Březen 21, 200916 r JJ pěknej dáreček Taky se mi líbí russlíci ale nezvládl bych tu jejich energii. Co se týče agresivity záleží na výchově. Jestli se z Jack Russell teriéra stane roztomilý, radostný, nekomplikovaný, sportovní pes, kterého bude jeho majiteli kdekdo závidět, nebo zda z něho vyroste pověstný terorizující Jack Russell teriér, je na jeho pánovi. Tak ať se tobě i jí daří
Srpen 7, 200916 r jsem tě varovala :-) takže NO - Alan ,druhý NO Dennys, Šeltie - JerryLee , Westík - Cheronne - Šery , Pak kříženka Labradora Corra,kůň Majky. No,snad jsem na někoho nezapoměla vlastě ještě jedno zvíře můj brácha no a pak vodní želva a rybičky a nějaká ta myška ve špajzce :-) sem tam nějaká kočka,když zjisti co je tu psů tak putuje o dům dál :-) jinak asi osud ale všechny zvířata (mimo rybiček) jsme od někud brali jako týrané popř před utracením.. oba NO kvůli vadě na utracení,labradorka z utulku,Šeronka týraná,měla spálená záda od cigaret a zlomený ocásek,A šeliák měl být utracený-narodil se bez ucha.. No a poslední kůň,toho jsme vykoupili od fetačky před 3roky,měl podváhu,hnilobu kopyt,byl zavřený v chlívku s kozou a neměl skoro žádnou hřívu.. a to má velmi dobrý rodokmen.. no,takže to jen aby se někdo nedivil že je tu takový zvěřinec. Dokonce jsme měli i Nosála rudého cca dva roky,ale to mám jen někde papírové fotky :-) Upraveno Srpen 7, 200916 r od Zuzka78
Srpen 10, 200916 r Raslíka jsem chtěla,ale dozvěděla jsem se o té týrané fence Westíka,řekla jsem si je to teriér,třeba u koně také něco vydrží a špatně jsem neudělala :-) ale divím se že vydrží v tom oblečku,já to zkusila jednou a nejdříve s sebou švihla na záda a odmítla se hnout a pak chytla amok a snažila se to ze sebe servat..
Srpen 11, 200916 r Já s tim neměl žádný problém, ted už nic neností, oblek nosila jenom proto, že byla zima a furt se klepala
Srpen 12, 200916 r Ou snesu hodně ale aby mi toto lezlo po ruce bojim,bojim Upraveno Srpen 12, 200916 r od Zuzka78
Srpen 13, 200916 r Zase jedno odpočinkové téma...ale napadlo mě udělat takovej průzkum, na co koukáte na ploše Vašeho monitoru. Jestli na auta, jestli na ženský na chlapy v případě Andy a těch 4, na svý rodinný miláčky psy, děti, manželky. Nebo máte něco čistě abstraktního? Já snad na tohle ani odpovídat nebudu, to je asi všem jasný
Srpen 13, 200916 r doma mám na ploše Majkyho - toho koně a v práci jen zelenou plochu,tady nesmíme mít cokoli na ploše :-) je to zakázané vnitřními stanovami nebo jak té buzeraci tady říkají
Srpen 15, 200916 r Zuzi,tou zelenou plochou si myslela SKODAHOME ? bohužel :-( jen vyblitě zelená plocha .. tady je krásně zeleně
Srpen 15, 200916 r domací mazlíčci ona 3,5 let 37kg-BEA alias držka 1 on 1,75 roku 43 kg BELMONDO alisa držka 2 hromadně: draci, zlobři podtě sem Upraveno Srpen 15, 200916 r od SeatJim
Říjen 3, 200915 r Autor Tak přidám tady fotku našeho nového člena rodiny. Včera jsme si ho dovezli a jmenuje se Charlie
Červenec 15, 201015 r Jayson Jak sestry..tvoje a moje .. máme schopného samce kdykoliv, kdekoliv a s kýmkoliv se ihned pářit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.