pešír Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Možná jsem se zapomněl zmínit, že to je docela náročný nn to jen tak vypadá pošli mě ten texťák pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Skodahome za sebou a poslední akce, tedy bowling před sebou. Kdo se těší víc než já? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Tak tu mám jeden návrh na oslavu Silvestra 09. Dostali jsme nabídku od bedlicky, že ho můžeme udělat u nich, ale musíme si to odpracovat. Takže: tuhle sobotu budu v Doubravách skládat dřevo a doufám že mě v tom nenecháte samotnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Tak já bohužel tě v tom nechám, , jsem v práci. Jen doufám, že aspoň na ten bowling dostanu volno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 už jsem o tom slyšel já bych přijel, záleží na práci, nebo na situaci, s kterou mi nikdo nepomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Já se taky bohužel nezučastnim...škoda že jsem to nmevěděl dřív mam už domluvenej přezčas v práci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 V poho klucí, snad mi s tím helpne bumbrlik. Bohužel jsem to musel rozhodnout na poslední chvíli, proto jsem to nemohl dát vědět dřív. Jinak - beru to jako PŘÍPRAVU SILVESTRA, tzn. že to i bodově ohodnotím. A myslím, že by tomu slušeli takový 3-4 body pro každého zúčastněného. Podobné body pak budu dávat i za další přípravné práce. Za samotnou účast na Silvestru se budou body udílet jen do 19.30, pak proběhne zhodnocení a na SILVESTRA 2009 bude vyhlášen nový ČLEN ROKU! Pro pořádek dodávám, že už zbývá jen pár možností jak získat body. 1) účast na bowlingovém turnaji 14.11.2009 (12b) 2) přípravné práce na silvestru (3-4 body) 3) prosincová poslední schůze - pravděpodobně fyzická (2 body) 4) účast na SILVESTRU 31.12.2009 do 19.30 (15 bodů) 5) vlastní iniciativa, plus body za celoroční práci A PŘEDEVŠÍM HLASOVÁNÍM, KTERÉ KONČÍ 30.LISTOPADU. NIC NENÍ ROZHODNUTÉ, TABULKA JE VELMI VYROVNANÁ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tak taky nechte něco na další výkendy. Taky rád pomůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 jj moje slova taky se rad zučastnim příprav ale potřebuju to vždy vědět tak min tejden předem abych se podle toho zařídil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 neva kluci, na přípravě silvestra bude příležitostí dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 no to vadí! JÁ CHCI DĚLAT DŘEVO!! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 já taky rád dělám dřevo jen mi nesmí dát nikdo do ruky perlik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Lucky: když si na to vzpomenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 jj to byly doby...jak dlouho budeš tady na severu že by jsme třeba zašly zatrenovat bowling nebo na chvilku na bilec a pokecat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 tak jsem zkouknu to dřevo, tak toho moc nejní : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Lucky: jj, na to nezapomenu Tak jsme s Bumbrlajzem a bedlickou trochu přispěli svou prací a byt pro Silvestra je náš Tak už si pomalu chystejte játra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 já pomáhal dneska, kolik dostanu bodů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Stejně jako my, pokud to máš dosvědčený těmito způsoby: 1) svědectví dvou nezaujatých osob 2) tvá fotka s kusem dřeva v rukou (včera jsem tam byl, všechny klacky dokážu identifikovat) 3) fotkou ze satelitu tvého auta u baráku 4) třískou v prdeli :D jinak je to za čtyři body nebo dvě boty, vyber si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 tak byly tam Nedvědi, foto nemam, satelit mě nezaměřuje a na mě třísky neskáčou, jsem očkovanej :-P a byl sem tam!! a basta!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedlickaa Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 tak jsem další kdo muže potvrdit že pešir pomahal ale můj hlas asi nepočítáte co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Nene, zaujaté osoby a zvířata (ani medvědy) nepočítáme. Ale abych ukázal, že jsem dobrák, tak mu ty body teda napíšu, mno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 tak dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Tak se mi na bowlingu podařilo posbírat hlasy do soutěže od většiny zúčastněných a opravdu hodně to zamíchalo pořadím. Musím říct, že nikdo ještě nemá nic jistého, rozdíly jsou minimální. Navíc už pro vás mám vymyšlené dárky, které každý oceněný dostane a rozhodně se máte na co těšit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Tak je tu v sobotu možnost opět posbírat tři body za přípravu silvestra. Úkol stejný jako předminulý víkend, dřevo v Doubravách. V rámci fair-play dostanou dva body i ti, kteří by se případně účastnili podruhé (nebudeme z toho dělat body zdarma). Akce bude pod vedením bedlicky, já tentokrát nebudu. Jinak, už pomalu přemýšlíme o Silvestru, nějaké nápady na zábavu a tak. S bedlickou jsme vymysleli program na odpoledne, ale ten proběhne pouze bude-li sníh. Uděláme závody ve sjezdu na čemkoliv, pravděpodobně z vyskeřské sjezdovky. Dál bych se chtěl domluvit, jak uděláme nákup. Navrhuju napsat seznam věcí, kterými se chceme občerstvovat, vybrat na něj peníze a pověřit člena (za tři body), aby ty věci nakoupil. Co se týká cukroví, tak to samozřejmě uvítáme od každého zúčastněného a na přípravě chlebíčků by se mohli podílet všichni na místě. Rakety a dělobuchy každý sám za sebe. Všechny podrobnosti vyřešíme na on-line schůzi, která proběhne ve středu 9.12. od 20.00 (čas možná ještě pozměníme) opět na www.ceskehory.cz v chatě EDT. Účast doporučuji, mimo jiné tam oznámíme i některé změny pro 2010. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.