mole.first Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Co, ty nevíš kdy je 9.skodahome? Přeci 24.10. Rád bych někoho zapojil, ale copak se někdo nechá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 my pojedem na Chabry ze soboty na neděli. A asi budu brát i mojí ségru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 nevím, páč se o to nezajímám nějak se mi nechce podporovat Olina az to, jak se chová... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Jééé, já zapomněl na tu válku skodahome vs. octavia club ... :D Tak když svou účast na srazu bereš jako službu Olinovi, tak je to těžký... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 to není válka SH proti OC ale Olinovo nesmyslný kecy atd... ale to je jedno, nebudu tady rozpoutávat flame bo zas dostanu banána, protože to je asi tak jediný, co on dokáže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 jo a neberu to jako službu provozovateli, nýbrž jako výdělek provozovatele.. navíc teď na tom finančně nejsem zrovna ok, takže holt vynechám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 ÚČAST EDT NA ZÁVĚRU SEZÓNY - NA 9.SKODAHOME SRAZU: Jen sobota.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 dakie: ani nevím, kolik si za vstup vlastně účtuje... mno, pokecáme o tom radši mimo fórum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 když o tom tak mluvíte, tak by mě taky zajímalo kolik bude cca vlezný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 (editace) Dakie, vyprdni se na city, koukej se ukázat, rád tě uvidím Posledně bylo vstupný pokud si dobře pamatuju snad 300,- Ale nevím to na beton. Jedem jen v sobotu i s foromenkou, dorazíme někdy dopoledne. Indy nevím, jak na tom bude. Editováno: 1. Říjen 2009, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 hele když se tam budu mít s kým svézt, tak přijedu, ale zatím to vypadá, že odsud nikdo nepojede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 foromen: za auto nebo za osobu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 foromen: za auto nebo za osobu? samo, že za auto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 příklad: mám auto plný lidí, jedu na Chabry a tam zaplatim jenom za auto. Za těch 5 lidi se už platit nemusi? Takhle jsem to pochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 jojo.. Citace z května: Dále ještě uvedu, že cena vstupného bude stejná jako v předchozích ročnících 300,- Kč a pro členy SKODAHOME bude vstupné zvýhodněné na 200,- Kč bez ohledu na počet osob ve voze. Dospělí pěší na čumendu to budou mít za padesát korun a děti zdarma. Ještě nesmím zapomenout, že Ti ,co si ubytování objednají do konce března mají slevu 20% a do konce dubna již jen 10%. Nyní již se těšíme na Vaši velkou účast a za to Vám nabídneme sraz plný pohody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 tak teď jsi mě uklidnil. Seš fakt kámoš. Dík :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 hele když se tam budu mít s kým svézt, tak přijedu, ale zatím to vypadá, že odsud nikdo nepojede... Mě se tam taky samotnýmu nechce tak se dohodnem a vyrazíme spolu na den na čumendu ale dubeš mi muset pomoct naleštit modráka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 tak ten víkend nemůžu, protože máme firemní akci, včera odpoledne nám to šéf oznámil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Mě se tam taky samotnýmu nechce tak se dohodnem a vyrazíme spolu na den na čumendu ale dubeš mi muset pomoct naleštit modráka... lucky ja bych ti ho pomohl vyleštit, ale jedu tam až v sobotu rano ještě s pešírkou a segrou. A znáš ženský. Ale na Chabry pojeď! Nebuď labuť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Neee, do toho se nehrň. Leštění u Luckyho probíhá tak, že ty leštíš a on říká jak :D A propos - Lucky, na co leštit? Stejně to auto už všichni znaj z A&T a našich srazů. Navíc zas tak moc špinavý bejt nemůže, stačí umejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 jo táááááák. tak nic Lucky mno. vylešti si ho sám . mole: já to asi zkusim s tim dvouměsíčníkem EDT NEWS. co ty na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 pešír: no já jsem určitě pro. tak zkus připravit nějakej návrh jak bys postupoval, klidně můžeš vymyslet i nový design a domluvíme se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 pešír: no já jsem určitě pro. tak zkus připravit nějakej návrh jak bys postupoval, klidně můžeš vymyslet i nový design a domluvíme se ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 kdybych věděl, že bude s tim modrym právem takový práce... sem byl zas akční... ale bbaví mě to. Co bych pro vás neudělal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Možná jsem se zapomněl zmínit, že to je docela náročný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.