Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Snít se má...aspon něco...a třeba se ty sny časem splní,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Některý určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Když se člověk trochu snaží tak musej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Trochu štěsti ale je k tomu potřeba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Když se člověk trochu snaží tak musej Bohužel musíš akorát jedno když už ses narodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Musíš taky trochu riskovat, nestačí mít jen štěstí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Tak wo tom všem to v životě je - od každýho trochu a budeš spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Tak teda jo když řikáte. Ted to štěstí zatím je ještě pár ostatních věcí a bude to luxus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 25.3.2009 se blíží tak jak to že ještě nikoho nevidím napsanýho v seznamu na 4.sraz Ostravska v Beskydech !!! Nebo snad chcete říct že tam nikdo nepojedete ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 pro mě moooc dalekooo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Tak sebou vem další 3.sponzory a máš super weekend !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Taky bych potřeboval sponsora...a stačil by mě jeden ale pořádnej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 SAZKA !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Jaká? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 a.s. Sazka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 hahaha srandisto, tu sponzoruju spíš já, než ona mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 tak to mi povidej furt lákaj na miliony a mě zatim jen stály tisice ale ta radost když vyhraješ třeba pade to je něco...zas letim hned vsadit a čekamn na první... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 hahaha srandisto, tu sponzoruju spíš já, než ona mě. Se bojím že takovejch sponzorů je nás víc než dost !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 JJ, kašlete na Sazku radši ty prachy cpěte do něčeho jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Sazku mám místo hospody ale není to taková zábava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak co je to tady, tejden se tu ani smítko nehne... Jak se všichni máte? Prej tam máte sníh bo či co, čiuaua?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ale je to tu trochu divoké, celý den svítí puchejř a ráno je nasněženo, když se jde do práce. A co tam u vás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Teplo, sluníčko, velbloudi, palmy... prostě Kyjev. krása, co vám mám povídat A s rtutí šplhají nahoru taky spodní lemy sukní u děvušek Zas bude na co koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Ftipálku My si tady ještě počkáme na sluníčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 sluníčka je všude dost horší je to s těma podvozkama : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.