Art Car Design Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Nemam ráááád rozjímání krajiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Art: a taky svoje body... Přidávám se k těm, co v Čechách rozjímají nad krajinou... Aspoň do doby, než se mi ty body vrátěj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 ACD: no to ja taky moc ne, ale s MPíčkem toho moc nepozávodíš, takže se věnuju aspoň tý krajině víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 body mám všechny a snažím se aby to tak zůstalo! chlapci, co ten výlet do Škodovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Vlezte mi na hrb s bodama, ještě nemam zaplacenou poslední pokutu ale jinak zejtra jedem co to de at tam sme první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Zapomeň že tam budete dřív !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 ACD: jelikož Brňáci vyrážej ve 12 tak to asi nestíháme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 taky bych vyrazil dřív, ale bohužel sem do 14 v práci a to mám ještě kratší směnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 (editace) Sinius: zachovej klidnou hlavu, Brňáci sice vyrážej ve 12, ale bude to klasika, minimálně 2x ucpaná D1 takže to máme minimálně 2x dvouhodinový zpoždění takže to je naprosto v pohodě D_a_k_i_e: no-problemo, já mam taky do 2 takže klidně mužem vyrazit ve 3 ale to je stejně zbytečný pač i takhle tam přijedem první Editováno: 24. Říjen 2008, autor: Art Car Design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Art_Car_Design: zapomeň, na odjezd ve 3, nestíhám ve 14:45 mám ještě kadeřnici, pak sprcha, sbalit a hurá na busák autí sem myl včera, už ho jen napucuju uvnitř sprej beru s sebou koupíš někde pls tu oboustranku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Dakie: sem ti o těch podtržítkách už něco řikal ne? . Co to plácáš? Kadeřnice? to si děláš prd.. ne? sis měl oběhat včera jinak tu oboustraku se pokusim sehnat, máš tip kde by ji mohli mít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 no šak proto sem je tam psal woe sis začal nědělám, myslím to naprosto vážně, včera neměli volno.. byl sem se objednat ve středu! oboustranku můžeš sehnat třeba u Landyše.. mizim na angličtinu nesnáším domácí úkoly, to je horší jak ve škole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 ja sem auto načančal večer a ted ho akorat dojedu umejt, na nějaký leštění prdím, stejně než dojedem do hlavní metropole tak to bude zaprasený a v týhle zimě co je dneska ráno tady to na místě leštit nebudu...mohli by mi odmrznout prsty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Tak pánové (a dámy) zítra se doufám všichni v Chabrech uvidíme, držte fleka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 neboj Jani, podržíme místečko! stačí jedno nebo dvě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Tak zejtra ráno dorazím a přivezu objednané kšiltovky a trika. Koukejte mě vyhlížet, ať tam nebloudím a nejsem za blba . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Díky chalanům z EDT za vedení do Chaber...díky Dakiemu že spacifikoval Máru s rychlostí, protože já samotný samotinký koloušek bych vám s mou MPIčkou nestačil, a zároveň díky Márovi, že teda opravdu zpomalil aspoň na těch 150, kde jsem byl ochoten se držet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Sinius: já ti dám 150, pak sme jeli 140 až dobolky, pěkně podle tempomatu jinak zpátky sem si to prdlal taky 140 a spotřeba byla celkem dobrá, 5,4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 no tak to ber tak že je to už stará dámá a navíc srdíčko nemá tak silný jako tvoje stříbrná vobludka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 To my taky jeli na tempomat domů !!! A spotřeba ještě lepší než tam 0,8 + 2x to co Ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Hrábě: no neblázni, neříkej mi že ta RSka chlastá víc než ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Já a chlastat ??? Dyť jsme jenom trochu (asi víc) popíjeli a šli tak brzo spat jen co to šlo !!! Ale jinak to byl konečně zrychlenější přesun ale My co nejezdíme na spotřebu tak to jde. Vždyť to má v TP 11/100 do města a D1 je horší než jezdit po městě (na spotřebu určitě). Ale za 4.hoďky z Chaber do Turnova na oběd a za Brno k Rohlence to jde !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Sinius: stará dáma? ta moje "vobludka" je z 99 tak neřikej že máš starší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 no dobře, tak je o 2 roky mladší,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Tak jsem vás zase jednou rád viděl pánové, sice aspoň na chvilku, ale přeci. Jo a dík forčovi za čepice - jsou bomba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.