Přejít na obsah

Vandalové


mole.first

Doporučené příspěvky

právě že ne... stál jsem u supermarketu a tohle bylo stranou k chodníku.

mimochodem, dneska ráno jsem se setkal s dalším způsobem vandalismu - jel jsem na takový vedlejší cestě a najednou díra. tak se ji vyhnu a hned další. kdyby to byl vymlácenej asfalt, tak je to v poho, ale tohle byli chybějící poklopy od kanálů! :aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uvažuješ sice správně, ale nene, nic takovýho. Je tam místa jak pro tank. V tom místě to parkoviště končí. Mimochodem, je to na Ukrajině, tady se auta neničej, ani když stojíš na chodníku. Tohle musel bejt nějakej echt hajzl nebo nějakej zas..ej nacionalista, co nemá rád cizince!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jsme jednou v pátek odpoledne postavily octuli před barák, za ani né půl hodiny jsme jeli do stavebnin kde jsme si všimly "krásné" rýhy od předního světla (i přes) po zadní , naštěstí to šlo rozleštit, takže pokud někomu octule před barákem vadila, účel to splnilo, již jsme ji tam nikdy postavily a nepostavíme, to si radši kousek dojdeme k druhému parkovišti. už aby jsme byly z města pryč.

Editováno: , autor: Paul
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vubec nechapu, proc na cerny auta davaj bilej plnic... Ma tam bejt tmavej a aspon by takovyhle odreniny tolik nebolely...

Podle mě to bude nějakej technologickej fígl, úplně první věc, co mě napadá, je třeba kvůli vizuální kontrole při lakování - proč jinak, by měly světlé barvy tmavej plnič?

Mole: To půjde zaleštit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja neco takoveho mam po celym aute. nekdo se opre o moje auto a treba knoflikama me tam udela skrabance a pod. Ale mam i od zmetku s klickama. Taky to nechapu. Kdyz ma nekdo problem,tak at pocka az k autu prijdu ja.Pak mi to muze rict a ne to psat na auto.

Paul: smejdi jsou i mimo messto. Si nevyberes.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

P2M: snad jo. ale asi tak za měsíc ho budeme měnit za něco jinýho (daleko většího), tak to bude muset vydržet do tý doby. Pak to poputuje někomu jinýmu ve firmě. A jestli to udělaj i na tom novým, tak mě asi fakt trefí šlak...

Tohle léčení komplexů je na zabití. Vůbec nechápu, jak z toho může mít někdo dobrej pocit. Lidi jsou hajzlové... :aggressive:

Jo a vesnice vs. město - fakt je to jedno. Jen na některých vesnicích jsou lidi ještě závistivější, tak bacha ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ty vole nasralo,to verim a fest!Kamos co tu v IT taky supa mu ho ojeli kamenem dokola a na kapotu jeste udelali velke kolo!Skoda za 80tis mel havarijko,takze aspon tak!

Ale nechapu takove buzny,nevim jestli si chcou vybit to,ze maji male prirozeni,nebo zavist,ze takove auto nemaji,nevim co se takove ubozakovi vubec honi hlavou!Tady v takovych situacich se normalne priklanim k trestu smrti!Ke stene a do zatylku! :aggressive:;)

Neberu ani to,ze nekomu stal na miste,bud pockam jestli je cas a chut a vysvetlim mu,ze to je moje misto,nebo neco necham za steracem,ze treba mu to pirste poskrabu nebo tak! :p Ale je to,1:strasne to majitele nasere,lesti to jak chuj,parkuje dal od aut a ho nejake pako netukne dverma atd.2:jsou s tim starosti sehnat lakyrnika,jestli ma cas nebo tak!V pripade havarijka bonus v pi..!Shneme to tak,ze je to svinsky moc penez pokud to ten debil skrabne hluboko!

Mi se to doufam vyhne,klep klep,protoze jestli u toho nekoho chytim,tak si asi pujdu sednou! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...
Tak mě to udělal nějakej dobrák taky na O2 combi, vojel mi klíčem celý bok, já myslel, že se rozbrečím, co je to mezi náma za lidi s kterýma dejcháme stejnej zvuk.. Zmrzačit je svině jedny

máš to moc pěkný a každej se za tím otočí, tzn. závist je svině :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...