Přejít na obsah

jamky na dverach


marianf

Doporučené příspěvky

to nevytlacis, nekde se tu na foru prodava na vytlacovani promacklin takovy bazmek:-) ale osobne myslim ze to nepomuze, nekde se tu jeste objevuji firmy ktere se tim zabyvaji,je to zahratim a ochlazením toho plechu,ale urco si za to vemou dost penez...

pokud by nekdo mel zkusenost,rad bych si pocetl,protoze mam take dva dulky na dverich od parkujicich k..... které si neumí chytit dvere pri otevreni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jestli to uděláš doma, tak to nevím. určitě bude levnější si to nechat udělat, než na to kupovat nějaký vercajk. odborníci na to mají různý postupy. něco se vytlačuje a něco vytahuje (asi podtlakem) . pokud není poškozený lak, tak to ani nelakujou a nikde nic nepoznáš. kámoš vyděl, jak opravujou kastli auta se stovkami dolíků od krup. ve finále by si nenašel, že někde byl důlek. tušim, že za celý auto chtěli asi 10k. mě rovnali ve škodovce promačkanej práh. asi to zhuplo z heveru. byl rozmačkanej i ten důlek na hever a vedle promáčklej práh asi 1cm do kloubky (v ohybu). nechápu, jak to dokážou vytáhnout jen z venku a srovnat i ten žlábek na hever. čuměl jsem jak puk. myslel jsem, že to nejde a chtěl jen opravit lak, aby to nehnilo. příjemě mě překvapili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...