prohlídku závodu ve Škoda Auto, zatím předběžný termín je 14.11., mohl bys vyrazit s námi.. to platí i pro ostatní!! zatím jedu já a Lucky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Já nemužu za to, že seš úchylnej na špinavý auta já pojedu s čistým a na místě nic mejt nebudu, tam si klidně mužeš vzít fejby hadrem na sucho ale já si pojedu s čistým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 tak uznej že u mýho auta to fakt nemá cenu mejt ta barva je už děsná... až budu mít celolak jako ty, tak to budu taky řešit kapišto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Dakie: vůbec nepruď že bys nám dával záhul...já a moje rudá beruška jsme zvyklí na rozjímání krajiny okolo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 neboj mistře jezdím dle předpisů, max. 140.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 ok, tak to tě šlechtí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.