mole.first Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Nejenom pivo.... Rovnou celou hospodu. Asi tak 70 metrů od kanceláře, což je tak trochu prokletí... Nekalil, dal jsem si pět pivek. Měli jsme firemní posezeníčko. No a pak jsme se s kolegou tak nějak rozseděli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 A pak že je tam krize. Ukrajina nechce škodovky ale chlastá se tam stejně, né-li víc. bowling zatím nevím je to moc nabité,ale na pokec se stavím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Mám to taky nabité, ale na tohle si čas najdu - chci tím říct - skulinku nějak najdeš Jinak ta irish pub, co jsem o ní mluvil o pár příspěvků výš v sobotu vyhořela. To maj za to pivo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Budu se snažit ale poravdu to nemůžu slíbit na 100%, hlavně finance jsou v ř..i. Tomu se říká česká pomsta nemáš v tom prsty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 No čéče, kontroluju to, a prsty mám všechny, tak tam snad žádný nezůstali. :D Na finance se vybodni, na pivko ti to snad dá Kdyžtak prodáš pár cihel a uděláš si doma místo zdi výlohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 (editace) Jinak co se týká schůze 15.11. od 15:00 v BB (to jest chvilku před zahájením bowlingového turnaje. Jsou pouze tři body v programu: 1) hlasování do soutěže o člena roku 2) nabídka na zhotovení vlaječek na auta 3) předběžné podání kandidatury na prezidenta klubu pro rok 2009 (podat ji pro letošek může mole.first, Lucky, Dakie a JouJou) Obepsal jsem vás všechny a takhle zatím vypadá účast: ANO mole.first Dakie Lucky (podle účasti na bowlingu) TDI (podle účasti na bowlingu) Janina (podle účasti na bowlingu) Vašek (podle účasti na bowlingu) JouJou (podle účasti na bowlingu) Najmis (podle účasti na bowlingu) Bedlickaa Pirát (podle účasti na bowlingu) Foromen Bumbrlik Tequii NE Janča MalaPacka ostatní se zatím neozvali (Šíma, Holub, fany, Laczo) Editováno: 11. Listopad 2008, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 moc se omlouvám za OT... ale napadlo mě, že jako zkušení tuningáři by jste mi mohli poradit ... mrkněte prosím zde díky moc za názory! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 co takhle nikam promiň, ale nepodporuju samolepka tuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 No čéče, kontroluju to, a prsty mám všechny, tak tam snad žádný nezůstali. :D Na finance se vybodni, na pivko ti to snad dá Kdyžtak prodáš pár cihel a uděláš si doma místo zdi výlohu To se ti řekne jsme skoro bez práce a vypadá to bledě snad se to zlepší po novém roce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Vorlajz: já bych doporučoval nalepit to všude kde to máš na těch fotkách, určitě to bude super PS: vyser se na to a nic nikam nelep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 vrrr.... no asi to tak nakonec dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 vítáme nového člena Indyho! rád sem Tě poznal a těším se na další společnou action Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Přidávám se k Dakiemu a vítám Indyho taktéž. Tak mu to taťko foromene koukej vyřídit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Provedu veliteli, dneska se tu zastaví, tak ho hned připíchnu k monitoru, aby si to přečetl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Tak co vy všichni, jak se pořád máte? ToSinius nebo toDakie: dostal jsem přihlášku, ale na mou odpověď žádnou odpověď. Jak to teda vlastně dopadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 ke mě žádná reakce nedoputovala a s Dakiem sem se dneska sešel a ten se mě taky na nic neptal, tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 (editace) Taky vítám novýho člena, ale díky moji pracovní vytíženosti /lemplovitosti/ bohužel nemam tucha o koho de, ale to se snad časem zjistí To Dakie: nech ty zelený stránky nebo uvidíš Editováno: 20. Listopad 2008, autor: Art Car Design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 mole: odpověď na co? sorry nestíhám nesvačím.. včera sem byl akorát na obědě se Siniem, potřeboval sem trochu oddechnout.. Art_Car_Design: sem kvůli Tobě musel hrát ve 2 týmech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Dakie: ale aspon sis zahrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Dakie: Jestli bereme Siniuse a od něj, jestli to platí. Já jsem říkal, že za mě jo. Tak nevím, jak se rozhodnul Lucky a ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 kdybych s tím nesouhlasil, tak to ani nepřeposílám ne... chjo.. a on by to asi neposílal, kdyby to neplatilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Samozřejmě, protože si vždycky všichni vytrvale stojí za svými názory, tak je to logický... O zadržování zásilek, který se ti nelíbí si ještě promluvíme. Takže tě vítám mezi námi Siniusi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 jaký zas zadržování zásilek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 "kdybych s tím nesouhlasil, tak to ani nepřeposílám" ....................... neřeš to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indy Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Ahoj všichni, tak jsem už tady taky. Zdravím EDT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.