Freddy Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Ahojky všem. Potřeboval bych poradit zda se da nejak zabezpecit exteriér proti vandalum,ktery mi to porad skrabou.Potreboval bych vytvorit nejakou zonu kolem auta v pripade ze se nekdo priblizi k autu tak aby se spustil alarm.Parkuji na vesnici na sve zahrade takze plane poplachy bych vyloucil.Diky za kazdou informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Chrápat v autě s klackem v ruce a pak jim přerazit pazoury..........tak jsem to kdysi aplikoval,když se mi dělo něco podobného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freddy Vloženo 30. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) dik za radu ale na to nemam opravdu cas potreboval bych nejake elektronicke zabezpeceni Editováno: 30. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) Připoj k autu 230 v Editováno: 30. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Zkus se podívat na sortiment alarmů a zabezpečovacích zařízení u Jablotronu, ti jsou na toto fakt machři... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Jednoduché, alarm a k němu napojit mikrovlné čidlo. Tam si nastavíš citlivost a když někdo příde k autu třeba na půl metru tak alarm pípne, když tam stále někdo bude tak pípne znova, znova a pak spustí, tedy tak to aspoň funguje Magacar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freddy Vloženo 30. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) mrkni sem pls jestli by to s tim taky makalo mam taky magicar.ja jsem slysel ze to bere jen boky auta a ja bych potreboval zabezpecit hlavne predek zadek a strechu auta a nevim zda tyto cidla az tam dosahnou. http://zapado.ceskestavby.cz/prodej/ds-tec...tor/adm-10-rd-1 Editováno: 1. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) Lezou ti po tom kočky Editováno: 1. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Známej dával podobné čidlo do dodávky na střechu a stačilo se přiblížit na 1m z jakékoli strany a alarm reagoval. Montoval to známí, tak že se ho teptám které by bylo vhodné, popřípadě jestli pude dát to co si dal link. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 (editace) Sám mám čidlo v šuplíku, ještě jsem nenamontil... obvykle se dává někam pod rádio, ale kolega si dal tu práci, a dal ho zespodu pod tapec doprostřed střechy, takže je to do všech směrů podobně citlivé... Editováno: 1. Říjen 2008, autor: Viktor X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freddy Vloženo 1. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Známej dával podobné čidlo do dodávky na střechu a stačilo se přiblížit na 1m z jakékoli strany a alarm reagoval.Montoval to známí, tak že se ho teptám které by bylo vhodné, popřípadě jestli pude dát to co si dal link. Moc diky za ochotu vazim si takovych lidi a opravdu by mi to pomohlo kdyby jsi mi poradil PLS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freddy Vloženo 1. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 (editace) a kdyby to cidlo jak jsem posilal odkaz bylo nedostacujici mohl by jsi mi poslat odkaz na to cidlo co daval tvuj znamy do dodavky.Predem diky Editováno: 1. Říjen 2008, autor: olisoft necituj svoj vlastny prispevok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Čidlo by si měl dát 2 zónové, jedna zóna chrání vnitřek auta a druhá venek, například toto: http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoalarmy...idlo-mws-2.html Jinak co jsem si u tohoto čidla dočetl, tak to asi nebude úplně ideální, ale tvůj problém by to mělo určitě vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freddy Vloženo 1. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 (editace) na toto cidlo jsem uz koukal are zarazilo me to ze tam pisi (Je použitelný pro střežení prostoru u vozů s otevřenou střechou.)a tu oktavia nema. Chtel jsem se zeptat zda by sli pripojit dve tato cidla k autoalarmu magicar.Myslim si ze jedno by nedosahlo na predni kapotu + viko kufru.Alespon v autoprofi mi to rikaly. Editováno: 1. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Někde jsem tam četl, že to funguje i skrze střechu, jaký to má dosah bych se zeptal přímo na stránkách co jsem dal link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freddy Vloženo 1. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 (editace) tak uz jsem tam poslal dotaz uvidim jak to dopadne. dam vedet.Zatim dik moc za radu az odepisi tak dam vedet ok Editováno: 2. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 ok nz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freddy Vloženo 2. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 ok nz Tak uz jsem ty cidla objednal.Objednal jsem pro jistotu dve snad to bude mit vetsi dosah. http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoalarmy...idlo-mws-2.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freddy Vloženo 2. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 ok nz toto mi napsaly na dotaz co jsem tam posilal:Dosah čidla je individuální vůz od vozu. Teoreticky bere i několik desítek cm od auta. Nebude Vám ale brát kapotu. Mikrovlny neprocházejí přes plech, pouze přes sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Tak hlavně aby to vyřešilo tvůj problém, sice já bych to řešil trošku jinak, i kdybych měl v autě chrápat třeba tejden ale to je jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Tak uz jsem ty cidla objednal.Objednal jsem pro jistotu dve snad to bude mit vetsi dosah.http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoalarmy...idlo-mws-2.html Četl jsem to až teď, ale myslím, že dvě stejná čidla ti nepojedou a navzájem se budou rušit, snad jsi to s tím prodejcem předem probral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.