Publikováno Září 30, 200816 r Ahojky všem. Potřeboval bych poradit zda se da nejak zabezpecit exteriér proti vandalum,ktery mi to porad skrabou.Potreboval bych vytvorit nejakou zonu kolem auta v pripade ze se nekdo priblizi k autu tak aby se spustil alarm.Parkuji na vesnici na sve zahrade takze plane poplachy bych vyloucil.Diky za kazdou informaci.
Září 30, 200816 r Chrápat v autě s klackem v ruce a pak jim přerazit pazoury..........tak jsem to kdysi aplikoval,když se mi dělo něco podobného
Září 30, 200816 r Autor dik za radu ale na to nemam opravdu cas potreboval bych nejake elektronicke zabezpeceni Upraveno Září 30, 200816 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Září 30, 200816 r Připoj k autu 230 v Upraveno Září 30, 200816 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Září 30, 200816 r Zkus se podívat na sortiment alarmů a zabezpečovacích zařízení u Jablotronu, ti jsou na toto fakt machři...
Září 30, 200816 r Jednoduché, alarm a k němu napojit mikrovlné čidlo. Tam si nastavíš citlivost a když někdo příde k autu třeba na půl metru tak alarm pípne, když tam stále někdo bude tak pípne znova, znova a pak spustí, tedy tak to aspoň funguje Magacar.
Září 30, 200816 r Autor mrkni sem pls jestli by to s tim taky makalo mam taky magicar.ja jsem slysel ze to bere jen boky auta a ja bych potreboval zabezpecit hlavne predek zadek a strechu auta a nevim zda tyto cidla az tam dosahnou. http://zapado.ceskestavby.cz/prodej/ds-tec...tor/adm-10-rd-1 Upraveno Říjen 1, 200816 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku
Září 30, 200816 r Lezou ti po tom kočky Upraveno Říjen 1, 200816 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku
Září 30, 200816 r Známej dával podobné čidlo do dodávky na střechu a stačilo se přiblížit na 1m z jakékoli strany a alarm reagoval. Montoval to známí, tak že se ho teptám které by bylo vhodné, popřípadě jestli pude dát to co si dal link.
Říjen 1, 200816 r Sám mám čidlo v šuplíku, ještě jsem nenamontil... obvykle se dává někam pod rádio, ale kolega si dal tu práci, a dal ho zespodu pod tapec doprostřed střechy, takže je to do všech směrů podobně citlivé... Upraveno Říjen 1, 200816 r od Viktor X
Říjen 1, 200816 r Autor Známej dával podobné čidlo do dodávky na střechu a stačilo se přiblížit na 1m z jakékoli strany a alarm reagoval.Montoval to známí, tak že se ho teptám které by bylo vhodné, popřípadě jestli pude dát to co si dal link. Moc diky za ochotu vazim si takovych lidi a opravdu by mi to pomohlo kdyby jsi mi poradil PLS
Říjen 1, 200816 r Autor a kdyby to cidlo jak jsem posilal odkaz bylo nedostacujici mohl by jsi mi poslat odkaz na to cidlo co daval tvuj znamy do dodavky.Predem diky Upraveno Říjen 1, 200816 r od olisoft necituj svoj vlastny prispevok...
Říjen 1, 200816 r Čidlo by si měl dát 2 zónové, jedna zóna chrání vnitřek auta a druhá venek, například toto: http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoalarmy...idlo-mws-2.html Jinak co jsem si u tohoto čidla dočetl, tak to asi nebude úplně ideální, ale tvůj problém by to mělo určitě vyřešit.
Říjen 1, 200816 r Autor na toto cidlo jsem uz koukal are zarazilo me to ze tam pisi (Je použitelný pro střežení prostoru u vozů s otevřenou střechou.)a tu oktavia nema. Chtel jsem se zeptat zda by sli pripojit dve tato cidla k autoalarmu magicar.Myslim si ze jedno by nedosahlo na predni kapotu + viko kufru.Alespon v autoprofi mi to rikaly. Upraveno Říjen 1, 200816 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Říjen 1, 200816 r Někde jsem tam četl, že to funguje i skrze střechu, jaký to má dosah bych se zeptal přímo na stránkách co jsem dal link
Říjen 1, 200816 r Autor tak uz jsem tam poslal dotaz uvidim jak to dopadne. dam vedet.Zatim dik moc za radu az odepisi tak dam vedet ok Upraveno Říjen 2, 200816 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku
Říjen 2, 200816 r Autor ok nz Tak uz jsem ty cidla objednal.Objednal jsem pro jistotu dve snad to bude mit vetsi dosah. http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoalarmy...idlo-mws-2.html
Říjen 2, 200816 r Autor ok nz toto mi napsaly na dotaz co jsem tam posilal:Dosah čidla je individuální vůz od vozu. Teoreticky bere i několik desítek cm od auta. Nebude Vám ale brát kapotu. Mikrovlny neprocházejí přes plech, pouze přes sklo.
Říjen 2, 200816 r Tak hlavně aby to vyřešilo tvůj problém, sice já bych to řešil trošku jinak, i kdybych měl v autě chrápat třeba tejden ale to je jedno
Říjen 5, 200816 r Tak uz jsem ty cidla objednal.Objednal jsem pro jistotu dve snad to bude mit vetsi dosah.http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoalarmy...idlo-mws-2.html Četl jsem to až teď, ale myslím, že dvě stejná čidla ti nepojedou a navzájem se budou rušit, snad jsi to s tím prodejcem předem probral...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.