mira Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 ty si úchyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 7. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 ty vole sem si pobrečel když jsem to po těch x letech slyšel:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 husty, jsem na to vzdycky koukal, a na tu znelku jsem nazapomel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heretic Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Jasný, na to se nedá zapomenout. Oranžovej team je nejlepší. Moje nejoblíbenější je ale stejně toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 tohle byla mrdička, jako malej sem na to furt koukal....nejvic mě dostával ten startovací francouz s tím knírkem a píšťalkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Jojo hodně hustý..hry bez hranic to byla klasika..i když třeba ta Stopa Xapatanu byla taky hodně dobrá..vždy nějvětší nervové vypětí pro - dobíhání vlaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Jojo hodně hustý..hry bez hranic to byla klasika..i když třeba ta Stopa Xapatanu byla taky hodně dobrá..vždy nějvětší nervové vypětí pro - dobíhání vlaku To jsem nikdy neviděl.. kdy to běželo? Ještě si tak vzpomenu na pevnost Boyard... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heretic Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Xapatan dávali odhadem tak 10-12 let zpátky. Dávali to na čt a myslim že i na nově. Nikdy se mi bohůžel nepodařilo žádný díly sehnat. Chtělo by to někoho z televize, třeba to mají v archívu, ale to asi neni legální. 2 Lugo: jj a taky bylo krutý, když ten vlak stihnul a měl blbou sošku, dostal jen pár dolarů a šmitec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragnar Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 aby ne, jsme to jako malej žral fest i manželka hned poznala. Taky na to jako malá holka koukala. Nostalgie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Hry bez hranic a pevnost Boayard byly nejlepší TV hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Pred casem jsem se o techhle soutezich s kamosema bavil.A jako jediny znal stopu Xapatanu. Bylo to celkem fajn. i ty ukole byly nekdy dost dobre. jinak pevnost a Hry bez hranic.... neni co dodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Pred casem jsem se o techhle soutezich s kamosema bavil.A jako jediny znal stopu Xapatanu. Bylo to celkem fajn. i ty ukole byly nekdy dost dobre. jinak pevnost a Hry bez hranic.... neni co dodat vážně není co dodat super hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 (editace) Tak to souhlasim, to byly nej soutěže, hlavně Pevnost Boyard a Hry bez hranic http://www.youtube.com/watch?v=8ZOntWLgHk8...feature=related Editováno: 10. Říjen 2008, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 (editace) Tak ten Xapatan jsem v zivote nevidel a neslysel o nem. Pevnost Boyard,ted davaji na Polske TV a soutezi tam jen polaci. http://www.youtube.com/watch?v=x9E7bLc17xI Editováno: 11. Říjen 2008, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Xapatan neznám, ale Pevnost Boyard když dávali v TV, tak tu jsem fakt žral, podle mě nejlepší soutěž co jsem viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 (editace) parada si takhle zavzpominat ... zive si vzpominam ... Xapatan jsem jako klucina sledoval a nedavno jsme se doma o tom dokonce bavili ... Fort boyard byla taky pecka.Tedko ho sice davaj jak rika Maros na polske TV,ale uz to neni ono..Hlavne co mi tam chybi - Otec Fura '' Editováno: 11. Říjen 2008, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Všechny tři vzpominam. Hry bez hranic a pevnost si vybavuju uplně. Xapatan si vzpominam ale moc si už nevybavuju ukoly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Otec Fura byl hustej noo...jak se mu vždy klepala ruka s tím kličkem. Namaskovanej byl slušně na tu dobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 jj hry bez hranic super ale i ten xapatan sem dost sledoval. Pevnost je samozdřejmost a co takhle TAKEŠIHO HRAD??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 jááááj to jsou vzpomínky na rané dětství :-)Xapatan, Boyard i Hry bez hranic byly naprosto skvělý :-) Nejvíc se mi líbil asi ten Xapatan, to prostředí bylo skvělý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 No musím říct, že z vás možná budu nejmladší (konec roku 1988), ale na Hry bez hranic a pevnost Boyard moc rád vzpomínám. Bohužel ale to Xapatan mi nic neřiká Ale alespoň ty 2 jsem jako hodně malej moc rád sledoval:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 kdyz uz jsme u toho vzpominani. Vzpominate si na Skipiho? Okawango a pod. serialy z divociny? A co pes Goro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 pamatuji!!! koukal jsem na to!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 A co tohle znáte?? http://www.youtube.com/watch?v=8ZOntWLgHk8...feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.