Hrábě Fernétti Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 tak tohle je dobré tema forčo... tak vyhlašuju soutěž kdo mi nějakou normální najde vyhraje prvni cenu...a ta cena je že mu nedám pusu co vy na to? To já bych dal lepší bonus za výměnu té mé ale ten bych nedoporučoval páč ona "není normální" ani náhodou !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Tak jsem se byl dnes podívat na Auto Praha 2009 a nic moc. Aspoň že jsme tam potkali Krtky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Tak se budu muset omluvit, ale na srázek to nezvládám, auto je stále nepojízdné a ještě asi dlouho bude. Když to všechno klapne, tak zkusím splašit nějakou reservní plečku a dorazit aspoň odpoledne na chvili pokecu. Ale sehnat správné srdíčko do auta je asi nepřekonatelný problém, pokud teda nechci fung novej za 56 000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Sinius: 56 tis za tu mrchu která žere a nejede?????....... přestav to na TDI a budeš mít klid a vyjde tě to o hodně levnějc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Sinius: doraž aspoň vlakem, spát je kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Sinius:kluku a co když pro tebe někdo zajede?vemu tě klidně sebou...kde bydlíš?a jak psal mole...spát je kde..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Tak já už vim na 101% , že v turnově spát nebudem..takže tak po 9tej frčíme domu, v sobotu je totiž další sráázek u Klatov o kterej bych nerad přišel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 správně miro AdamCZ: však vy si to ještě rozmyslíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Udělám všechno co bude v mejch silách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 budem psát radši semka o Turnov -Kyjev...jojo čím víc vodky tu tím líp:-)) mslím že by se tak 2-4auta našli...je to o tom kdo obětuje týden dovči...ale myslím že by to byla super dovča....já bych to viděl tak konec července.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 (editace) teď jsem čekal na odpověď a nic. čistě nahodou juknu sem a hle tak ne že to zase přesuneš jinám určitě by se to vyplatilo, kdyby se do jednoho auta nacpali tak tři, maximálně čtyři lidi, aby se rozpočítalo béňo, i když na Ukrajině je asi o 40% levnější... co se týká ubytování, tak to se dá sehnat extrémně levně. všechno bude hlavně aby se někdo přidal jinak - konec července nevidím problém. a k tomu týdnu dovolené - škoda že ukrajina nemá žádnou pořádnou reklamu, protože je to nádherná země srovnatelná se západníma zeměma... Editováno: 9. Květen 2009, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 nepřesunu:-)já ti psal SZ...ale ono to asi moc nechodí tady...já myslím že by to nebylo tak kruté s bénzínem...většina kluků od vás má naftu....max tři lidi do auta...at se může člověk vzadu dyžtak vychnět....kdy že budete mít nějakej ten váš EDT sraz že by se to nadhodilo???:-)fak mě to hooodně hlodá v hlavě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 a jo, nepřišlo mi oznámení... no,já myslím,že se sejdeme někdy na začátku června,buď na živo,nebo na chatu - na obojí tě určo pozvu. ale spíš rozhodně bych zabrousil i mimo EDT,aby pak někdo nenadával,že jsme se nezeptali jinak cesta se dá zvládnout tak za 20-22 hodin,když není žádnej problém (i když někdo tvrdil že přes Maďarsko za 17), takže by to chtělo vždycky dva řidiče do auta. 100% by se svezla s tebou, popřípadě s někým jiným moje ženuška a myslím,že ani Janča by nebyla proti. Luckyho to láká už dlouho,ale ten by chtěl vyrazit na mašině. tak uvidíme kdo dál... jinak na konci července je ideální období na koupání v Dněpru a šašliky na ostrovech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 na fotky kouknu... tak až budete mít nějaký ten váš dýchánek tak dej vědět..jinak já můžu spíš na živo...icq v práci nejde a doma nemám už počítač:-(ty ted odjíždíš zase zpátky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 určo dám - někdy na konci května a první týden v červnu mám zkouškový ve škole,takže v tu dobu tady budu. v pondělí odjíždím - tak ti tam zrovna rozestelu postel pro dnešek se loučím,jdu si prohlídnout fotky a pak zalehnu. ať ti to v práci uteče mimochodem - pro všechny. Montykovi se hrozně líbila naše samolepka a snad i srázek, takže se stal naším 23.členem. snad na to nezapomněl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 (editace) tak brou:-)něco vykoumáme...jiank mám poslední víkend v květnu volno,kdyby náhodou byla ta vaše schůze:-)) Editováno: 9. Květen 2009, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Příprava DVD ze srazu. info ZDE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Díky všem, kteří na srazu spolupracovali v jakékoliv míře. Nebudu vás vyjmenovavát, bylo to drtivá většina klubu. Doufám, že budete mít zájem spolupracovat i na dalším, jste perfektní tým. :palec2: ACD: kam jsi zmizel tak brzo? Sinius: škoda že jsi nemohl dorazit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tequii Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 mole: Ještě si zapoměl poděkovat mimoklubákům za pomoc při úklidu. Bylo to super! Doufám, že se zase brzo všichni uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 mole:jak jsi se ptal na Lukyska tak ráno brzo jel na chatu za babčou,zmiznul jak najmis tequii:prosím tě myslím že to nestojí za řeč..vy jste pro nás toho udělali víc...o moooc víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 mira: ale stojí to za řeč co se týká lukyska - docela jsem se bál,aby nedostal nějakej šílenej nápad jet se někam projet nakalenej a pak to někam nezapích, tak to je pohoda. i když.... jestli jel brzo ráno, tak podle jeho stavu večer to bylo úplně jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 to samé drak pilot najmis.... nakalenec jeden... tak dnes jsme zdělil doma šílenej nápad jet na ukrajinu....myslím že to prošlo:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Tak My to nakonec myslíme vážně ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Hele kluci, držte palce, jestli to vyjde, tak jsem zlomil Indyho, aby poslal Itala do světa a snad bude OCTA. HURááááááááááááááááááááá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Forčo dobrej nápad:-)držím...co záda?lepší? hrábě:no samozřejmě že vážně....:-)se bojíš? když už tak už ne?co jezdit z jednoho konce republiky na druhý...to je nuda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.