Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojky všem.

Potřeboval bych poradit zda se da nejak zabezpecit exteriér proti vandalum,ktery mi to porad skrabou.Potreboval bych vytvorit nejakou zonu kolem auta v pripade ze se nekdo priblizi k autu tak aby se spustil alarm.Parkuji na vesnici na sve zahrade takze plane poplachy bych vyloucil.Diky za kazdou informaci.

Chrápat v autě s klackem v ruce a pak jim přerazit pazoury..........tak jsem to kdysi aplikoval,když se mi dělo něco podobného :D

• Autor

dik za radu ale na to nemam opravdu cas potreboval bych nejake elektronicke zabezpeceni

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE

Připoj k autu 230 v

Upraveno od olisoft

Zkus se podívat na sortiment alarmů a zabezpečovacích zařízení u Jablotronu, ti jsou na toto fakt machři...

Jednoduché, alarm a k němu napojit mikrovlné čidlo.

Tam si nastavíš citlivost a když někdo příde k autu třeba na půl metru tak alarm pípne, když tam stále někdo bude tak pípne znova, znova a pak spustí, tedy tak to aspoň funguje Magacar.

• Autor

mrkni sem pls jestli by to s tim taky makalo mam taky magicar.ja jsem slysel ze to bere jen boky auta a ja bych potreboval zabezpecit hlavne predek zadek a strechu auta a nevim zda tyto cidla az tam dosahnou.

http://zapado.ceskestavby.cz/prodej/ds-tec...tor/adm-10-rd-1

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku

Lezou ti po tom kočky

Upraveno od olisoft

Známej dával podobné čidlo do dodávky na střechu a stačilo se přiblížit na 1m z jakékoli strany a alarm reagoval.

Montoval to známí, tak že se ho teptám které by bylo vhodné, popřípadě jestli pude dát to co si dal link.

Sám mám čidlo v šuplíku, ještě jsem nenamontil... obvykle se dává někam pod rádio, ale kolega si dal tu práci, a dal ho zespodu pod tapec doprostřed střechy, takže je to do všech směrů podobně citlivé...

Upraveno od Viktor X

• Autor
Známej dával podobné čidlo do dodávky na střechu a stačilo se přiblížit na 1m z jakékoli strany a alarm reagoval.

Montoval to známí, tak že se ho teptám které by bylo vhodné, popřípadě jestli pude dát to co si dal link.

Moc diky za ochotu vazim si takovych lidi a opravdu by mi to pomohlo kdyby jsi mi poradil PLS

• Autor

a kdyby to cidlo jak jsem posilal odkaz bylo nedostacujici mohl by jsi mi poslat odkaz na to cidlo co daval tvuj znamy do dodavky.Predem diky

Upraveno od olisoft
necituj svoj vlastny prispevok...

• Autor

na toto cidlo jsem uz koukal are zarazilo me to ze tam pisi (Je použitelný pro střežení prostoru u vozů s otevřenou střechou.)a tu oktavia nema.

Chtel jsem se zeptat zda by sli pripojit dve tato cidla k autoalarmu magicar.Myslim si ze jedno by nedosahlo na predni kapotu + viko kufru.Alespon v autoprofi mi to rikaly.

Upraveno od olisoft

Někde jsem tam četl, že to funguje i skrze střechu, jaký to má dosah bych se zeptal přímo na stránkách co jsem dal link

• Autor

tak uz jsem tam poslal dotaz uvidim jak to dopadne. dam vedet.Zatim dik moc za radu az odepisi tak dam vedet ok

Upraveno od olisoft

ok nz :)

• Autor
ok nz :)

toto mi napsaly na dotaz co jsem tam posilal:Dosah čidla je individuální vůz od vozu. Teoreticky bere i několik desítek

cm od auta. Nebude Vám ale brát kapotu. Mikrovlny neprocházejí přes plech,

pouze přes sklo.

Tak hlavně aby to vyřešilo tvůj problém, sice já bych to řešil trošku jinak, i kdybych měl v autě chrápat třeba tejden ale to je jedno :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.