mole.first Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 Body jsou rozdány, také díky všem zúčastněným za pomoc. Teď už nezbývá než se těšit na Silvestra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 Lucky, no tak to asi neklapne, bo paměť mi už moc neslouží. To víš, děda se začíná projevovat mám pro tebe pár těch rolí jak si chtěl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 (editace) ááá, tak koukám že z Luckyho je buď filmový producent nebo hajzlbába... Editováno: 24. Listopad 2009, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 Lucky, no perfekt. Už to doma dochází. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 Lucky: chci vlhčený ubrousky a RS.... však ty víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Včera náš klub na vlastní žádost a po dlouhém váhání opustila Pešírka. Lucky: co ten tvůj kámoš? potřebuju jeho přihlášku, ať to stihnem do konce roku schválit, chci poslat do tisku nové členské karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 jen tak pro doplnění: kvůli mě neodešla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Včera náš klub na vlastní žádost a po dlouhém váhání opustila Pešírka.Lucky: co ten tvůj kámoš? potřebuju jeho přihlášku, ať to stihnem do konce roku schválit, chci poslat do tisku nové členské karty. nestihačky nema net a neni z turnova...dodam co nejdřiv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Lucky: chci vlhčený ubrousky a RS.... však ty víš a kolik jich chceš těch kapesničku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 tak mě vem zatim 5 balíčků a pak uvidíme ju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Nezapomeňte na dnešní schůzi od 20.00. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Tak dnes jsem se byl podívat v Motorlandu v Bělé pod Bezdězem a už asi vím, kde bude náš V.sraz. Za cca hodinu jsem si prohlédl areál, projel se off-roadem po lesní trati i po speciální off-road ukázkové dráze, prohlédl závoďák, silniční trať, prostě komplet. Poptal jsem se, vyzjistil a vypadá to velmi, velmi nadějně. Prakticky v čemkoliv (včetně zajištění živnosťákem a hlavně finačním vyrovnáním) nám vyjdou vstříc. BOMBA! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejfvanek Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 jestli maj stránky tak je prosimtě napiš jsem docela zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 www.motorlandbela.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 podle těch fotek s porovnáním mých zkušeností si představuju off-road trochu jinak. Ale musí to bejt mrda!!! To já bych chtěl spíš zkusit něco silnějšího a rychlejšího, než je ta moje HTP spíš asi to WRC mno, to by bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 A co si pod pojmem off-road představuješ? Do příští sezóny plánujou spoustu nových věcí, takže možná i na to WRC se dostane. Uvidíme. Všechno bude záležet na nás - mimo jiné už musíme začít shánět sponzory. Btw - forčo, předváděcí stan amondu by se tam ale hezky vyjímal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 off-road bahno, tuny bahna a prach, les a hrozně moc drsnej terén Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 No vždyť to tam taky je. Svezli mě po trati tohohle typu, cca 30min to trvalo a podle jejich slov to byla jen velmi malá část areálu. Jen koukám, že to nemají na fotkách na webu. Ale je to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 no právě. že na fotkách jsou umytý a jen tak trochu nakloněný. Hele a to řídily oni nebo ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Ty fotky jsou samozřejmě na prezentaci udělaný schválně takhle. Jinak jsou z takový malý off-road opičí tratě, kde to auto jezdí v extrémních pozicích (obrovský boční i přímý náklony, fakt jsem myslel že půjdem na boudu). Jinak to řídili oni, ale myslím, že by se dalo domluvit, že pro velmi úzký okruh lidí by bylo řízení taky k dispozici, samozřejmě za dozoru. Uvidíme, všechno domluvíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 přátelé nezapomeňte na Silvestra!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 To mole, taky si myslím, že ten Amond stánek by se hodil, až budem vědět víc, tak to skusím domluvit. Jo hoši, je mi to líto, ale z 90% na Silvestra nedorazím. Mám odpolední a není zatím šance s tím něco udělat. Takže Bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 To mole, taky si myslím, že ten Amond stánek by se hodil, až budem vědět víc, tak to skusím domluvit. Jo hoši, je mi to líto, ale z 90% na Silvestra nedorazím. Mám odpolední a není zatím šance s tím něco udělat. Takže Bohužel. tak to je škoda, a kdyby se ti chtělo, tak můžeš hučet třeba do nějakého kolegy, který by to za tebe vzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 No do kolegy hučet můžu jak blbej, ale stejně nikoho neukecám, každej radši bude vyspávat po prochlastané noci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedlickaa Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 (editace) Kucí a holky musíme se konečně dohodnout co nakoupíme na silvestra. Editováno: 25. Prosinec 2009, autor: bedlickaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.