mole.first Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 To nesmíš koukat po holkách tuningerkách, co maj podvozky proklatě nízko, takže to pak vypadá, jako když před tebou prošel slimák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 mole: je mi z toho cos napsal na blití, nejsem Vojtěch, abych koukal po 12 a níž... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Heh, takhle jsem to vůbec nemyslel, je vidět, jakou máš představivost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 No tak kucii... Nechte ty podvozky ještě je na ně zima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Na ty dvanáctiletý, co se líbí Dakiemu rozhodně, ty budou mít jaro až tak za 5-6 let... No a pokud tam nemáte sněhu nad kolena, tak je právě vhodnej čas k tomu, aby něco šlo dolu, respektive doprdele... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 woe, do pr... klidně, ale hlavně to nesmí bejt chlap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tak to plně souhlasím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Máte někdo nějaké návrhy, kam se po schůzi pojedeme vyfotit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Máte někdo nějaké návrhy, kam se po schůzi pojedeme vyfotit? Něco vymyslim, ale jenom pokud mi přijedeš vyleštit kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 ACD: tak to by musela být hodně dobrá myšlenka za takovouhle službičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 (editace) Pro ty z Vás, kteří by měli zájem o nafocení opravdu hezkých fotografií svého dvoustopého mazlíčka je tu zcela jedinečná možnost hromadně se domluvit a vyrazit na fotografování na státní zámek Sychrov v severních Čechách, konkrétně na jeho I.nádvoří. www.zamek-sychrov.cz http://ouky.rajce.idnes.cz/2007_04_Zamek_S...SC_0002-001.jpg - z téhle strany. Cena je 300Kč/auto mimo návštěvní hodiny, popřípadě 600Kč/auto v návštěvních hodinách. Cena platí pouze pro členy klubu. Jediná podmínka je domluvit se najednou a hromadně vyrazit. Zámek Sychrov je jeden z nejkrásnějších zámků v České republice, proto si myslím, že fotky budou opravdu hezké. V případě zájmu je možné domluvit se i s profesionálním / poloprofesionálním fotografem. Cena by sice trochu stoupla, ale s ní i kvalita fotek. Rozhodněte se rychle, nejhezčí dny roku se kvapem blíží. Dotazy příjímám přes SZ a na edt@email.cz. A jako termín navrhuji 11.4. po schůzi, například od 16:00 (tím pádem bychom schůzi posunuli na dřív, nebo bychom ji naopak nechali na později). Focení je ale třeba ohlásit předem, proto se rozhodujte. Termín samozřejmě můžeme nechat i na květen, ale pracovní doba se prodlužuje, takže bychom museli začít od 17.00 a nafotit vše za 2,5-3 hodiny... Editováno: 3. Duben 2009, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Tak co je to tady, to tu chcípnul pes nebo co,vždyt to tu vůbec nežije. HALOOOOO je tu někdo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Mno jo, všichni holt makaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 No tak to já snad taky ne, ale chvilku si vždycky najdu. Neva napiš jak jsi dopadl s těma samolepkama na plakát. je to momentálně můj jediný kontakt s vámi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Ještě nevím, jsou připravený, ale do tisku ještě nešli. Dělá na tom ségra. Každopádně mám i náhradní řešení, který sice není tak hezký, ale je levný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 hej hej..........nebyl jsem tu snad 2 měsíce a koukám, že to tu furt žije............snad tu ted budu zase častěji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tak co je to za bordel,zase ticho jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 A jako v kostele, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Sorry chlapi nějak nestíhám, ale teda žádná sláva s tím oživením. Chce to nejaké téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 plně souhlasím, ale jaké? toť otázka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 No jaké, baby přece, toť nevyčerpatelné théma , s nima to nejde ale bez nich taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 tak tohle je dobré tema forčo... tak vyhlašuju soutěž kdo mi nějakou normální najde vyhraje prvni cenu...a ta cena je že mu nedám pusu co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 hele, a může to být třeba kuchařka ze školní kuchyně? je ji asi 50 a váží asi 120 kg,ale jinak fešanda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Jak se říká láska prochází žaludkem...ale tohle je moc ale snaha se cenni...když mě s ni neseznamiš tak budeš horkej kandidat na výhru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 ženské, to je opravdu nevyčerpatelné téma já dostat do ruky vola, kterej tohle plemeno vymyslel, tak mu dam snad nejradi přes držku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.