foromen Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 No sláva, to to trvalo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 foromen: ještě mi nedorayila SZ s tvým přáním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Už dorazila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 jj, tak cajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Pánové, jsem z toho takový zmetený..........ale nevadí.........DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Ruchy v komunikaci Hned jak se mi podaří zprovoznit ty šílený webovky,tak tě s Indym zapíšu do seznamu členů. Pošlu ti info mai ke všemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Ahoj všichni, tak jsem už tady taky. Zdravím EDT. to je dobrá zpráva tak snad sem budeš chodit častějc Sinius: taky Tě oficiálně vítám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Tak jsem dneska mrknul do našeho registru. Myslím, že na Silvestra budu hodnotit tenhle rok jako úspěšný - zatím (stále jsem nedostal jednu přihlášku) jsme se od ledna rozšířili o 11 lidí a psa! Dobrý,ne? Btw: Zapomněl jsem taky přivítat Indyho na síti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 a zároveň jsme o jednu členku přišli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 (editace) Tak pánové, pokud někdo chce samolepku dráčka EDT na víčko nádrže (nebo kamkoliv jinam ), tak mi písněte SZ ať to tady nezasíráme. Hodím sem jenom seznam kterej budu aktualizovat. Taky pište barvu, černá nebo bílá. Mimochodem, JouJou má 5 bílejch . Editováno: 25. Listopad 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 a zároveň jsme o jednu členku přišli... to taky jde přijít o někoho z týmu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Bohužel jde. Čas od času si někdo vzpomene, že mu to nic nedává, že ho to nebaví... Naštěstí je většina těch rozumných, co chápou, že nestačí jen brát, ale je potřeba i dávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Ani nevím, kdo to byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Janča - blond holka a bílá Octavia se mega škorpionem na kapotě, určitě jste se potkali na Doksech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 to taky jde přijít o někoho z týmu? jo jde, přesně jak psal molík.. holt pro některý to je jen "ztráta času" a přitom se myslím docela snažíme dělat zábavný akce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Přesně tak... Ale noví členové nám to bohatě vynahrazují Vítám Hraběte P.S. Pro Dakieho nebo TDI - aktualizujte někdo prosím seznam členů na hlavních webovkách, nějak mi to nefunguje. Díks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 (editace) pošli mi moliku seznam na mail a já to zařídim (trochu sem to zkusil, ale nejsem si jist jestli to je dobře) Editováno: 27. Listopad 2008, autor: Art Car Design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 ... Ale noví členové nám to bohatě vynahrazují Vítám Hraběte ... Stejně jsem tam "nahoře u vás" dost často a aspoň tak nebudu muset jezdit hned domů a zůstanu semo tamo i na nějakou tu akci navíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 (editace) Máro!!!!!!!!!!! dostaneš přes hubu ....moje rudá beruška není žádnej žrout !!!! Janča s bílou Koktou?? Jo, myslím že v srpnu byla na srazu, ale jen chvilku. Editováno: 27. Listopad 2008, autor: Sinius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 pošli mi moliku seznam na mail a já to zařídim (trochu sem to zkusil, ale nejsem si jist jestli to je dobře) vidiš jaká jsi chlapec všímavá, máš to všechno v nejlepším pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Čauky všichni, teda to je novinek.... já jsem teď moc nechodim, řešíme jiný věci Vítám Hraběte a doufám, že i synátora....potřebujem chůvu pro Dastyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Jó tak to záleží jenom na něm kolik se mu ještě podaří donest poznámek. Ale když vezmu poslední akci OC tak ještě že tam nebyl !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Hrábě taky vítám plně souhlasím s tím, že je dobře že tam Dan nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Jj. Uvidíme kolik podobných dalších takových akcí ještě bude a tam mu to taky moc nepomůže. Ještě že to mám v práci takový jaký to je a můžu se zdejchnout i na pár dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.