Březen 5, 200718 r Autor zkus si vybrat za palety hemmerite bo jaxe to píše jj kdyz ja bych radsi tu origo barvu, prece musi bejt nekde k dostanu, ne?
Březen 5, 200718 r kdyz origo tak jedině ve škodovce nebo milotec Upraveno Březen 5, 200718 r od culda
Březen 5, 200718 r Autor kdyz origo tak jedině ve škodovce nebo milotec jj tak mi asi nezbude nic jineho, nez tam skocit no, and za to nebudou chtit nejakou palku...
Březen 5, 200718 r řekl bych že hemerajt je lepší jak milotec, mám s ním více než dobré zkušenosti,ale netuším zda mají stejný odstáín jak origo
Březen 5, 200718 r řekl bych že hemerajt je lepší jak milotec, mám s ním více než dobré zkušenosti,ale netuším zda mají stejný odstáín jak origo Nemají - už to tady někdo řešil. Zelený hamerite o poznání světlejší než origo...
Březen 5, 200718 r řekl bych že hemerajt je lepší jak milotec, mám s ním více než dobré zkušenosti,ale netuším zda mají stejný odstáín jak origo Nemají - už to tady někdo řešil. Zelený hamerite o poznání světlejší než origo... precijen po par kilometrech to vyjde na stejno
Březen 5, 200718 r nevite, kde ji sehnat, ve skodovce to bude asi pecka, coz? v tomhle ti neporadim,ale je jiste,ze v salonu za to budou urcite chtit nehoarazny cash... no a neuvazoval si o jine barve?Zase bys to nejak odlisil...
Březen 5, 200718 r Jeronymo:no podle obrazku by se plac prez kapsu jesi vidim dobre Jinak co vzit takovy sprej ? Nejlíp org zelenou farbu . .. proste org .. zde,tady ta barva stoji ve škodovce do par set kč myslim ze 300 bo kolik ale nejsem si jisty ... A od milotecu tady za 700 Upraveno Březen 5, 200718 r od kodemi
Březen 5, 200718 r řekl bych že hemerajt je lepší jak milotec, mám s ním více než dobré zkušenosti,ale netuším zda mají stejný odstáín jak origo Nemají - už to tady někdo řešil. Zelený hamerite o poznání světlejší než origo... Myslim ze se to jiz resilo ZDE
Březen 5, 200718 r zkus si vybrat za palety hemmerite bo jaxe to píše jj kdyz ja bych radsi tu origo barvu, prece musi bejt nekde k dostanu, ne? Žádnou "origo" zelenou barvu ve škodovce neseženeš. Brzdiče jsou lakovaný přímo ve fabrice žárovou barvou. Stejně mi to připadá jako odolnější komaxit. Tak že pokud chceš zelenou, tak už jen náhražky. Žádný strach, i obyč syntetika na brzdičích z Favorita mi vydržela 10 let. Sice matná a notně špinavá od prachu z desek, ale držela.
Březen 5, 200718 r Jeronymo:no podle obrazku by se plac prez kapsu jesi vidim dobre Jinak co vzit takovy sprej ? Nejlíp org zelenou farbu . .. proste org .. zde,tady ta barva stoji ve škodovce do par set kč myslim ze 300 bo kolik ale nejsem si jisty ... A od milotecu tady za 700 ne ..ja myslel jenom tu barvu ..!je to tam pro inspirejshn Ale tak pokad by chtel nove brzdy...
Říjen 19, 200816 r Ahojte, potrebuju poradit,zitra si jedu nechat namichat specialni barvu na trmeny,chci to dat na zeleno jak ma rs, bohuzel nevim zadny kod a nic. nemate nekdo nejakou foto zblizka nebo tak, nebo kod barvy? diky moc za tipy
Říjen 25, 200816 r myslim, ze by jsi nejaky odstiny mohl najit na netu, a podle me je jedno, zda-li ta zelena bude svetlejsi nebo tmavsi Upraveno Říjen 26, 200816 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Říjen 26, 200816 r Dobrý,muzete to zamknout, sehnal sem origo RS a prodávám ji i ve stálých nabídkách
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.