Dakie Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 mole, tu hlídku posuň před Kumburský Újezd a pak můžeš dát jednu za Studénku, tam stávaj na zastávce.. Další možný stání je v Turnově u stavebnin Kvapil (když jedeš do Mašova..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 mole: no uvidíme, zatím se foromence nechce, má toho dost z práce, mají fofr. To chceš nahlásit radary tady u mě? . V těch vašich končinách to neznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Dakie: hned jak vybyde čas, tak to tam šoupnu foromen: no jasný, že u tebe. co kdyby náhodou někdo razil na Kladno. výměnej obchod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Dobrá, dám to dohromady, ale hned to nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 do Kladna nikdo nejezdí co vím, tak stávaj na tom parkovišti u odbočky na Lidice.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 (editace) A nejenom tam, je tu pokud se pamatuju 5 statickejch, jeden úsek na průměrnou rychlost a pak chytaj skoro všude. Skusím to dát dohromady na mapu Editováno: 1. Říjen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 prej do Kladna nikdo nejezdí... no tak to jsem měl sakra kliku, protože kolem tý odbočky jsem párkrát pěkně prolítnul... kolega mi dneska dal dobrej tip, co se týká radarů a hlídek, tak to zkusím prozkoumat víc a pak dám vědět, nechte se překvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Poslušně hlásím, že se schůze účastním , vyštěkal jsem si volníčko. Tak mi držte fleka u stolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Romčo to víš že ti budem držet fleka! bereš Tinu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 No podle všeho jedu solo, máme tady trochu fofr, si vzpoměla předělávat byt tak tu bude řádit zedník. ( tchán). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 jen mě tak napadlo, co takhle udělat bowlingovej turnaj EDT vs. skodahome.cz ? kdyby dal každej startovný kilo, tak by to nebylo špatný ne? zabít nějakej hnusnej víkendovej den třeba v listopadu molíku, proberem to na schůzi, oki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 tak kdyby byl nějakej takovejhle super turnaj a měli jste místo i pro mimo členy EDT tak bych si šel zahrát...no a třeba mi u toho budete moc povyprávět něco o EDT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 No teda pánové... děláte mi radost. Už se na vás těším. Jo a ten bowling je ženiální nápad! Budu tu ten víkend kolem 16.listopadu, kdybyste o tom přemýšleli vážně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 (editace) tak to spácháme kolem 16.11. ať z toho taky něco máš zamluvíme BB a pozvem kluky dořešíme to v sobotu osobně Sinius: jsi vítán jsi vítán i zítra, ale tos psal že už něco máš viď Editováno: 3. Říjen 2008, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Děkuju za pozvání, ale zítra opravdu nejsem schopnej dorazit, ale na ten bowling bych určitě dorazil, popř. na další akci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 sleduj srazy a akce, po neděli by se tam měl objevit přesný termín turnaje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Tady se jedou pořádný pecky. Už se těším na zítra doufám že se nás tam sejde co nejvíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 vůbec nemám zprávy o tom, kolik nás přijde.. takže těžko říct! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 To neva uvidí se až tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 (editace) já dorazím na dvou nohách bez 4 kol -_- PS kucí,,už mi šlape interneeeet Editováno: 3. Říjen 2008, autor: joujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 tobě nešel net bo co? pojedeš vlakem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 já dorazím na dvou nohách bez 4 kol -_-PS kucí,,už mi šlape interneeeet se ukaž klidně pěžkobusem ale hlavne doraz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 jou se asi stal ekologiským aktivistou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 kdepak budu bojovat za práva pivkařů a koktejlistů hodlám se napít co to jen půjde jinak net mi šel i nešel víš že sem s tím měl dost dlouho problemy nemohl sem přijímat a padalo to..a chyba byla v AP krabičce pod střechou už je vyměněná a do 14 dnů budu mít ještě lepčejší..budu mít net po celým domě takže i z notase se připíchnu třeba v garáži a budu moct podávat on-line reportáže z dění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 molík to tu ani nezmínil, ale již vyšlo další číslo EDT News.. k nahlédnutí zde: EDT News Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.