pešír Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 já o výkendu dřevo dělat budu!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Zdar tak jestli bude schuze v tu středu 9.12 od 20:00 tak hlasim že se nemužu zučastnit mam odpolední...a s tou sobotou bych měl mít volno jen pisněte co kdy kde jak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Termín schůze je pevný, jen kdyby bylo hodně omluvenek tak ho přesunem, ale pouze v rámci toho týdne. Kdyžtak ti pak řeknu co a jak. Písni Janče (bedlicce) a nebo pešírovi, ty vědí co a jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 (editace) tak Janča jde na ranní takže bude výkend (pokud můžu) pod mým velením začátek mezi 8 a 9 v Doubravě č.p.13 uvítáme každou pomoc!!! Editováno: 19. Listopad 2009, autor: pešír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 ty vole to mě zabije o vikendu vstat takhle brzo...jak to říkal už blb a blbec to ranni vstavani mi nedělá dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 No se picnu, v pátek skončím v práci o půlnoci a tak jsem takhle brzo po ránu v sobotu nepoužitelnej . Tak zas bohužel beze mě . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Pešír: prosím tě přestaň už psát víkend s tvrdým y, drásá mi to nervy... A za druhý, není 8-9 trochu úlet? Nechci radit, ale když to dáte na 10, tak je to podle mě ok. Zas tolik tam toho není, když budete dělat opravdu jen dřevo a ne tisíc věcí okolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 jj moje slova ta desata to by bylo asi ok to bych možná i vstal...škoda že nemužeš romčo něco tady pro tebe mam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 tak o vÝkendu si přijeďte v kolik chcete!!! my budem dělat asi od těch 9. A co, já začnu už v šest, pač se začne dřevem a během toho se bude uklízet kulna atd, atd, znáš to Jířo viď. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 tak o vÝkendu si přijeďte v kolik chcete!!! my budem dělat asi od těch 9. A co, já začnu už v šest, pač se začne dřevem a během toho se bude uklízet kulna atd, atd, znáš to Jířo viď. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 tolikrát jsem to dam dát nechtěl, krapet se to seklo a já stále mačkal "odpovědět" dá se to nějak smazat? a výkend je předpona vy/vý (vyjm. slovo) přece výkend, překend, zakend atd... přece né... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Ty vogo pešír, tobě se zasekla myška bo co?? kolikrát ten příspěvek posíláš???? To Lucky, no neke, copa to je????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 já nechtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 copak jsi po mě asi chtěl,zapatrej v paměti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 copak jsi po mě asi chtěl,zapatrej v paměti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 tak se taky přidávám do klubu k pešíroj taky mě to nějak zamrzlo a výsledek vidíte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 já vím, co s tim je... já jdu pracovat, kdyby někdo opravdu chtěl mít dobrý pocit, že pomohl pro přípravu na Silvestra, tak klídně může přijed taky -) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 Lucky, no tak to asi neklapne, bo paměť mi už moc neslouží. To víš, děda se začíná projevovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 tak je den u konce a udělalo se dost práce, myslím, že ti, kteří pomáhali se dřevem, si ty body zaslouží. Děkujem za pomoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.