Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak dnes jsem slyšel v rádiu že teprve ode dneška plati ta naše "nová zimní značka".Při porušení 2000 Kč pokuta a minus jeden bod.

Jj, už jsem tím úsekem na D1 i dnes projel :)

Vloženo
jj, koukám na teploměr, krásných 14,5°C, jděte mi někam se zimákama :)

Ti asi tou zimou maxidot nevypisuje některé číslice :smich:

Ne vážně, ráno když jsem jel bylo málo a dokonce jsem zažil první varování před náledím letošní zimy, ve středních Čechách!

Vloženo

ja som rano o 8,00 zazil 1,5 stupna a zamrznute okna na autach.

prezuval som dnes a mam pokoj , nie koli zime ale letne boli uplne do hladka a kluzalo to a bal som sa o technicak.

Vloženo

Taky jsem dnes přezul svou OII, v podstatě jsem jen přehodil před garáží kola připravené a vyvážené na nových discích (u starých disků na zimáky jsem měl problémy na STK bo byly ze Superba).

Ale jedna věc mě zarazila. Ty šrouby byly po 4 letech rezavé jako čert. Panáčci v pneuservisu to většinou neřeší, nenamáhají se je přimáznout, tal mně to dřív ani nenapadlo. Nakonec povolily všechny, ale šlo to dost blbě :wacko: . Asi je dobrej nápad ty šrouby občas máznout, stříknul jsem je Konkorem. Taky se může stát, že někde píchnu a budu dávat rezervu. Na jaře si už ty hochy v pneuservisu víc pohlídám.

Vloženo

to TomasM: Možná dekorodovat, mazat rozhodně ne... sice se můžeš se šroubem prát, ale nezažil jsem ani u deset-patnáct let starých aut s původními šrouby, že by za předpokladu že je jednou za půl roku vyšroubuješ (při přezouvání), že bych je nepovolil... u namazaných šroubů, jelikož nemají kontramatky ani jiné systémy proti uvolnění, hrozí reálné riziko samouvolnění...

to Mišička: Taktéž se přidávám k údivu nad krásnou bílou... máš v tom celý intr nebo jenom přístroje?

Vloženo
Ti asi tou zimou maxidot nevypisuje některé číslice :smich:

Ne vážně, ráno když jsem jel bylo málo a dokonce jsem zažil první varování před náledím letošní zimy, ve středních Čechách!

to byl normální teploměr voe, ne ten v autě :) jinak varování už mi párkrát taky písklo

pokud jde o tu bílou barvu, takhle to maj všechny RS ne?

Vloženo

ano, to je pravda, když jsem měnil za maxidot, myslel jsem, že vymění jen vnitřek budíků, ale kvůli změně barvy ručiček se mění komplet všechno

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...