foromen Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 (editace) Mimochodem, kdo si u mě objednával čepice a trika, kontaktujte Dakieho, má to u sebe. Editováno: 27. Říjen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 jj, už se vyskytl jeden problémek, zkusím to nějak pořešit, jak sme se včera bavili, Romane že sem to zapomněl dát Pirátovi mě štve, úplně mi to vypadlo z hlavy, když sem k němu jel.. zkusím ho během víkendu chytit doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 dej pak vědět, kolegáčku, jak se to povedlo pořešit, docela by mě to zajímalo. ale napiš mi prosím sms, ode dneška do soboty budu offline, jedu na služebku. to zase bude nářez... a čepici beru sebou, ať viděj, ukáčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 (editace) Dakie, v pohodě, dej pak vědět, jak to dopadlo, zatím se mi nikdo neozval. Klidně to vyřeš tak, jak jsme se bavili, nevidím v tom problém. . Mole, abychom pak nemuseli zásobovat i do UK . Editováno: 31. Říjen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Pro všechny členy klubu: 15.11. - (datum bowlingu) se od 15.00 zároveň uskuteční předposlední letošní schůze. Budeme na ní hlasovat o Členovi roku, takže určitě přijďte. Schůze je klasicky za dva body. A vezměte si klubová trička, budeme potřebovat fanoušky při bowlingu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 ahoj Molíku, to je dost že seš zase na netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 mole, prosím o omluvný zápis pro svou osobu, pracovní zaneprázdnění. Ale fandit budu na dálku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Foromen: vím, počítám s tím. Jinak pro prosinec, protože budeme mít oslavu Silvestra, takže se většina z nás uvidí, mám jeden návrh, který se týká schůze. Dopracuju to, a pak Vám to hodím na mail. Jak se jinak všichni máte? Škoda, že jsem na skodahome zastihnul z klubu už jen Dakieho, kterej měl ještě k tomu odpadlický tendence... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 (editace) jo divíš se? bylo mi špatně ještě z pátku dárečky už dostal i najmis a pirát včera proběhla menší kalba u piráta já+Péťa, pirát, Lucky, najmis.. Editováno: 2. Listopad 2008, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 jo divíš se? bylo mi špatně ještě z pátku dárečky už dostal i najmis a pirát včera proběhla menší kalba u piráta já+Péťa, pirát, Lucky, najmis.. Já ti dám malá kalba...basa a pul zbytky slivky ta ukrajinska vodečka....se to docela rozjelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Takže Dak měl zase wokno a Peťka mu to vyprávěla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 musím říct, že tentokrát si pamatuju vše a dokonce sem stačil i vystřízlivět cestou domů.. ještě si zapomněl na jednoho panáka tequily každopádně kalba vynikající Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Ty woe, se nedivím, že se mnou pak nikdo nechce pořádně popít, když se zboříte vždycky v tom mezičase, co jsem pryč... Pánové, zdraví máte jen jedno. Potom budete muset chlastat už jen na cizí játra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 játra já nerad tak je asi ani nepotřebuju ne ale jo, na schůzi sme popili, to tys odpadl foromen: už oběd? a jak to bude s noclehem? vejdem se tam 3(já, Péťa, tequii)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Dakie, no to je problém, jsem řikal, že máme 1+vítr. Já jsem počítal se sobotou, Proto jsem psal už na oběd. Hele, kdyžtak mi zavolej, domluvíme to po founu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Asi by jste se měli přejmenovat na EDTaA ...Every Day Tuning and Alcohol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 nejsi nějakej drzej, mladej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 pouze si spojuju fakta a dávám si je dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 hmm, ještě že sme spíš banda zajímající se o auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 pouze si spojuju fakta a dávám si je dohromady Ale překrucuješ skutečnost !!! - my nepijeme ale někdo dycky musí vyhrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Pro ty co to nečetli jinde !!! http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...st&p=915442 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...st&p=915492 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 mno ty woe, to je síla tohleto :smich: sem se málem umlátil smíchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Jo to je síla, fakt by to chtělo natočit na video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 to je jak z toho filmu o Novákových a Bartáčkových... taky vás po irských pivech, vždycky bolí hlava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 si zase kalil, molíku? neříkej že v kyjevě maj irský pivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.