Publikováno Říjen 7, 200816 r Chlapci chcem sa opytat rozmyslal som spravit zadne okna do elektriky ale chcel by som tam origo tlacitka na otvorenie a zatvorenie okna da sa to nejako prerobit?? diki moc a co vlastne mi treba?? mam predne origo el okna...
Říjen 8, 200816 r Tak pokud máš přední origo, je nesmysl nějaký Jablotron. Sežeň zadní origo stahovačky, ke každý přes pojistku +, a kostru a CAN natahneš vždy z předních a už jezdíš.
Říjen 8, 200816 r jja le chcem to mat co najlacnejsie nieje to zbytocne.... davat tolko penazi za origo?
Říjen 9, 200816 r Tak to záleží na tobě, kolik jsi ochoten investovat. Stahovačky cca 1000kč/ks v bazaru, a dvě tlačítka ovládání oken a trochu drátu, bužírky a dvě pojistky.
Říjen 9, 200816 r jde to i bez samostatné pojistky: + pól natáhneš od přední stahovačky. Jo a ještě musíš (vlastně nemusíš, ale je to lepší) ve dveřích řidiče nahradit to dvoutlačítko za čtyřče, abys mohl zepředu ovládat okna ( to by s tím Jablotronem asi nešlo)
Říjen 9, 200816 r Ide to ovládať aj origo ovládačom ale je to sex to prerobiť. Reso zasa si bol hrr brr do písania príspevku a kuk tie chyby. riešenie "napoj to na prednú sťahovačku" je nanič kôli odberu. Všeobecne neviem kolko stoja tie zadné od jablotronu ale možno v bazári alebo na vrakáči zoženieš origo a je vystarané. Teda ešte nie.
Říjen 9, 200816 r Ahojte, predstavte si, že som bol v original predajni a servise Škoda. Mám predné sťahovačky original (Octavia I Solid). Spýtal som sa, koľko by stálo dorobenie zadných sťahovačiek. Ich vysledná cena = 70000,- s DPH. Asi im preskočilo. Vraj tam v dverách treba všetko meniť. Vie niekto posunúť dáku schému, fotky, zoznam vecí na prerobenie a cca. odhad ak by to robil človek doma v garáži?
Říjen 9, 200816 r Ospravedlnujem sa za svoju nepozornost. Ale na sluzobnu fabiu nam to prepocitali o 20000 menej. I tak sa mi zda, ze je to nehorazne predrazene. Upraveno Říjen 10, 200816 r od Standis
Říjen 9, 200816 r Profor jj viem mam tam chyby ... respektive nezmysli ale nemohol som to uz opravit ale hlavne ze ste pochopili mojmu jazyku
Říjen 10, 200816 r cafte chlapci, mam doma 2 ks zadnych plechov aj s motorcekmi ale problem je, ze su oba lave mozno by sa dal ten jeden motorcek nahodit na pravu stranu, ale to je na otestovani keby ste mali zaujem aspom o polovicku zadnych stahovaciek tak sa dohodneme na cene
Říjen 10, 200816 r riešenie "napoj to na prednú sťahovačku" je nanič kôli odberu. co se ti na tom nelíbí? ta pojistka to bez problémů utáhne. Mám už to takhle rok a půl a běhá to bez problémů. Okna přitom často zavírám přes dálkáč, tedy přední i zadní jedou najednou
Říjen 10, 200816 r no to asi nepojde ked nepojde, tak neva mam aspom polovicku na lavu stranu keby bol zaujem wittmann: profor to myslel zrejme tak ze kabel, ktory ide od napajania cez poistku az k rozpojeniu na prednu a zadnu cast bude dost zatazeny pokial pouzijes stahovacky naraz, toho by som sa aj ja troska obaval, ale vydrzat to moze. Upraveno Říjen 10, 200816 r od robko
Říjen 10, 200816 r najednou je právě používám, ale dovolím si tvrdit, že ten kabel co k tomu vede je vzhledem ke svému průřezu dostatečný. To je spíš úzkým hrdlem ta pojistka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.