Slon Vloženo 24. Září 2008 Vloženo 24. Září 2008 Při průjezdu nerovnostma mi něco dost šíleně povrzguje. Uložení i kosti od stabilizátoru mám nové a o to mě to víc se*e. A k tomu ještě se mi teraz začaly ozývát nějaké takové duté ránky když se rozjíždím. Ale to mám asi podezření na silinbloky na motoru nebo kvaltskřini ale nevím to na stopro. Ví někdo čím by to mohlo být? Citovat
spici Vloženo 25. Září 2008 Vloženo 25. Září 2008 uložení tlumičů promazat a když nepomůže tak vyměnit (ale mělo by to jít) btw: je tu o tom tady napsáno dost stačí hledat Citovat
janfelcman Vloženo 3. Říjen 2008 Vloženo 3. Říjen 2008 Při průjezdu nerovnostma mi něco dost šíleně povrzguje. Uložení i kosti od stabilizátoru mám nové a o to mě to víc se*e. A k tomu ještě se mi teraz začaly ozývát nějaké takové duté ránky když se rozjíždím. Ale to mám asi podezření na silinbloky na motoru nebo kvaltskřini ale nevím to na stopro. Ví někdo čím by to mohlo být? Pripadne pomuze vymena stabilizatoru predni napravy. Citovat
carmain Vloženo 8. Říjen 2008 Vloženo 8. Říjen 2008 já mám komplet vyměněné tlumiče i s uložením,siletbloky stailizatorů taky, a presto mi ted na nerovnostech tak divně kovově cvaká od nápravy,měl sem to zvednuté a stejně jsem na nic neprišel Citovat
Slon Vloženo 8. Říjen 2008 Autor Vloženo 8. Říjen 2008 tak už vím, buď to bude to uložení tlumičů nebo silenbloky na ramenech, sou už taky docela v knedli... :-) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.