Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

mám jednoduchý dotaz k teploměru venkovní teploty a PP - je nějak akusticky signalizováno, když teplota venku klesne pod určitou hodnotu? Vím, že v F1 to při teplotě 4 stupně a méně píplo, umí to i Octa? Sice se na PP ukáže symbol sněhové vločky, ale nějaké upozornění by špatné nebylo...

Díky Řepík

pípe myslím při poklesu pod 0 st. a za jízdy, při otočení klíčku ne to jen bliká

• Autor

dík za info, tak to budu muset počkat, až ještě víc klesne teplota, dneska byla zatím "jen" nula :)

Ahoj.

Chtěl jsem se zeptat, mám 1,9TDI SLX 4x4 aut. klima a zajímalo by mě jestli by šlo nějak předělat, aby se mi venkovní teplota ukazovala kromě klimy i na PC? Třeba místo prům. rychlosti.

dej tam facelift budíky a ukazovat to bude

já mám model 2000 SLX climatronic 4x4 TDi a byly tam ještě starý budíky tak jsem dal facelift z nějakýho 2002 a ukazuje to teplotu i dojezd na palivo v nádrži

Není to zbytečně drahý? Kámoš má O1 81kW r.v.99 má ty samý budíky co já (1U1 919 034 G) akorát má kód 00142 (já 02140) a mu to teplotu ukazuje a to má jen man. klimu. Nestačilo by to nakódovat?

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE

u manuální klimy nebo bez klimy to teplotu ukazuje vždy

já dal budíky 1U0 920 810 F z auta co nemělo klimu a teplotu to ukazuje a zjískal jsem jinej design a další funkce palubáku takže za těch 1500,- to stálo

původní tam byly 1U1 919 034 G s kódem 00140 a teplotu to neukazovalo

kodování nepomůže

Me tak napadlo, kdyz si menil ty budiky, neni tam pak nejaky problem s immo? kodovani klicku atd?

• Autor

dneska bylo -2 stupně a palubák akorát před nastartováním blikal a pak jen ukazoval teplotu, žádný zvukový signál se neozval :(

tak teď nevím, jestli to má pípat, nebo ne...jestli to mám rozbitý, nebo ne :help:

Upraveno od Řepík

Nevím jak u O, ale u mojí FII to 1x pípne když je teplota 4 a méně stupňů....po pípnutí párkrát zabliká vločka na maxidotu a pak už jen svítí....

• Autor

Marek: na FI to taky pípne, když je pod 4 stupně, ale nevím, jestli to právě dělá i OI

Me tak napadlo, kdyz si menil ty budiky, neni tam pak nejaky problem s immo? kodovani klicku atd?

k budíkům jsem dostal i dva čipy k immo a samozřejmě i pin takže komplet výměna bez potíží

dneska jsem to zkoumal.

je to maxidot z RS 1.

Kdyz stojim venku je treba 2C, a nastartuju tak to jenom chvili blika. (zadnej zvuk)

Kdyz vyjedu z garaze, kde je 20C , tak jakmile klesne teplota pod 4.5C zacne to blikat a pipat.

takze asi tak :)

Marek: na FI to taky pípne, když je pod 4 stupně, ale nevím, jestli to právě dělá i OI

Dělá, alespoň ta moje lol pípně, zablíká, naskočí vločka.

• Autor

Béďa: hmmm, takže by to mělo teda pípat, což se u mě neděje... :feve:

ja mam TDi 2002 mne pipa nezapnuty pas lol tak si ho zapnem a zistim ci mi pipa aj ked je chladno :palec2:

ten pás mě pípá taky... ale jen když ho nemáám :smich: (zacvaklej)

Béďa: hmmm, takže by to mělo teda pípat, což se u mě neděje... :feve:

jakej máš MR

• Autor

askerfaka: signalizaci nezapnutého pásu mám taky a ...pípá :)

• Autor

Béďa: MR 2002

• 3 týdny později...

no jel jsem do prace ukazovalo to na maxidotu 4.5 stupne jak to kleslo na 4 zapipalo a zablikalo to.

• Autor

já MaxiDot nemám... :feve:

Mám rok 2002 a žádnou teplotu to na mě nepípá,ani nebliká,jenom se to přepne na teploměr,jinak pásy mi pípaj taky.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.