Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Mas pravdu,feldy nejezdi vubec a f2 jsem taky nevidel.. i kdyz v Opave meli civilni f1 s bradavici a asi pred mesicem ji zrusili a v Krnove taky,tam nabrali pri honicce 2 lidi na prechodu... Tak si ted davam majzla a cekam s cim vyjedou protoze obe byli na totalku. Mozna prekvapi a dostanou f2?? Nebo spis nejakou o1-2...

Pokud se dneska urvu na pivo, tak se ti klidně večer zeptám, co bude v OP měřit teď. Kamarád s tou modrou FI jezdil. lol Jinak feldy (i fabky) ještě v OP jsou...civilní...vím i barvy a RZ, ale to radši neprozradím. Bo by pak kriminálka šla po mě. :smich:

Vloženo (editace)

Tak to zas neee ja zase nejsu takovy divoch ze bych jezdil jak siiileny,ale je dobre to vedet. To vis my u PPL ted pred Vanocema... kazda minuta dobra... :smich: Ale jestli pujdes na to pivo,tak to zkus zjistit??

Editováno: , autor: Jay Kay
Vloženo
Mas pravdu,feldy nejezdi vubec a f2 jsem taky nevidel.. i kdyz v Opave meli civilni f1 s bradavici a asi pred mesicem ji zrusili a v Krnove taky,tam nabrali pri honicce 2 lidi na prechodu... Tak si ted davam majzla a cekam s cim vyjedou protoze obe byli na totalku. Mozna prekvapi a dostanou f2?? Nebo spis nejakou o1-2...

V Opave byla modra s bradavici a v Krnove tmave zelena ... Oni zrusili obe ? Tak to bude na chvilku klid, ale zase maji v Opave laser, s kterym obcas radi v Komarove :(

Vloženo

Jj. Zrusene jsou obe... Modrou zrusili v Novych Sedlicich asi 14dnu po te zelene jak jsem psal vyse. A uz je to tak mesic co jsou bez... videl jsem zelenou o1 combi s kamerou na palubce u Sadraku ale s bradavici zatim nic tak snad da nejake info George Couser....??

Vloženo

Nejcasteji stavaji na zastavce a pak se schovavaji v ulici Na vrchovine je to posledni ulice vpravo smer Ostrava ale nebyvaji tam s radarem,spis maji kameru a cekaji .... a pak vyrazi... taky stavaji v Novych Sedlicich byd s trojnozkou v zastavce nebo,nebo smer Opava nonec dediny u baraku za zdi. kouka jim jen predek.... A posledni dobe zacali hodne pouzivat TROJNOZKU. Treba sedi v cervene o1 a ma kablik k trojnozce... ale nejlepci je kdyz maji TRTULNIK to jsou pak od Opavy az do Ostravy... to ti je mazec... motorky atd.... Krystof podle meho gusta...

Vloženo (editace)

Stoji u prejezdu na zastavce a meri smer Opava, pak jsem je videl jak sedeli v aute zaparkovani v nejake ulicce vlevo a z okynka merili smer na Ostravu (tedy merili pres cestu), pak v tech Sedlicich a jednou jsem je videl s trojnozkou pod Hrabynakem na zastavce a merili tu 50 jak tam ted je kvuli stavby. Taky pry byli zasiti v zatacce v kraku na Rybarske ulici a nebyli moc videt, ale to bylo v lete.

Posledni dobou maji i nejake bezpecnostni akce a casto stoji na vyjezdech z mesta, ale to jsou jen silnicni kontroly

Jednou jsem je videl jak stali s autem s bradavici (nebo jen kamerou ?) na zastavce v Sedlicich, pak prave s trojnozkou pod Hrabynakem a pred Velkou Polomi nad Josefovskym kopcem krouzili vrtulnikem. Vse v jeden den (pro ty co neznaji je to dost frekventovana cesta a cca 10 km usek na kterem byli rozmisteni) :)

Editováno: , autor: kully
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Já v tom nevidím problém, holt když udělají zátaras a oni myslí že ho projedou jejich mínus.

Jak byste to dělali vy, chytráci?? :kuk:

Nejsem policajt a taky mě vylapili, ale někdo to dělat musí :p

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...