Přejít na obsah

Bowlingový turnaj


Dakie

Doporučené příspěvky

díky všem co mi psali SZ ohledně placení, jedinej problém byl s nejmenovaným členem, ale dnes jsem tam byl a je to oukej :palec2: jen mě zamrzel přístup několika členů EDT, kteří slíbili účast a pak ani nedorazili nebo dorazili dýl a ještě měli držky.. no nic, každému se holt člověk nezavděčí.. startovný pokrylo jak bowling, tak pohárky, doplácel jsem 60 Kč ze svý soukromý kasy, nehodlám tím zatěžovat klub.. (to jen tak pro rejpaly z EDT..) holt si dám někde o 3 pivka míň, nějak mě to nerozhází.. sem rád, že se ostatním akce líbila a určitě mě to nakoplo k uspořádání další action..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ol@fe posílal jsem svoje číslo Skajovi.. zkoušel sem Ti volat na číslo, z kterýho si mi volal na sraze v srpnu, ale zvedl to někdo cizí

Spis moje, to bylo moje byvale firemni. Smazat a jestli ti dal Skaja dneska nejaky jiny tak taky v podstate smazat. Od zitra zacinam uzivat jine nove opet firemni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

akce byla velmi pěkná ale to tu psal už snad každý, co se týče přístupu členů EDT tak hold každej nemá pokáždé o víkendu volno aby mohl chodit na procházky nebo hrát bowling a musí nekde pracovat nebo vydělávat aby si mohl takhle užívat..někdo vydělává na zprostředkování služby někdo na prodeji a někdo hold musí do práce na píchačky..ale čas letí tak jako tak....tímto se nechci zastávat opozdilců nebo těch co nepřišli vůbec, foromen je třeba vzorný příklad toho že i přes nevoli zaměstnavatele si vzal volno a přijel...ale pokaždé to taky určo nejde..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fotečky super, a jsem rád, že najmis našel aparát.

Hele chlape, ty jednou zapomeneš někde sám sebe :p:p:p:):) . -_-

joujou, máš pravdu, s tím volnem jsem měl trochu problémy a předpokládám, že mám na chvilku po ptákách. Ale nějak to snad příště zmáknu. Každopádně se červenám studem, takovou pochvalu jsem dlouho nedostal :) . A pravda je, že tuhle akci jsem si nechtěl nechat ujít. I když jako tým Haldařů jsme jasně na chvostu. Do příště natrénujem a pak vám to nandáme :p:p

Ještě jednou dík za takovou akci :palec2::palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Laky říkal že byl na zrcátku voe...tak ho asi pak položil na štěrače... ;)

Ale tak hlavně že se našel a i fotečky z něho jsou :palec2:

byl sem přítomen toho, když ho našel, byl na stěrači celou dobu, to mi věř kámo :) když ti to lucky říkal, tak byl asi dost nakalen :D

foromen: zatím se Ti to podařilo pokaždý a to je super! seš zářnej příklad toho, že to de když se chce :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dakie: Jenom doufám, že doma pak nebyly bitky jak bylo avizováno :smich: domácí násilí je vážná věc :feve: ale věřím, že jenom "manželka" přeháněla ;) PS: vyřid ji, že jsem to zase nemyslel tak vážně, to co jsem prohlásil (třebas si to ani nebude pamatovat lol ) ale takovou boudu na mě ušít..

PS: Licor 43 je z Brna, du shánět :prc:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...