Dakie Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 sorry Tome, do toho nejdu, mám své body rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 tak přátele, další radary - pevné s měřícíma pruhama v silnici se nacházejí v Radvánovicích u Turnova a to v obou směrech..směr z turnova měří před motorestem Zavadilka a směr do Turnova měří za motorestem Zavadilka:) jinak další radar stejného typu bude ve Ktové ale přesné místo ještě newim ale brzo zjistím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 2JouJou: to čekáš, až ti z Ktové přijde fotka, abys určil polohu podle okolí? 2tomas kudrna: nejlíp, když sebou vezmeš někoho, kdo má auto nerozeznatelný od ostatních. Dakie by byl ideální, ale když nechce, tak Lucky by mohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 mole.fist: tak to beru lucky je cvok ten do toho pujde? Jak si mám předělat přezdívku na foru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Tak v tom ti asi nepomůžu. Zkus se zeptat adminů, jestli to půjde, tak jedině s jejich souhlasem. Ale moc tomu nevěřím... Mrkni do Admin sekce a zkus si tam k tomu najít téma nebo si ho založ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 tomas: písni Bobikovi, mohl by to zkusit ošéfovat pokud vím, tak tu bordel neděláš, tak by to mělo bejt okej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Takže tady je slibovaná mapa a budu pokračovat pokaždý, když dostanu nový echo... Radary a jiná havěť (turnovsko) Chyby rád opravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 (editace) mole: tak hezká mapka....rozhodně se bude hodit... v Turnově sem měl 3 roky holku a travil sem tam hodně času...jinak sem z Liberce, ale poslední léta travím týden v MB, kde studuju, ale severním čechám jsem furt věrnej... Jinak děkuju za pozvání, ale v sobotu večer jsem v Chomutově, takže to je trošku z ruky... Jinak doufám, že i s ostatníma členama EDT se uvidim v Chabrech Editováno: 29. Září 2008, autor: Sinius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 (editace) Mole. chlape na tom vnitřním obchvatu neboli průjezdu je povolená 80tka:) ne 50 je nově daná cedule zároven s cedulí Turnov a pak je znova daná před začátkem mostu přes Jizeru .) jen pro info.. Jinak mapku velmi chválím jsi hold náš préza čikovnej.. Sinius..v týdnu valím do MB cca středa asi... Editováno: 29. Září 2008, autor: joujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2008 joujou: kdyby jsi věděl o někom kdo by chtěl ten nárazák co jsem od tebe bral, tak je k mání za 1000 Kč , už mi je k ničemu a jen zabírá místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 čoveče mě někdo napadl ale ted si nemůžu vzpomenout kdo to byl nesehnal by jsi k tomu tu výztuhu? připlatilo by se samozřejmě kdyžtak pak písni SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Sinius: To je škoda, tak snad jindy. O bowlingu budeme vždycky informovat tady (většinou je vázanej na schůzi). Jou: Dík, už na tom pracuju. Takže jestli jsem to správně pochopil, tak na mostě už je 50? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Hááááááááááá, tak to vypadá, že na schůzi dorazím . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tequii Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) zdarec chalani! jak se Vám daří? Jak se těšíte na sobotní srázek? A jak dlouho se bude hrát bowling? Editováno: 30. Září 2008, autor: tequii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 mole: na tom mostě je 80 ty jsi chápavej tequii: vítám tě tu foromen: to je super draku, vem si prašulky, mám pro tebe půllitr Bobik: možná bych taky o někom věděl, kdo by chtěl nárazák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Dakie: já jsem chápavý chapadlo ale dík za upřesnění, jou už asi ztratil nervy foromen: výborně, budeme se těšit, doufám, že hraješ bowling a nepospícháš domů tequii: co člověk neudělá z donucení čautě ženuško Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tequii Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 no co bych pro vás neudělala... a zas ti to tak moc práce to přemlouvání nedalo! a na tom mostě je opravdu 80. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) já mám nervy ale z leoše však mole ví no aj inak je mám pojištěné královsky papám právě ořechy jinak Tequii Vítám tě na foru Editováno: 30. Září 2008, autor: joujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Kua radary sou všude..... nej. ulet je když sem jednou v rádiu slyšel že měří v kumburáku u Paky když naložím tak nahoře 140-150 to by byla 1. a poslední fotka asi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 joo, do Kumburáku se jezdí kua dobře! hlavně ty 2 pruhy tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 tequii: i ty, brute? joujou: vím, pracoval jsem u něj, takže jsem to očekával. ale že je to až taková brzda najmis,dakie a spol: zkuste mi říct, nějakou přesnější polohu toho radaru nebo co to je. hodíme to do mapy. takhle fakt nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 je to ten dlouhej kopec s 2 pruhy nahoru před Pakou když jedeš od Jíčína...a radar tam fakt není...jen tam asi občas zabloudí hlídka s radarem...ale kde tam stávaj nevím...jedině u vrchu jsou pak cesty do lesa tak možná tam někde stávaj...já je tam zatím naštěstí nepotkal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 (editace) Přidal jsem upozornění do mapy (nevím, jestli na správný místo), ale bylo by fajn, kdyby se ozval někdo, koho tam fakt změřili a viděl je... Ale díky za zprávu. P.S. Doufám, že je to správná silnice, takhle z mapy se čte těžko. Editováno: 1. Říjen 2008, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 (editace) Dakie: neboj, s půllitrem se počítá. mole.first: jasně, bowling hraju, blbě ale hraju . Ale jak to budu mít o víkendu, ještě nevím. Mám jít oba dny do rachoty a ukecávám dispečerku, aby udala celej víkend někomu jinýmu. Moc se jí do toho nechce. Jen doufám, že mi nenapálí na neděli celej den, co mám plánovanej. To bych frčel hned po schůzi dom, bo vstávám ve 3. tequii: ahojky . P.S. kolik bude na schůzi a na bowlingu příslušnic krásného pohlaví, bo foromence se moc nechce se mnou jet, tak abych měl šanci jí ukecat. A pro všechny info: Kšiltovky se znakem EDT ( dráček ), budou, a dokonce vyšívaný ( aspoň doufám, mám to slíbený ). bližsí info na schůzi. Editováno: 1. Říjen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 foromen: tak to držím pěsti, ať ti to vyjde. paní foromenovi vyřiď, že tam bude moje ženuška, její ségra a moje ségra - všechny byli v Doksech. potom by tam měla být i Janča (ta s bílou Octavkou se škorpionem) - taky byla v Doksech. no a dost možná dorazí i někdo další tak uvidíme. p.s. radary můžeš hlásit i ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.