PavelSv Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Na 1.9 se vejdou ale jizda a vzhled nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brice84 Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 vzhled by mi tolik nevadil, ale co myslíš tou jízdou nic moc? Mám 1.9 74Kw, tam by snad měli být. Mám v podstatě tři možnosti: - nechat přezout na stávající kola zimní gumy cca 4500 (6mm) - disky + gumy cca 6800 (6mm) - koupit 15" + gumy 8mm za 6500 V zimě moc nejezdím, takže uvažuji i o tom, že ybch bych koupi 4mm gumy na dojetí téhle zimy, na jaře dal zpátky letní. Na zimu bych potom koupil sadu na cca 2 roky. Tenhle rok už přezouvám druhé auto, takže mi peněz moc nezbývá. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Určitě je tam můžeš dát . Superb I. je Passat B5 nebo B5 GP,a ty se prodávali na 15". Samozřejmě s ohledem na motor a velikost brzdiče.Naopak jízda je komfortnější a není to tak finančně náročné jen dodrž index rychlosti. U Superba II. pozor kola mají větší nosnost !!!(jinak auto plave) a ten má od 16" větší kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 15-ky hrozně plavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brice84 Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 tak jsem na konec koupil 16", ale přemýšlím, jestli jsem neudělal chybu. Strašně se pod podběhama drží sníh, dnes jsem několikrát odsekávat kusy ledu. Celou cestu poslouchám, jak mi kolo brousí o vrstvu ledu. Potýká se s tím ještě někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 To bude problém všech co jezdí v zimě.Hold musíš po jízdě vyškrábat jinak to zmrzne to je zimní daň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 Myslíš,že kdybys koupil 15´´ tak tam sníh mít nebudeš?Toto vůbec neřeš.Ještě budeš za 16´´ rád neboj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXt Vloženo 24. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 Pls potřebuju radu ... na 17 225 to v kolejich plave, bojim se na zimu dat 17:( .. ale nabidli mi jednu zimu jetý gumy + elektrony za 7k :/ ted babo rad,.. ty gumy jsou dobra znacka jen uz nevim ktera,.. cea je za hubičku, akorat nevim širku. Nebo radsi 16? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 Chlapi tak jezdíte tedy někdo na těch 15"??? A jaké ET??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 no myslím si že nikdo.Už jen proto,že superb snad ani nemá v TP možnost 15´´ kol.Ale můžu se plést.Ale jak říkám ještě jsem se nesetkal s někým kdo by to tam měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 15ky jsou kravina. Pokud nemas na nove gumy, podivej se na Aukro - tam je mirne jetych 16tek spousta. Ja tam koupil 6,3mm Micheliny za 4000,- Sup na 15 nema podle technicaku co delat, nehlede na to, ze to vypada opravdu tragicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Jde mě o to že mám superba a octavku a z octávky mě 15" litáky zbyly. A na supa potřebuji zimní tak se ta možnost nabízí!!! nic no o víkendu to vyskouším a dám vědět, třeba i foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 no jenže oktávka a superb mají jinou rozteč ne?Oktávka 5x100 a superb 5x112mm takže asi těžko ta kola využiješ ikdybys chtěl.Pokud se nejedná o novou oktávu(tam nevím jaká je rozteč) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 obojí má 5x112 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Superb I má 5x112 Superb II má 5x112 Octavia I má 5x100 Octavia II má 5x112 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 tak já bral že máš oktu jedničku.pokud máš dvojku tak to je jiná.Každopádně patnáctky na supa nejsou.Tečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbíček Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 Čauves,no jen bych se vložil do diskuse,na zimu kupuji většinou Continental 225/45/R17,ale když se mrknu na cenu gumy 4tis. a kolikrát se stane,že na našich supr čupr silnicích trefím menší díru a hnedka se objeví boule na kole,tak jsem zvolil cestu na aukro,tam kupuji už druhým rokem a jsem spokojený,minulý rok jsem potřeboval jen dvě gumy,tak jsem tam například koupil 2*Continental ContiWinterContact T830 za 1000Kč a bylo na nich najeto minimum,gumy jako nové,vzorek 7 mm a to bohatě stačí na dvě zimy a nikdy jsem s nima nikde nevylitnul,nebo když jsem jeli do Alp,nebyl problém zdolat nějaký kopečky.Jinak sady takovýhlech gum,se tam dají sehnat kolem 4-5tis. a jsou to kvalitní gumy,samozřejmě bych volil u těchto variant osobní odběr,aby se na to taky člověk podíval a pokud nejste slepý,tak se dají pořídit supr gumy za dobrý peníze a nemusím dávat 15-20tis a udělají tu samou službu.Samozřejmě je dobrý hledat,třebas už teďka,mě to většinou trvalo tak 1-2měsíce,než jsem narazil na fakt pěkný kousky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 taky jsem měl na oktávce Continental T830 a paráda.. teď jiná otázka, nemá někdo z vás zimní pneu 16"? 205/55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbíček Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 Za kolik jsi je pořídil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 No prave to taky resim. Chtel bych nejak levne sehnat slusne znackove pneu na zimu. Chci to resit driv, nez zacne masivni shanka u vsech, co si vzpomenou pri prvnich mrazech... Letni jsem poridil za 1000,- kus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 vidím, že bude o pneu pranice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbíček Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 Si snad koupím ještě na zimu 2013 než se majkl taky rozhodne pro zimáky z aukra:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbíček Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 Jinak mrkni sem,něco by se dalo vybrat:http://auto.aukro.cz/listing.php/search?string=205%2F55+r16&category=110072 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 (editace) No jenom bacha na ty s fotkou, kde je v pozadi plot. To jsou protektory. EDIT: Jak tak koukam, nejenom ty... EDIT2: A prosel jsem vsechny ty inzeraty a tragedie. Bud jsou vsechny sjety (4mm vzorek je vzorek na vyhozeni, to se nevyplati ani obouvat), nebo se tomu blizi (5mm). A nez dat 6000 za nejaky 4 roky stary gumy, to radsi dam 8800 za nove Micheliny. Tech inzeratu je vubec nejak malo. Asi to chce kupovat zimni na jare a letni na podzim.... Editováno: 1. Září 2012, autor: nemo.x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.